Pereiti prie turinio
Snapė

Linksmi horoskopai

Rekomenduojami pranešimai

saunuole Indre...saunuole super :clap: :bigsmile::grin:

Protingiausias vyras tampa kvailiu, kai myli, tu??iausia mergina pamilusi tampa protinga.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nepagražinti horoskopai

Avinas (III. 21 - IV.20)

Primityvus. Beatodairiškai karingas. Silpno protelio, sunkiai suvokia net paprasčiausius dalykus. Dažnas avinas pakištų kitam koją, jei tik sugebėtų. Vulgarus, dievina alų ir riebius anekdotus. Dažnai tampa treneriu arba sportininku. Šeimyniniame gyvenime jį reikia laikyti kuo toliau nuo piniginės – prašvilps ir savus, ir svetimus pinigus, o grąžinti nemėgsta. Draugijoje nykybė, valandų valandas gali linksniuoti įvardį „aš“. Kai geresnės nuotaikos, kelia girtųjų skandalus ir muštynes.

Jautis (IV. 21 - V. 21)

Šykštuolis, padlaižūnas ir skundikas. Linksta į tą pusę, iš kurios pučia palankus vėjelis. Superkritiškas iš prigimties. Vyras vaizduoja altruistą, moteris – kankinę, o iš tikrųjų jautis niekina žmones. Myli turtus – gyvenimo gėrybes kaupia ir slaptai, ir atvirai. Egocentrikas su sadistiniais polinkiais. Apsimesdamas gerutėliu, šventutėliu terorizuoja šeimą nuo ankstyvos vaikystės iki gilios senatvės. Niekuo nepasitiki. Visų įmanomų privilegijų uzurpatorius.

Dvyniai (V.22 - VI. 21)

Amžinas kūdikis, tiek intelektualine, tiek jausmų prasme. Vienintelis dalykas, ką dvyniai mėgsta iš tikrųjų – tai paplepėti ir lošti loterijoje. Šnekant jo mintys veja viena kitą. Senatvėje ima postringauti. Dažnai tampa aktoriumi ar rašytoju. Nuomonę keičia dažniau nei rūbus, nes neturi jokių tvirtų įsitikinimų. Nepakenčia nei fizinio, nei protinio darbo. Svečius priiminėja tik vaišindamas arbata su šiaudeliais.

Vėžys (VI. 22 - VII. 22)

Nevykėlis. Savimi besidomintis konservatorius ir oportunistas. Niekas negali pakeisti jo nuomonės nei moksle, nei gyvenime.Jei vėžys įsitikino, kad prosenelio kelnės jam tinka labiausiai, tai nė už ką neįkiši jo į džinsus. Iš baimės gali pulti pirmas. Su pasitenkinimu juodina visus ir viską iš eilės. Vaidina keistuolį. Jo tolerancija remiasi tik simpatijomis ir antipatijomis. Mėgsta komfortą, šventą ramybę. Kasdienio gyvenimo rūpesčiai jam šlykštūs, todėl nepastebimai juos numeta ant aplinkinių pečių.

Liūtas (VII. 23 - VIII. 22)

Nuo ankstyvos vaikystės linkęs į girtuokliavimą ir paleistuvystę. Kituose reikaluose tinginys. Jo pasiutiškas pasipūtimas gali užnuodyti gyvenimą visiems, o rajumas išmelžti visas kišenes. Kažkodėl dėl to netunka. Mėgsta, kad gyvenimas suktųsi apie jį. Dirba ir mokosi dantis sukandęs tik todėl, kad imponuotų kitiems. Asmeninės didybės, vertės ir neklaidingumo pojūtis yra nesugriaunamas! Mėgsta pasipuikuoti, todėl mielai vaikšto į svečius ir pats pas save kviečia.

Mergelė (VIII. 23 - IX. 22)

Dramblio gracija ir triušio fantazija. Niurzglys ir šykstuolis. Mergelės pedantiškumas nepakenčiamas nei darbe, nei šeimoje. Nesugeba imponuoti. Šaltai apskaičiuoja viską. Tai, ką daro mergelė – sunku, solidu ir nuobodu.

