Pereiti prie turinio
kicule

„Kelias į žvaigždes 3“

Kaip manote kas laimės KĮŽ  

14 narių prabalsavo

1. 1. Ką palaikote?

• Anatolijus
      10
    • Dumas
      1
    • Deividas
      3

Rekomenduojami pranešimai

Cha cha, o aš kaip tik vakar ta Eglę pasibjaurėjau, nu Gintarė stačiokė bet teisybę sako visada, o čia atėjo mergytė ir pradėjo bangas kelti :D Nu Gintarė mano charakterio, gal todėl ji man ir patinka :D

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

As nei vienos, nei kitos nepalaikai :D

Nepernesu zmoniu, kurie is saves vaidyna kas zino ka... ir isivaizduoja kad yra protinga, nors galvoj vejai :P

Greiciau ja ismestuuuuu :D

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Skaiciau...Na seniai sakoma,kad Lietuva-giminiu krastas...

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labai džiaugiuosi už Skaistę kad ji liko, ir už Eveliną kad ji iškrito.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na joooo... Man atrodo kad jis ir pati buvo nustebinta balsu rezultatais, istiruju tikrai nemazai uz ja ir balsavo :doh: Bet manau kad dauguma balsavo tiesiog pries Evalina :D O Romas matyt ja pasitikti atvaziavo :D bet mylimoji dar lieka ;)

O jau koks Gintares veidas buvo, kai pasake kad i kelione vaziuoja Egle :(

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet skirtumas tai tikrai nedidelis.... :flowers:

Nesupratau Egles.Man pasirode,kad ji prie Dumo vis plakasi,o pasirodo,kad turi savo "erzila"...

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man tai labai nepatiko kia egle dainavo ir maivesi o po to dar valinskas is jos paisidirbinejo :flowers: ir uz ka ji cvaziuoja i egipta tai iki siol nesupratau :flower:

Saugumas - tai ne pinigai, ne jaukus namai, ne istikimi artimieji, o dvasiospusiausvyra ir teisingas realybes suvokimas. Jurga Ivanauskaite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
O jau koks Gintares veidas buvo, kai pasake kad i kelione vaziuoja Egle :mirksiukas:

d050.gifd050.gifd050.gif

Nesupratau Egles.Man pasirode,kad ji prie Dumo vis plakasi,o pasirodo,kad turi savo "erzila"...

as irgi nustebus ziurejau a045.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dziaugiusi Skaistes pergale :mirksiukas: . Nemanau kad Egle turetu vaziuot i egipta. Galetu istikro vaziuoti tie kurie yra nuo pirmu dienu siam sou

Taip taip gintares veidukas buvo ooooo :flowers:

Dovanėlė

flow9.gif

15_75b_441C74D0_LRLuLgLiLlLe_0.gif

22_49b_49496850_LRLiLmLgLaLiLlLeLi_0.gif

regina.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.