Pereiti prie turinio
kicule

„Kelias į žvaigždes 3“

Kaip manote kas laimės KĮŽ  

14 narių prabalsavo

1. 1. Ką palaikote?

• Anatolijus
      10
    • Dumas
      1
    • Deividas
      3

Rekomenduojami pranešimai

Manau, kad Antoske ir auksiniame finale laimes :singer:

laura.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

cia labai sunku nuspet kas laimes. Man kazkaip neturi skirtumo kuris is siu triji laimes. Labai nenorejau kad laimetu Berneen

Dovanėlė

flow9.gif

15_75b_441C74D0_LRLuLgLiLlLe_0.gif

22_49b_49496850_LRLiLmLgLaLiLlLeLi_0.gif

regina.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš netgi buvau labai prieš Bernienicon_menno.gifdabar norėčiau,kad laimėtų Anatolijus.Nors nenusiminsiu jei taip nebus ,šie trys vaikinukai manau visi verti prizoicon_daumenhoch.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
:flowers: labai džiaugiuosi, kad klydau ir kad berneen nelaimėjo..... ;) na o vyrukai visi skirtingi - ir tikrai visi jau laimeje... - :flower: man patinka Deivydukas :)...- o jei sudeti deivyduko laikysena- anatolijaus kūryba- gautusi superinis hibridas .... taigi dar keliomis žvaigzdutemis daugiau Lietuvos danguje : nice men

LAIME- tai lyg brangus kvepalai..Jei nesikvepinsi - niekas nezinos, kad juos turi...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiaip iš visų trijų vaikinukų tai manau mažiausiai vertas laimėt yra Dūmas. Na kokia jo kurybą? O gi jokia pam pam pam pim pim pim ir t.t. vaikų darželio lygio, bet tik šiaip jis man mielas. Deividas gražuoliukas, su užburiančia šypseną bet dainos na lėkštokos, balselis daugiau eilinis negu išskirtinis. O va Antoškė, ir kurybą, ir išdainavimo lygis ir t.t. Tik veidelis labai jau nesceninis :flowers: bet vistiek jį myliu :flower:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na pas Duma gal dainu sakyciau daugiau :flowers:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man Dumo dainos taip pat atrodo truputi vaikiskos, kaip Indrute minejo darzelio lygio. Bet vistiek jos uzvedancios. :)

Dovanėlė

flow9.gif

15_75b_441C74D0_LRLuLgLiLlLe_0.gif

22_49b_49496850_LRLiLmLgLaLiLlLeLi_0.gif

regina.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu jo, jo dainos užveda publika, bet kiek į ją reik pastangų įdėt norint padainuot? Vaikai lauke traukią ne ką blogiau.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dūmas kaip ir dumas.... neidomus man jis - nors vaikai dainuoja jo chastuskas... o deivyduko balsas negaliu sakyti kad eilinis... man jis patinka, tos skaidrus, ir skardus tuo paciu... nors žinoma kad padirbeti reikia... Beje daug kad priklauso ir nuo dainos stiliaus, t.y. dainos autoriaus...

Stiprioji Antoškes puse yra kad jis kuria pats ir muzika ir žodžius - bet mane jis nuvyle keliolika kartu gerokai nepataikydamas i ritma... Jaudulys gal - bet tikrai dar dirbti yra kur...

LAIME- tai lyg brangus kvepalai..Jei nesikvepinsi - niekas nezinos, kad juos turi...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Norėčiau kad laimėtų Deividas arba Anatolijus :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

paskelbiau nauja apklausa :D

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Apklausos rezultatais aš laaaaabai patenkintaicon_a320.gif

icon_lolo.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.