Pereiti prie turinio
kicule

Ar turi tikrą draugę

Ar turi tikrą draugę  

81 narys prabalsavo

1. 1. ???

• Taip,turiu kelias
      20
    • Taip,tik vieną
      27
    • Gaila,bet neturiu
      29
    • Neturiu ir nereikia
      5

Rekomenduojami pranešimai

O aš esu kaip tas katinas ,kuris vaikšto vienas :bredis: o pažįstamų begalė.

Ir apskritai nemėgstu prisileist kažko arti,paskui ateina ir prišika į dūšią :lol:

Dovanėlėgrom.gifzvaigzde.gifpagalba.gif

Nepatinku-tai tavo problema.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

turejou drouge. ji uz manes douk viresne buvo,net negalvojou kad ji tokia.......

Dovanėlėforumo%20simpatija.gifcompliment.gifflow9.gifdaugiausiai%20forume.gif

b4489b1be503.gif

ok37.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
turejou drouge. ji uz manes douk viresne buvo,net negalvojou kad ji tokia.......

Kokia?Ką padarė?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Kokia?Ką padarė?

o cia ilga istorija,tikrai 100%ragana,ir labai gera psihologe.douk kas buvo suseja su mano vyru.

Dovanėlėforumo%20simpatija.gifcompliment.gifflow9.gifdaugiausiai%20forume.gif

b4489b1be503.gif

ok37.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
o cia ilga istorija,tikrai 100%ragana,ir labai gera psihologe.douk kas buvo suseja su mano vyru.

Aišku tada.Na ir gerai,kad tokios podruškės atsikratei :wub1:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Anksciau visada galvodavau,kad turiu...o dabar ko toliau to labiau pradedu suprasti,kad neturiu... Yra drauges...Yra viena drauge su kuria dazniausiai bendrauju,bet tai tik siaip drauges! Ir man nereikia jos!!! Apskritai nesu draugiska,taprasme sunkiai ka prisiliaidziu prie save,bet jeigu jau prisileidau tai ilgam...Galiu bendrauti,galiu atskleisti paslapti,nes esu laaaabai atviras zmogus,bet to paciu metu esu atsargi ir atrenku ka sakyti ir kaip elgtis toliau su ja...tiesiog stebiu zmogu ar jis tikras su manim?!

Dovanėlėmenas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gifVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Net susimąsčiau, kaip įvardinti tą tikrą. Na turiu draugių, turiu bičiulių. Na, lyg visi jie tikri žmonės :D Jei kalbėti apie artimą žmogų, su kuriuo galėčiau labai atvirai pasikalbėti, tai taip turiu. Nėra artimesnio ir geresnio žmogaus nei mama, ji pati geriausia draugė :mirksiukas:

Non rex est lex, sed lex est rex

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu draugių,bet tos tikros tai ne. :essen:

Dovanėlėmylimas%20autorius.gifcompliment.gifculinar.pngala.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
O aš esu kaip tas katinas ,kuris vaikšto vienas :wub1: o pažįstamų begalė.

Ir apskritai nemėgstu prisileist kažko arti,paskui ateina ir prišika į dūšią :wub1:

Ir as tokia pasidariau, Baisa :flowers: maniskis vis sako, kad jei nebandysiu susirasti draugiu, tai taip ir liksiu be ju..bet man jau kelis kartus, kaip tu ir issireiskei, ''prisiko i dusia'', tad labai sunku pasitiketi naujais zmonemis...dabar tiesiog bendrauju su zmonem draugiskai, bet nesileidziu i per didelius asmeniskumus :essen:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as aplamai lioviausi pasitiketi zmonemis. turiu viena drauge, bet tikra drauge ja nepavadinciau.

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu draugių, su kuriomis, kart nuo karto susitinkam, ar susirašom, bet tos tikros, gaila neturiu :brunette: (neseniai maniau, kad turiu :rolleyes: )

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taigi statistika tokia, kad tikru draugiu neturite.

O as atradau gyvenimo tiesa, kad "tikru" nebuna nes butinai nutiks kas nors kas tai irodys :victory:. As niekada nelaikiau nei vienos ir nei vieno tikru, nepasitikiu ir viskas, tiesiog yra kaip yra ir del to blogai nesijauciu, toks gyvenimas :victory:

tikra draugyste tai ivertinti ne tik privalumus , bet ir minusus. Gali buti istikima kaip suo, bet kitas tai nebutinai ivertins. As del drauges/o padrycia tai kas net neimanoma isskyrus piniginius reikalus, tai draugystes priesas, bet deje kitas to nedarys, tai kam dar nervus sau gadintis ir ieskot draugystes....

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.