Svarstyklės (IX. 23 - X. 23)

Gimę po šiuo ženklu – tikra nelaimė. Dvi kairiosios rankos, buka klausa, žlibas, humoro jausmo ir ambicijų nerasta. Svarstyklės neturi pinigų, joms nesiseka meilėje, darbe, šeimoje, nesugeba sublizgėti jokia idėja. Dažnai rašo jausmingus ir verksmingus dienoraščius.

Skorpionas (X. 24 - XI. 22)

Pavojingas! Išduoda, apgauna, intriguoja tik dėl savo pomėgio naikinti. Negailėdamas jėgų kuria apie save gerą nuomonę tam, kad galėtų užpulti iš nugaros. Karjeroje kopia lavonų laiptais. Jei skorpionas sako, kad brangina tavo draugystę, viskas aišku: prieš valandą jis tave apskundė šefui. Po šiuo ženklu gimsta daugiausia nusikaltėlių. Velniškai elegantiškas, psichopatiškai agresyvus, visko pavydi.

Šaulys (XI. 23 - XII. 21)

Darbo bitė, užsispyręs, mažų žingsnelių ir taiklaus šūvio šalininkas, bet dažniausiai jam niekas nepavyksta. Nuo vaikystės slankioja su valkatomis ir padugnėmis. Agresyvus optimistas. Draugijoje kelia rūpesčių. Be tėviškų ir motiniškų jausmų. Senatvėje dažnai rašo prisiminimus. Visi jie išgalvoti nuo A iki Ž.

Ožiaragis (XII. 22 - I. 20)

Jei moteris – baisi rėksnė. Namie žandaras, darbe – tironas. Burba ir prie visko kimba. Muša vaikus ir kankina vyrą. Nusileidžia tik fizinei ar psichinei prievartai (t.y. kai gauna į kailį). Intelektualiai primityvus, be polėkio, kerštingas ir viską prisimenantis. Niekada nieko neatleidžia. Retas derinys: didybės manija + nepilnavertiškumo kompleksas + nedideli protiniai ir jausminiai gabumai. Pripažįsta hierarchiją ir ją dievina. Tik ji duoda Ožiaragiui tvirtą pagrindą ir saugumo jausmą.

Vandenis (I. 21 - II. 20)

Niekad neatiduoda paskolintų pinigų. Apšneka artimuosius ir nepagrįstai juos apjuodina. Visa tai daro už nugaros. Jį traukia IV kategorijos restoranai ir atostogos šiknos skylėj, nes yra baisiai šykštus, ir to gėdijasi. „Išsikrauna“ ant tėvų, vaikų ir sutuoktinio.

Žuvis (II. 21 - III. 20)

Tiek prisimelavusi, kad pati nebežino, kas iš to, ką ji vaidina, yra tiesa. Žuvis pati sau prieštarauja, meluoja, be perstojo „trina“, bet ne dėl naudos. Tai daroma pagal principą „menas – menui“. Žuvimis galima manipuliuoti, nes patys nepastebėdami pasiduoda kitų įtakai ir mintims. Linkę į fanatizmą, stipresniojo rankose tampa pavojingu ginklu.

DovanėlėVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Nepagra?inti horoskopai :laugh:

Nepagražinti horoskopai

Svarstyklės (IX. 23 - X. 23)

Gimę po šiuo ženklu – tikra nelaimė. Dvi kairiosios rankos, buka klausa, žlibas, humoro jausmo ir ambicijų nerasta. Svarstyklės neturi pinigų, joms nesiseka meilėje, darbe, šeimoje, nesugeba sublizgėti jokia idėja. Dažnai rašo jausmingus ir verksmingus dienoraščius.

nu apie tas dvi kaires rankas, tai biškį perdėta, o šiaip viskas tinka :hm:

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Išsamiai studijuodami astrologų prognozes, pastebėjome vyraujančią tendenciją pagražinti, užglostyti, nutylėti… Todėl nusprendėme išmėginti savo jėgas ir šioje srityje. Moksliškai ištyrę žymių ir visai nežinomų žmonių, artimųjų, pažįstamų ir kaimynų charakterį, įprastą bei "parodomąjį" gyvenimo būdą ir ilgokai stebėję krintančių žvaigždžių trajektorijas, sudarėme 12 tikroviškų ir, svarbiausia, visiškai atvirų psi-chi-loginių prognozių.

