Pereiti prie turinio
Snapė

Nudistų pliažas

Už ar prieš?  

26 nariai prabalsavo

1. 1. ?

• 22
    • Prieš
      3
    • Neapsiprendžiu
      1

Rekomenduojami pranešimai

Kas , Gerbiamoji Tau sakė , kad nudistauja tik seni krienai ir senos bobos ?

O kur gerbiamasis aš parašiau kad nudistai TIK seni žmonės???

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Man šiaip pačiai yra nepriimtina, kaip mamos ypač prieš berniukus nusirenginėja, maudosi ar dar kažką daro. Aš jau turiu omenyje vaikus mąstančius, kurie jau sugeba paklausti pvz kodėl pas mane nėra to kas pas tave ir t.t. Ne todėl kad vaiką laikyti kaip narvelyje, ir kad kuo vėliau sužinotų kuo skiriasi lytys, ar kad sulaikyti nuo seksualinės ankstyvos patirties( nors mamų nusirenginėjimai, yra įrodyta psichologiškai, vaikus tarsi nematoma ranka stumia prie ankstyvų lytinių išbandymų), bet todėl kad man tai pačiai amoralu.

O be to, paauglys jau turi teisę rinktis ar nori jis žiūrėt į senų krienų pimpalus ir senų bobų nukarusius papus, o vaikas iki paauglystės ne?

Paskutiniame sakinyje gerbiamoji, Jus taip ir išsireiškėte :super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Paskutiniame sakinyje gerbiamoji, Jus taip ir išsireiškėte :super:

Ne klausyk, čia nesamoninga vest tokią diskusija, bet aš noriu tau paaiškint. Aš parašiau ar privalo žiūrėt į vien tik senų diedų ir bobų? ar parašiau į senų diedų ir bobų?

Aš neišskyriau kad tai tik seni. Reiktų manau papraščiausio atidumo gerbiamasis skaitant postus.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Na manau, kurie norejo mane suprasti, suprato teisingai :wub1: Jei tavo skaitytam straipsnyje rasoma apie vyrus, einancius per moteru pliaza, kad galetu pazvilgcioti, tai manau, kad dauguma vyru atrado geresni buda, t.y. nudistu pliaza, kur gali nebijodami prisiziureti visko..Galbut kai kurie tikrai ateina ten pailseti, bet tikrai netikiu, kad ten nevyksta toks pats pazindinimasis, kaip ir paprastam pliaze :wub1:

pabutum,kitaip kalbetum :wub1: kiek metu tokiame deginus,neteko matyti kaip tu vadini pasistojusiu :wub1: atvaziuoja pilna seimu,poreliu,visi nuogi ir niekas i tave net nekreipia demesio,juk jie patys nuogi :wub1:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
pabutum,kitaip kalbetum :wub1: kiek metu tokiame deginus,neteko matyti kaip tu vadini pasistojusiu :wub1: atvaziuoja pilna seimu,poreliu,visi nuogi ir niekas i tave net nekreipia demesio,juk jie patys nuogi :wub1:

Pritariu :wub1:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Uz:) ne del to, kad ten pati lankausi.. Jei nebutu tokiu plezu, nuogaliai suguzetu i bendrus plezus,o ten juk zmones ir su vaikais,ir seip galbut nenori pakele galvas pastoviai matyt grozybiu :hm:

Vienintelis būdas atsikratyti pagundos - jai pasiduoti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na aš tai pati niekada ten neinu, man nepatinka, bet jei žmonėms ptinka ir jie nori ten eiti, raiškias tokie pležai yra reikalingi

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.