Pereiti prie turinio
Snapė

Vandens pramogų parkai

Rekomenduojami pranešimai

Bergenita parašė:
O as buvau vichy vandens parke, is tikruju nepatiko, kad islipus is vandens reikia kelent dantimis :this: bet vanduo siltas... labiausiai nepatiko chlorkalkem smirdintis vanduo, ypac dziakuzi...bet aisku niekur nuo to nepabegsi...

pirtyse buti neimanoma, nei vienas prakaito laselis nenulasejo, nes nuolat duris darineja vaikai, tai silumos gal 50 laipsniu ;) bet va atrakcionai...NEREALU :victory: vienas malonumas jais ciuozineti ;)

matai, kaip įdomiai dėl to šalčio :hm: , man tai kaip tik ten buvo žiauriai per karšta. Vis lįsdavau po tuo ledinio vandens kubiliuku atsigaivinti :D Dėl chlorkės tai tikrai sutinku, nosį riečia, bet gal ir gerai, mažesnė tikimybė visokio brudo pasigauti. O va atrakcionai tai man nelabai :mda: . Nors nesu didelė adrenalino mėgėja, bet man jie tokie silpnoki :hm: Lyginant su Jūrmalos Livu, tai pastarajame atrakcionai geresni. Nors šiaip jau esu bailė, bet surizikavau ir išbandžiau netgi tą ekstremaliausiu įvardintą "Maorių klyksmą" ir nusileidusi taip ir nesupratau, kur ten tas ekstrymas :D

Druskininkuose dar nebuvau, reiks kada vasarą palėkti :blink:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

jurk, mano draugas tooks neliesas vyriokas(svoris apie 120), tai kai su juo kartu ciuozdavau...greitis nerealus ir nebuvo tokio karto, kad manes nepanardintu po vandeniu, o kai ciuozdavau viena ar su drauge(lengvutes abi <_< ), tai nei greicio, nei jokio baisumo :doh:

labai noreciau, kad ir pas mus pajury butu vandens atrakcionu parkas....turbut kiekviena savaitgali vaziuociau :mirksiukas: :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O aš kadangi nemėgstu tų visų kalnelių, tai net nežinau kur jie randasi abejuose parkuose( nei Vichy nei Drsukninikų) bet va pirtelės druskininkų ir ta ramybė, be vaikų tai man nereali :wub1: tik sakyčiau jau senokai buvau, žinant mano tempus :hm: reik susiimt, nes jau kelis mėnesius nebuvus :doh: o jau visi darbuotojai mane ten pažystą, net neprašyti įtraukė į lojalių klientų sąrašą :rolleyes:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  zmonike parašė:
As ir noreciau,bet...kai pagalvoji...su akiniais nepaciauzysiu "tuneliais"(o labai noreciau), o su kontaktiniais lesiais-tuo labiau... :wub1:

Aš su lešiais visada būnu ir tikrai nieko.

Indrute parašė:
Na jeigu kam įdomu, parašau atsiliepimus iš mano pusės apie vichy vandens parką.

Pirma mintis įėjus kopija LIVU. Persirengimo kabinų problema išspresta geriau nei Druskininkuose, nors ir ten ne bėda, bent jau man. Parkas tikrai mažytis, bėjakaip ir Livu. Žmonių buvo tikrai gan daug. Išspresta gerai problema džakuzi, jos dideeeelės ir jų gan daug. Vanduo visur net ir džakūzi vėsokas :doh: išlipus iš vandens tikrai šaltą kur perreiti kitur. Bangų jūrą man labiau patiko negu Druskininkuose. Upės gylis juokingas, nu galbūt man iki bambos, o mano ūgis 1.62cm. Apie atrakcionus ir čia nieko negaliu pasakyt, nes nesileidžiu niekur, bet maniškis su duktėčia sakė kad vilniuije daug įdomesni negu druskininkuose.

BET, vaikam visiem, tik vilniuje, nuo mažuliuko iki paauglio tikrai yra ką veikti, yra ir baseinėlių iki kauliukų, mažuliukam, ir žaidimų aikštelės kaip lauke ant smėlio taip čia vandenyje.

Žodžiu reziume, daugiau pati ten nevažiuosiu, kol neturėsiu leliukų. Nes kažkoks balaganas, nei pirtį pasėdėsi nei džiakūzį pagulėsi, nes visur vaikai per galvas lipa. Bet su vaikais važiuojant manau ideali vieta, išskyrus tą šaltį :hm:

Norint suaugusiam atsipalaiduot nėra jokios abejonės kad geriausią druskininkuose, tam korpuse kur vaikų neįleidžią :rolleyes:

O kažin yra sudarytos sąlygos, kad palikus vaiką jį kas prižiūri bent kiek, ar reikia visada juo rūpintis pačiam. Nes tada kaip ir netenki to viso malonumo pats.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Druskininkuose tikrai žinau kad yra tokia galimybė, bet va apie Vichy nieko negaliu sakyt :wub1:

Pasiskambink į informacija jų ir bus viskas aikšu :rolleyes:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Buvau Ispanijos,Portugalijos akvaparkose-labai patiko :sird: ,idomu butu apsilankiti musu-suliginti :super:

glitteryourwaybdd41112mg9.gif

meter-ru79604.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man Latvijoje patiko labiau nei Druskininkuose :suo:

Norėčiau apsilankyti Vilniaus vandens parke, sanė, kad ten smagu llaime:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man irgi labiau patiko Latvijoje nei Druskininkuose.Visi giria Vilniaus ,bet dar ten neteko vis neprisiruosiam iki ten nuvaziuot...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gera pasakyt bet LT dar net nesu buvus :D bet buvau kelis kartus Ispanijoje :rolleyes:

siaip man atrodo ten viskas tas pats, tik Ispanijoje parkas yra lauke, po atviru dangum ir aisku nera juokiu pirciu :gele:

stai cia buvau :doh:Gota-deslizandose.gif

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Oi po atviru dangum tai nėr net ką lygint su uždarais :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Megstantiems adrenalina Latvijoje tiktu, o man labiau patinka pirtys, todel Druskininku parkas man labai tiko.

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Artimiausiu laiku zadu vykti i Danija tai su vyru sakem butinai aplankysim Samerlenda,nes ten sake labai fainai :hm: ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.