Šio horoskopo patikimumas - šimtaprocentinis: specialiai surinktos eksperimentinės grupės nariai iškart atpažindavo save ("vaje, juk taip ir yra…") ir su palengvėjimu atsidusdavo (ne veltui psichologai skatina pažinti ne tik savo privalumus, bet ir trūkumus…). Siūlome išmėginti ir jums.

Avinas

Per daug krintantis į akis tiesmukas storžievis ir pedantiškas darboholikas. Nėra nieko baisiau už tokį viršininką.

Optimistinė prognozė: Jei ir toliau negalvosite prieš ką nors sakydami, jus paliks dauguma draugų (ištvers tik patys kantriausi).

Pesimistinė prognozė: Dar kitais metais pabėgs ir tie, kurie liko.

Jūsų šventė: Žolinė. Nors kartą į valias prisirūkykit ir nekelkit kitiems problemų.

Jūsų kompleksas: Patarimai. Dalijate juos neprašomas ir pykstate, jei į juos neatsižvelgiama. Tvardykitės.

Jautis

Jus valdo jausmai, dėl to nuolat rizikuojate prisidirbti. Esate sunkiai išjudinamas, o išjudintas - sunkiai sustabdomas.

Optimistinė prognozė: Jūsų galva šiemet, kaip ir anksčiau, bus sveika.

Pesimistinė prognozė: Psichologo požiūriu, tai labai įtartina.

Jūsų šventė: Valentino diena - daug raudonos spalvos. Prisilakstysite į valias. Saugokit galvą.

Jūsų kompleksas: Etiketas. Laimė, kol kas sėkmingai dedatės jį išmanąs.

Dvyniai

Smulkmeniški ir paviršutiniški. Draugus keičia kaip kojines (senus išmeta).

Optimistinė prognozė: Jūsų ir šiais metais niekas nesupras. Vadins "kiaule be skrupulų". Nesijaudinkite: tie kvailiai nežino, kas yra asmenybės susidvejinimas.

Pesimistinė prognozė: Jūs kitų irgi nesuprasit. Ypač tų - baltais chalatais.

Jūsų šventė: Vienos pokylis. Jei tik mokate šokti valsą ir vis dar trokštate žibėti aukštuomenėje.

Jūsų kompleksas: Naujovės. Jums būtina viską žinoti ir tuoj pat išplepėti. Atsargiai: kaukolė ne guminė, o liežuvis - tik vienas (net ir susidvejinusioms asmenybėms).

Vėžys

Pacifistas, filantropas, "gera dūšelė, plika subinėlė". Fatalistas, nes tiki likimu, ir lunatikas, nes tiki mėnuliu.

Optimistinė prognozė: Ir toliau lyg magnetas trauksite žmones, turinčius psichologinių, socialinių, finansinių ir kitų problemų.

Pesimistinė prognozė: Minėti žmonės trauks iš jūsų pinigus ir energiją. Pirkite prozaką, samdykite skolų išmušinėtojus.

Jūsų šventė: Helovynas. Visi juoksis, nes jis netinka prie jūsų veido. Bet juk norite kitiems gero?…

Jūsų kompleksas: Vėžys. Nebijokite, "nurydamas" pyktį įsitaisysite tik skrandžio opą, ne daugiau. Nors ką gali žinoti…

Liūtas

Kietakaktis autokratas, narciziška asmenybė, kuri rūpinasi puošmenomis ir blizgučiais.

