Pereiti prie turinio
kicule

„Kelias į žvaigždes 3“

Kaip manote kas laimės KĮŽ  

14 narių prabalsavo

1. 1. Ką palaikote?

• Anatolijus
      10
    • Dumas
      1
    • Deividas
      3

Rekomenduojami pranešimai

vakar taip laukiau,taip laukiau ir pamiršau kad jau rodo „Kelias į žvaigždes 3“ :rolleyes::super:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
vakar taip laukiau,taip laukiau ir pamiršau kad jau rodo „Kelias į žvaigždes 3“ :victory: :victory:

Aha aš irgi :flower: :flower:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o as vel pamirsau :hm:

Dovanėlė

flow9.gif

15_75b_441C74D0_LRLuLgLiLlLe_0.gif

22_49b_49496850_LRLiLmLgLaLiLlLeLi_0.gif

regina.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na as vakar biski jau ziurejau,kol kas visos vienodo,neblogos atrodo. beja ir ta Gintare (kuri suipyko su megicka per atranka) visai nebloga panela atrodo :hm:

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai išvis ta Gintarė patinka, nepėsčia mergina, moka pastovėt už save :hm: o ir balselį neblogą turi. Ir dar viena kuri man patiko tai ta juodukė, garbanotais garbanotais plaukais. Ir ta alytiškė. Kitos visai dėmesio netraukiančios merginos.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ta juoduke man ir patiko :flowers:

Dar patiko Ausrine,nezinau is kur ji.... :hm: Bet tokia labai idomi ji man :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Va va, ta alytiškė ir yra Aušrinė :hm:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Va va, ta alytiškė ir yra Aušrinė :flowers:

Nezinojau,gal zinot kas jos vyras? Kazka kalbejo,nepamenu :hm: Lik kazkas is dainininku? O gal klystu :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Nezinojau,gal zinot kas jos vyras? Kazka kalbejo,nepamenu :mirksiukas: Lik kazkas is dainininku? O gal klystu :flower:

Kad ji lyg ir tik vaikiną turi :( Kaipo rodė kaip iš namų pasiėmė ją, tai rodė vaikiną jos :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Kad ji lyg ir tik vaikiną turi :( Kaipo rodė kaip iš namų pasiėmė ją, tai rodė vaikiną jos :(

na matyt kazka sumaisiau :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
na matyt kazka sumaisiau :mirksiukas:

O gal aš kažką maišau :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nemaišai, rode tik jos drauga, o kad vyra turetu tai man atrodo tik Evelina, visos kitos nevede :mirksiukas:

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.