Pereiti prie turinio
kicule

„Kelias į žvaigždes 3“

Kaip manote kas laimės KĮŽ  

14 narių prabalsavo

1. 1. Ką palaikote?

• Anatolijus
      10
    • Dumas
      1
    • Deividas
      3

Rekomenduojami pranešimai

neisivaizduoju kaip jai aisku seksis :flowers: nes kazin kaip kolektyvas ja priims, bet Grudas tai manau visai draugiskai nusiteikes :unsure:

Jietau kaip man ta Laisva nepatinka :hm:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nu man tai ta laisva jau šimtą kart geriau negu ta Evelina.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aš neesu Evelinos gerbėja,bet kažkaip man norisi kad ji KIŽ dar pabūtu,tik manau grįžus ji bus kitokia ...

Ji nors ir akiplėša,bet tiesiai šviesiai pasako,o ta tą su gyvates veideliu man :flowers: Ant tos Evelinos varo, o pati kažin ką iš savęs įsivaizduoja, vos ne visa žvaigždė :hm:

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1190060147.jpg

2007 09 17

„Kelio į žvaigždes 3“ dalyvė Evelina, šeštadienį išbalsuota televizijos žiūrovų, tų pačių žiūrovų sprendimu grįžta į šou.

Pirmadienį pasibaigus tiesioginei transliacijai per LNK paaiškėjo: šeši komisijos nariai savo balsus pasiskirstė po lygiai – trys balsavo, kad Evelina grįžtų ir tiek pat pasisakė prieš.

Beliko žiūrovų balsas. O šie, rodos, buvo vienos nuomonės. Evelina laimėjo triuškinančiu skirtumu – 915 žiūrovų balsavo prieš ir net 4946 – už Evelinos sugrįžimą.

Šeštadienį Anykščių salė užė iš džiaugsmo – Evelina daugiau nei penkių tūkstančių balsų skirtumu pralaimėjo išlikimo kovą Grūdui, tačiau netrukus žiūrovai nuščiuvo: pasigirdo trimitai, reiškiantys, kad Evelinos istorija dar nesibaigė.

Trimitai reiškia, kad vienas iš slaptosios KĮŽ 3 komisijos narių užstojo pralaimėtoją ir norėtų ją matyti toliau keliaujančią į žvaigždes. Tas vienas šįkart buvo žvaigždžių vadybininkas Marius Berenis – Tru. Jis išnaudojo savo teisę užstoti pralaimėtoją dėl trijų priežasčių: „Pirma, niekas nesitikėjo, kad tai būsiu aš. Antra, man gaila pirmojo iškritusio dalyvio, nesvarbu, kas jis bebūtų. Išnaudoti savo balsą mane paskatino ir tai, kad Evelina turi didžiulį palaikymą. Pirmosios dvikovos metu surinkti 11 tūkst. balsų ne kiekvienas sugeba“, - sako Tru. Aikštingoji kaunietė Grūdui pralaimėjo rezultatu 16314 : 11307.

Be Tru, komisiją dar sudaro ankstesnių „Kelio į žvaigždes“ sezonų laimėtojai Andrius Rimiškis ir Merūnas Vitulskis, taip pat šou vedėjas Arūnas Valinskas, „keliukų“ mokytojai dainininkas Česlovas Gabalis ir muzikos prodiuseris Raigardas Tautkus.

„Ačiū Tru. Manau, Evelina išties turi teisę grįžti“, - atvirame komisijos posėdyje pirmadienį kalbėjo vienas komisijos narių, Evelinos dainavimo mokytojas „Kelyje į žvaigždes 3“ Česlovas Gabalis. „Ji per trumpai čia pabuvo“, - jam pritarė ir R. Tautkus. A. Valinsko nuomone, Evelina į šou įneša daugiausiai destrukcijos iš visų dalyvių, yra sudėtingo charakterio.

Būtent todėl, šou vedėjo nuomone, dauguma žiūrovų šeštadienį balsavo ne už Grūdą, o prieš Eveliną.

Pati Evelina komisijos posėdį tiesioiai per LNK stebėjo savo namuose Kaune. Šiuo metu ji jau keliauja į Vilnių – šį vakarą mergina sugrįš į realybės šou patalpas. Nežinia, ar draugiškai ją sutiks kolegos, bet sužinoję žiūrovų sprendimą, visi „keliukai“ plojo.

www.zvaigzde.lt

Kaip manot kas iš komisijos buvo UŽ, o kas PRIEŠ ? :lithuania:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
aš neesu Evelinos gerbėja,bet kažkaip man norisi kad ji KIŽ dar pabūtu,tik manau grįžus ji bus kitokia ...

Ji nors ir akiplėša,bet tiesiai šviesiai pasako,o ta tą su gyvates veideliu man :lithuania: Ant tos Evelinos varo, o pati kažin ką iš savęs įsivaizduoja, vos ne visa žvaigždė :geda:

ji isivaizduoja save zvaigzde neva daugiausiai patirties turinti nes nuo vaikystes scenoje :D bet su tokiu savo tiesmukiskumu ir ikyrumu nusipelne priesiskumo is kitu dalyviu ir tikrai grys dar labiau pasikelus es neva ji verta ten dalyvauti :) kaip zmogus ji man f4a28c0ffa0968d04ad250f17141eea5.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na kaip vaikas džiaugiasi ir tiek :lithuania:

Aišku atstume ne tik dalyviu , bet ir labai daug TV žiūrovų :geda: bet LNK manau tikrai naudinga ,kad ji grįžtu:victory: juk dar didesni reitingai bus...

Nors labai įdomų ką šiandien gero parodys, kaip ji elgsis grįžus, kaip sutiks dalyviai ...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
ji isivaizduoja save zvaigzde neva daugiausiai patirties turinti nes nuo vaikystes scenoje :D bet su tokiu savo tiesmukiskumu ir ikyrumu nusipelne priesiskumo is kitu dalyviu ir tikrai grys dar labiau pasikelus es neva ji verta ten dalyvauti :lithuania: kaip zmogus ji man f4a28c0ffa0968d04ad250f17141eea5.gif

Pritariu man ji irgi kaip žmogus šlykšti :geda: Ir su tuo ištisiniu rėkimu visiem, kad jūs nekrepkit dėmesio į tai kad aš nuo 6 metų jau scenoje stoviu :)

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na laiko ji save tikrai labai jau aukštai, nieko nesakau :lithuania: Nu pasikėlus panelyte, bet dainuoja ne ką prasčiau už ten esančias mergičkas, o Laisva kažkada gi sake, kad minusą dės tik iš vokalines puses :geda: Pvz., Neringa man visai nepatinka scenoje (bent kol kas). :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na tas jos dainavimas :lithuania: duete tai gal ir nieko pvz su Minu bet viena tai per daug zviegia ir cypia cia bent jau mano ausim :geda:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
na tas jos dainavimas :geda: duete tai gal ir nieko pvz su Minu bet viena tai per daug zviegia ir cypia cia bent jau mano ausim :)

na gal :D

as kalbu apie paliginima su kitom dalyvem.

Dumas- Mano meiliai galas Gal kas nores :lithuania:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
na gal :geda:

as kalbu apie paliginima su kitom dalyvem.

Dumas- Mano meiliai galas Gal kas nores :lithuania:

Aciu

Na istikro man evelina nelabai patinka, bet saunu kad gryzo i sou.

Dovanėlė

flow9.gif

15_75b_441C74D0_LRLuLgLiLlLe_0.gif

22_49b_49496850_LRLiLmLgLaLiLlLeLi_0.gif

regina.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.