Optimistinė prognozė: Jei nepasiseks įsigyti draugų palankumo vidiniu ar išoriniu žavesiu, nusipirksite pinigais, dovanomis ir linksmybėmis.

Pesimistinė prognozė: Ir šiemet būsite kurti užuominoms ir akli subtiliems signalams. Bet jums dėl to nei šilta, nei šalta.

Jūsų šventė: Mindaugo karūnavimo diena. Pasisiūkite purpurinę mantiją ir pasijuskite karaliumi!

Jūsų kompleksas: Seksas ir valdžia. Mylėdamasis visada norite būti viršuje. Paskaitinėkite "Kamasutrą".

Mergelė

Feministiška namų šeimininkė, sudaranti blankų įspūdį. Su polėkiu skrenda ir pasimėgaudama krinta.

Optimistinė prognozė: Geri metai tobulintis, ugdyti dvasią, auginti sielą. Išmoksite naudotis kompiuteriu.

Pesimistinė prognozė: Nesidomėsite rizika, naujovėmis, avantiūromis, machinacijomis ir spekuliacijomis. Dėl to jus išmes iš darbo.

Jūsų šventė: Joninės. Po jos daug Mergelių tampa moterimis.

Jūsų kompleksas: Trys P: punktualumas, pedantiškumas, perfekcionizmas. Pasistenkite atsikratyti bent vieno.

Svarstyklės

Dizaineriai iš prigimties yra materialistai ir estetai. Savo nesėkmių nepakelia, o svetimos sėkmės pavydi.

Optimistinė prognozė: Jūs būsit buferis, švelninantis kitų gyvenimo šiurkštumus. Visada turėkite tvarsliavos ir jodo.

Pesimistinė prognozė: Kaip ir pernai, gyvenimas jus "veš"… kairėn (ne politine, o erotine prasme).

Jūsų šventė: Naujieji metai. Ir pasipuošti galima, ir "chebros" daug, ir išgerti duoda.

Jūsų kompleksas: Išvaizda. Su veidrodžiu jus sieja niekieno nematomas parapsichologinis ryšys. Puoselėkite jį.

Skorpionas

Pernelyg protingas ir aistringas. Homeostazės būsenos - galantiškas, užsimiršęs - abejingas ir žiaurus.

Optimistinė prognozė: Marsas, joga ir meditacija šiemet jums turės teigiamą poveikį.

Pesimistinė prognozė: Aplinkiniai jūsų atžvilgiu nusiteikę aistringai. Deja, daugiau muš negu mylės.

Jūsų šventė: Užgavėnės. Galima peštis, deginti iškamšas, valgyti ir kitais būdais reikšti agresiją.

Jūsų kompleksas: ginčai. Už tai jus ir muša. Apsišarvuokite tolerancija.

Šaulys

Liguistos fantazijos teisuolis. Jam būdingas nesveikas, nepagrįstas optimizmas ir poreikis kartkartėmis pabėgti iš namų.

Optimistinė prognozė: Kuo daugiau gersite, tuo maloniau bus su jumis bendrauti.

Pesimistinė prognozė: Už "svieto" lyginimą nemokės atlyginimo.

Jūsų šventė: Visų Šventųjų diena. Būkite pagerbtas už visuomenės labui nuveiktus darbus!

Jūsų kompleksas: Mokslai. Žmonai pasakykite, kad einate pas meilužę, meilužei - kad lekiate pas žmoną, o pats pasislėpkite sandėliuke po laiptais ir skaitykite "Mein Kampf".

Ožiaragis

Orus nevykėlis, branginantis tokią reputaciją. Jam pati Fortūna įtaisė ragus. Prispaustas gyvenimo negandų, tampa uždaras ir piktybiškas.

Optimistinė prognozė: "Meilė akla - pamilsi ir ožį…" Gal ir jus kas nors įsimylės?

Pesimistinė prognozė: Nieko negausite nei iš gyvenimo, nei iš žmonių, bet jausitės skolingas ir vienam, ir kitiems.

