Pereiti prie turinio
kicule

Ar turi tikrą draugę

Ar turi tikrą draugę  

81 narys prabalsavo

1. 1. ???

• Taip,turiu kelias
      20
    • Taip,tik vieną
      27
    • Gaila,bet neturiu
      29
    • Neturiu ir nereikia
      5

Rekomenduojami pranešimai

.....kažkaip pasikeitė interesai su tikra daruge, santykiai atvėso....ko gero dėl to jog ji nustojo žengti pirmyn ir sukasi savo gyvenimo ratelyje...

Likau be podružkės,,,,,kuriai galima sakmbinti viduri nakties ir pažliūmbti, kaip sunku laikytis dietos.... :lol: ....Už tai dabar turiu vyrą, kuris patapo nepamainomu mano draugu..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

gaila, bet neturiu :brunette: bet labai noreciau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
gaila, bet neturiu :brunette: bet labai noreciau

sveika prisijungusi prie musu :cray:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tureti drauge pavojinga,nes gera drauge anksciau ar veliau permiegos su jusu vyru,cia buvo atliekami tyrimai ir poto apie tai rase,tik dabar neatsimenu kur.Taip kad susimastykite :secret2:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

TAI VA BANDAU SAVISKE IKALBETI KAD DRAUGE KOKIA SUSIRASTU,TAI NEPASIRASO SAKO JEI IR TAIP GERAI :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nieko sau... as dar negirdejau apie tokius tirymus..... na kiek draugiu esu turejusi. ne viena nebande net listi prie mano vyro. :D

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vadinasi netikros drauges buvo :D

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Vadinasi netikros drauges buvo :D

na pagal Vytauto minti-jo..... :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
tureti drauge pavojinga,nes gera drauge anksciau ar veliau permiegos su jusu vyru,cia buvo atliekami tyrimai ir poto apie tai rase,tik dabar neatsimenu kur.Taip kad susimastykite :flowers:

ne visada, bet pasitaiko ir tokių atvejų.

Žinoma, toks varianats gali būti praeitas, kaip savotiškas testas gyvenime. O p[raėjo ar nepraėjo ir KAIP praėjo irgi toks sąlyginis dalykas, ir bet koks smerkimas niekinimas ar nuvertinimas taip pat priklauso nuo tam tikrų sąlygų, požiūrio. Dažniausiai su vyru miega ne tik draugė, tame kažkiek , matyt, ir vyras sudalyvauja :D

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jo jo, šitą ir aš esu girdėjus. Pirmą todėl, kad draugė prisiklauso, koks vyras geras, ar blogas, žino jo silpnasias vietas, ir t.t. todėl tiesiog pradeda gyventi gyvenimą kaip ir su juo kartu, lyg ir kaip draugės vietoje. Tai psichologai dar kažkaip labai įdomiai pavadino, tik nepamenu kaip.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zinau kad yra tokie tyrimai... ;) bet kolkas tfu tfu tfu nenori draugute mano vyro....nors mes draugutes jau 18metu...ot!

erika1.gif

Dovanėlėflow14.giflabas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifpinigai.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.