Pereiti prie turinio
kicule

Ar turi tikrą draugę

Ar turi tikrą draugę  

81 narys prabalsavo

1. 1. ???

• Taip,turiu kelias
      20
    • Taip,tik vieną
      27
    • Gaila,bet neturiu
      29
    • Neturiu ir nereikia
      5

Rekomenduojami pranešimai

Labai dziaugiuosi, kad tokia drauge turiu :wacko: Nors pries pora metu turejau ju net kelias, taciau issilakste po uzsienius, tai liko tik viena vienintele, bet uztat nepakartojama :o

line_baby2-3300CC.gif_beg_uni-slank4.gif_time_1212786000_text_Suneliui.gif

parasas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

vienintele pasaulyje ir nepakeiciama drauge man yra mama. su kuria pasikalbu apie viska :mirksiukas:

na cia anglijoje turiu viena pazystama su kuria gerai sutariam....bet negaleciau ja pavadint savo drauge,nes tokiu gali but milijonas.....

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

turiu bet ji anglijoj sėdi, tai šiuo metu tokios super super super net nežinau ar turiu reikia gerai pagalvoti, o šiaip draugių turiu nemažai

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Oi ne Etaruj, vyras negali būt drauge. Taip jam viską galimą išpasakot, jis paguos ir išklausys, patars ir pabars kada reik, bet drauge jis būti negali, vien todėl kad jis uta TAVO vyras.

Kitas dalykas draugas vyras bet ne tavo, tiesiog padrūškė.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

turiu ne draugę o draugą (šiuo metu) kuris išklauso ir palaiko kai reikia, bet šeip įsitikinau kad geriau per daug nesipasakoti niekam, tad man paprasčiau spręsti iškulusias bėdas pačiai, neieškant paguodos pas mamą, drauugę ar dar pas ką. :rolleyes:

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Oi ne Etaruj, vyras negali būt drauge. Taip jam viską galimą išpasakot, jis paguos ir išklausys, patars ir pabars kada reik, bet drauge jis būti negali, vien todėl kad jis uta TAVO vyras.

Kitas dalykas draugas vyras bet ne tavo, tiesiog padrūškė.

...:flowers:)))))))))),,,,,matai situacija pakankamai šlykšti....geriausios draugės statusas labai pasikeitė, nes ji ,,,,,paseno, vidumi ir interesais....liko tik gerai pažystamas žmogus. Net vadinamuose atviruose pokalbiuose, ji gudrauja, nesako tiesos, ....jau geriau, gatvės stulpui meluotų, nei man,per 30metų žinau kaip nuluptą.Kas beliko....vyras...:flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
...:))))))))))),,,,,matai situacija pakankamai šlykšti....geriausios draugės statusas labai pasikeitė, nes ji ,,,,,paseno, vidumi ir interesais....liko tik gerai pažystamas žmogus. Net vadinamuose atviruose pokalbiuose, ji gudrauja, nesako tiesos, ....jau geriau, gatvės stulpui meluotų, nei man,per 30metų žinau kaip nuluptą.Kas beliko....vyras...;)

Mane labiausiai įskaudino tai kai mano ale geriausia kadaise draugė iš manes bando sužinoti tiek kiek jai tikrai nereikia žinoti apie mane mano šeimą ir visą kitą kas su manim susiję, būna tokiu siplnybės akimirkų kai pasipasakoji, o paskui gailiesi nes žmogus tik bando išpešti info apkalbos, tuo tarpu apie savo gyvenima niekada nieko nepasakoja, o aš ir neklausiu, nes esu tokios nuomonės jei žmogus norės pats pasakys o jei nesako reiškia tai ne mano reikalas ;)

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip tik vakar apie tai pagalpavojau ir tikrai žinau, kad turiu dvi pačias pačiausias drauges. Viena, dar iš mokyklos laikų, kita (beje visiška priešingybė pirmąjai), su kuria bendraujam pora metų, esam artimos dūšios tsakant, ir dar beveik vieną dieną gimę. Abis jos pagal zodiaką, mergelės (kaip ir aš), ir vyras mano mergelė, žodžiu aplink mane vien mergelės :D Nesakau, kad dažnai su jomis susitinku, vistik jos kol kas dar be šeimos, o aš su, tačiau tikrai žinau, kad jei man reikės pagalbo, jos padės :super:

taitikas.jpg

Juokis pro ašaras, nes gyvenimas per trumpas liūdėti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dar nuo smėlio dėžės laikų turiu draugę.. viena kitai esam nepakeičiamos.. džiaugiuosi, kad ją turiu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip: viena nuo vaikystės dienų, kitą pažįstu gal 10 metų, o dar vieną apie 2 metus. Jom pasitikiu ir žinau, akd visada sulauksiu supratimo.

Dovanėlėflow9.gif

zinule.gif

--------------------

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.