Jūsų šventė: Didysis penktadienis prieš Velykas. Juk jums, šiaip ar taip, vis tiek liūdna.

Jūsų kompleksas: Bėdos. Didžiausia jūsų laimė - išgerti arbatos puodelį neapsipylus. Tikėtina, kad mirsite nuo buitinės traumos.

Vandenis

Tarnauja teisybei ir pažangai. Futuristas ir utopistas. Per daug išrankus draugams, todėl tenka bendrauti su bet kuo.

Optimistinė prognozė: Nuo gerumo tikrai nemirsit.

Pesimistinė prognozė: Jei ir toliau elgsitės priešingai, negu jums sakoma, tapsite savo klaidų auka.

Jūsų šventė: Balandžio 1-oji - įgyvendinkite savo utopiją per vieną dieną!

Jūsų kompleksas: Vertybės. Kol kas ieškote jų ten, kur velniai žiemoja. Apsidairykite.

Žuvys

Gyvenimo būdas - askezė, tikslas - nirvana. Norėtų būti drugeliu, bet polinkis į depresiją traukia prie žemės.

Optimistinė prognozė: Būtumėt idealus psichoterapeutas, jei nebūtumėt idealus pacientas.

Pesimistinė prognozė: Visus matysite kiaurai, bet neišplepėsite to, ką matysite, nes labai išsigąsite.

Jūsų šventė: Mirusiųjų atminimo diena (Vėlinės): bent prisiverksite į valias, kiekgi galima tvardytis?

Jūsų kompleksas: Fiziologija. Niekaip nesuprantate, kam jums visa tai? Juk tai šlykštu, fe!

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

10 kiekvieno Zodiako principų :D

Kaip žinia, kiekvienam Zodiako ženklui būdingi tam tikri principai. Juk kas

nors visuomet nori būti pirmas arba užsispirti taip, kad niekas negalėtų

išjudinti. Sužinok, kokie pagrindiniai principai valdo tavo ženklą.

Avinas (03.21-04.20)

1. Su manimi geriau nesiginčyti.

2. Pirma geriau padarysiu, o jau paskui pagalvosiu.

3. Ten, kur kiti stabdo, aš spaudžiu greičio pedalą.

4. Visuomet liksiu jaunas.

5. Daryk taip, kaip aš, nes geriau vis tiek nepadarysi.

6. Pati sunkiausia užduotis – išklausyti savo pašnekovą iki galo.

7. Užsispyrimas – ne yda.

8. Situaciją valdyti sunkiau nei savo emocijas.

9. Vienas avinas – gerai, dviem – jau ne pakeliui.

10. Pirmas nepuolu, tačiau įsikarščiavęs už save neatsakau.

Jautis (04.21-05.21)

1. Pinigų pirkiniams niekuomet negaila.

2. Man nereikia nieko svetimo, o į mano paties – prašom nesikėsinti.

3. Geriau graži sofa nei gražus saulėlydis.

4. Nejudink to, kuris gerai įsitaisė.

5. Valgymas – rimtas užsiėmimas.

6. Švelnus jautukas dvi motinas žindžia.

7. Jei esi antras – ne bėda, nes sutaupei nemažai jėgų.

8. Nekenčiu vienodų žiebtuvėlių.

9. Geriau jau prastas gyvenimas, nei mažas barnis.

10. Degustatorius – štai mano tikrasis pašaukimas.

Dvyniai (05.22-06.21)

1. Aš šiandien kitoks nei buvau vakar.

2. Kas valdo situaciją, tas valdo informaciją.

3. Viena galva gerai, dvi – dar geriau, ypač jeigu jos priklauso tam pačiam

žmogui.

4. Figaro šen, Figaro ten.

5. Idėjos neturi užsigulėti kaip maisto produktai.

6. Vienas televizorius ir vienas telefonas namie – gerai, tačiau trys – dar

geriau.

7. Kas nesuspėjo, tas pavėlavo.

8. Mėgstu kiekybę, nes kokybei nepakanka laiko.

9. Niekuomet neieškau žodžio kišenėje.

10. Skrendu į nieką nesidairydamas, todėl greitai.

Vėžys (06.22-07.23)

1. Mano namai – mano tvirtovė.

2. Rūpintis kitais – mano tikrasis pašaukimas.

3. Viską turi tie, kas moka laukti.

4. Mėgstu kaupti atsargas.

5. Su draugais reikia susitikti namuose, o ne kavinėje.

6. Niekas taip neglosto širdies kaip prikimštas šaldytuvas.

7. Geriau šiek tiek pataupyti, bet nusipirkti „tikrą" daiktą.

8. Sunku gyventi ten, kur nėra slėptuvės.

9. Visuomet su savimi nešiojuosi vėžio kiautą – savo praeitį.

10. Nejaugi per 20 metų galima sunešioti paltą?

Liūtas (07.24-08.23)

1. Aš nuvesiu jus į šviesų rytojų.

2. Geriau jau kam nors padėti nei sulaukti pagalbos sau.

3. Geros manieros – dalis sėkmės.

4. Saulė šviečia Liūtui.

5. Graži kortelė ant darbo kabineto durų svarbiau nei padorus atlyginimas.

6. Mėgstu daug uždirbti, tačiau dar labiau – leisti pinigus.

7. Rojalis namuose geriau nei pianinas – nesvarbu, kad niekas nemoko juo

groti.

8. Nežiūrint mano malonios išorės, viduje aš diktatorius.

9. Jei dirbti – tai daug.

10. Kam jums saulė, jei aš esu šalia?

Mergelė (08.24-09.23)

1. Kantrybe ir darbu pasiekti galima viską.

2. Kuklumas Mergelę puošia.

3. Kiekvienas gyvena sau, tačiau tarnauja kitam.

4. Tvarka būtina visur: tiek virtuvėje, tiek galvoje.

5. Įrodyk man logiškais argumentais, jog mes sukurti vienas kitam.

6. Kreivai įtvirtinta lentyna veda mane iš proto.

7. Didelėse erdvėse aš pasimetu.

8. Man sunkiai sekasi išimti iš vyšnios kauliuką.

9. Kiekvienoje Mergelėje gyvena dama.

10. Musmirei žūtbūt reikia šokti į akis, o kukliam grybui ir taip gerai.

Svarstyklės (09.24-10.23)

1. Be partnerio kaip be rankų.

2. Nekenčiu ginčytis.

3. Laimėk sutikdamas.

4. Principingi būna tik kvailiai.

5. Galiu įpainioti visus ir į bet ką.

6. Grožis išgelbės pasaulį.

7. Viską reikia daryti pagal nuotaiką.

8. Sunkiausia – išsirinkti.

9. Ne visuomet reikia sudėlioti taškus.

10. Nežinau, kokią spalvą mėgstu: baltą ar juodą.

Skorpionas (10.24-11.22)

1. Gaila, kad nėra kam įgelti.

2. Kiekvienas įvykis panašus į sofą – jame gali būti paslėptų spyruoklių.

3. Šypsenai reikia rimtos priežasties.

4. Gali išsilaisvinti iš bet ko, tik ne iš savo aistrų.

5. Traukiu meilės dainą mūšio lauke.

6. Ne kiekvienas atlaiko mano žvilgsnį.

7. Mano aistros kaip ryklys – retai kada išplaukia į paviršių.

8. Pasaulis be riterių miršta.

9. Esu panašus į kaktusą – mano žiedai skleidžiasi tik išrinktiesiems.

10. Myliu ir neapkenčiu visa širdimi.

Šaulys (11.23-12.21)

1. Gero žmogaus turi būti daug.

2. Visiems atleidžiu, jei tik reikia.

3. Geriausios atostogos – kelionė aplink pasaulį.

4. Svarbiausias problemos akcentas – jos dydis.

5. Ant manęs neįmanoma pykti.

6. Esu išdidus.

7. Sąžinės graužatis – kas tai?

8. Pareiga puošia tik vidutinybes.

9. Jaudintis iš anksto kvaila, kadangi viską išsiaiškinti galima atsidūrus

tam tikroje situacijoje.

10. Nemoku planuoti, bet man ir nereikia gyvenimo pagal planą.

Ožiaragis (12.22-01.20)

1. Ir vienas lauke karys.

2. Aš ne sprinteris, netgi ne stajeris. Aš – maratonininkas.

3. Neveik prieš įstatymus: kitam gal ir išdegs, tačiau tave būtinai suims.

4. Man reikia nedaug. Visas mano turtas – patirtos sėkmės veidrodis.

5. Gyvenimas – traukinys ir jis kiekvienoje stotelėje stoja pagal

tvarkaraštį.

6. Malonu postringauti apie užjūrio šalis jose nepabuvus.

7. Būtina visą gyvenimą lipti į kalno viršūnę, kad nors kartą galėtum nuo

jos nukristi.

8. Bėgant metams jaunėju tik aš.

9. Tikras Ožiaragis kaip konjakas – skiriasi išlaikymu.

10. Kiekvieną galimybę turiu išnaudoti maksimaliai.

Vandenis (01.21-02.19)

1. Kaip nuobodu būti panašiam į kitus.

2. Jeigu tave sukūriau aš, būk toks, kokio aš noriu.

3. Prietarais tiki tik kvailiai.

4. Ateitis privalo būti šviesi.

5. Sunku būti angelu, tačiau būtina.

6. Geri ketinimai svarbiau nei geri darbai.

7. Seksas? Gyvenime yra ir svarbesnių dalykų.

8. Norint tapti novatoriumi būtina pamiršti tradicijas.

9. Pirmoje vietoje draugai, o paskui jau šeima – žinoma, jei lieka laiko.

10. Nėra už mane nei geresnio, nei žvalesnio.

Žuvys (02.20-03.20)

1. Užjausti svarbiau nei padėti.

2. Negaliu atsisakyti stikliuko, nes be jo esu kaip žuvis be vandens.

3. Tvarką sugalvojo nuobodūs žmonės.

4. Neatidėk rytdienai to, ką galima atlikti poryt.

5. Maža ką galiu prižadėti...

6. Dirbti skubant yra tas pats kaip valgyti nekramtant.

7. Esu pasiruošęs suprasti visus, tik ne save.

8. Visi žino, kad esu užimtas, tik mažai kas žino, kuo būtent.

9. Nespauskit manęs, nes pro pirštus išslysiu kaip žuvis.

10. Plaukiu, bet nežinau, kur.

:D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Saulys

Paprastai Sauliai yra geri mokytojai ir filosofai, nes jie troksta suprasti daiktu prigimti. Jie pauostys bezdala, isimins jo kvapa, o veliau ji visapusiskai istirs ir viska apie ji suzinos, leisdami dienas bibliotekoje ar kitaip. Sauliams idomu, kodel pirstelejimas nuskambejo butent taip, ir kas konkreciai nuleme bezdalo kvapa. Del sios meiles mokslui ir pomegio bendrauti galima daznai isgirsti Sauli, klausianti ka tik gatveje nusiperdusio nepazistamo zmogaus, ka sis valge ir ar bezdant skaudejo sikna. Sauliai gali nesivarzydami paklausti gatveje sutikto pirdziaus, kaip daznai pastarasis bezda ir ar moka paleisti slapia bezdala. Sauliai nekencia nepilnos ir informacijos ir melo, taigi nesivarzykite ir drasiai sakykite jiems visa tiesa apie savo bezdejimo ypatybes ir valgomus maisto produktus, jei Saulys to jusu paklausia. Jei ieskote zmogaus, kuris dometusi jusu bezdalais, bendraukite su Sauliu.

:D :lol: :lol: geras :D kaip tik apie mane :D :lol: :lol: :lol:

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.