Pereiti prie turinio
Snapė

Vandens pramogų parkai

Rekomenduojami pranešimai

Mano akim žiūrint, ir vaikų neturinčiai, ir mėgstančiai pasilepinti gerose pirtyse, ir pagulėti tikrai karštose džiakūzija tai vienareikšmiškai tik Druskininkų vandens parkas.

Bet jame tikrai nelabai ką yra veikti vaikiukam.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Gal zinai kiek kainu savaitgalis Druskininkuose 2 asmenims?

Dovanėlė

flow9.gif

15_75b_441C74D0_LRLuLgLiLlLe_0.gif

22_49b_49496850_LRLiLmLgLaLiLlLeLi_0.gif

regina.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Gal zinai kiek kainu savaitgalis Druskininkuose 2 asmenims?

Savaitgalis druskininkuose priklauso nuo viešbučio. Va čia visi druskininkų viešbučiai, ir jie siūlo romantiškus savaitgalius dviem. Vienas iš geriausių pasiūlymų yra viešbučio Violeta ir SPA Vilnius. Bet gan brangokai. Žiūrint kokie jūsų reikalavimai. Gal ir padėčiau ką išsirinkt.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Birzelio men mano tevu sidabrines vestves tai galvojam padovanot romantiska savaitgali Druskininkuose :hm:

Dovanėlė

flow9.gif

15_75b_441C74D0_LRLuLgLiLlLe_0.gif

22_49b_49496850_LRLiLmLgLaLiLlLeLi_0.gif

regina.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Buvau su vaiku abiejuose parkuose, tai su vaikiu geriau i druskininkus :geda:

Gimusi būti laisva...

9fb936710a0c5d53ad9cf8b27a9f8546.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

....mes kaip niekur nebuvę, likome laaaabaaai patenkinti Druskininkų aquaparku. Nesame pirčių mėgėjai, tad lepinomės pačio baseino teikiamais malonumais......Dar būtų smalsu apsilnkyti, kitame , mažesneme, berods SPA Druskininkai.... :rolleyes::flower: :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu nuo kada eilinis SPA centras gali būti vadinamas vandens pramogų parku?

Tik tiek kad druskininkai neturėja dar normalaus SPA todėl biškį burbulą išpučią.

Bet šiaip tai aš visa širdim už druskininkus :geda:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Nu nuo kada eilinis SPA centras gali būti vadinamas vandens pramogų parku?

Tik tiek kad druskininkai neturėja dar normalaus SPA todėl biškį burbulą išpučią.

Bet šiaip tai aš visa širdim už druskininkus :doh:

....Drsuskininkų SPA centre įrengtas mažytis pramogų parkas... :mirksiukas: Kuomet apsilankysim , papasakosiu.... :wacko:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

buvau druskininku ir vichy parke,labiausiai patiko vichy,druskininkuose patiktu tiems kas megsta pirtis,nes ten ju net 18

61425.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pati nebuvau dar ,bet mano virukai buvo pasipliuskenti Vichy vandens parke tai labai patiko,vaikiukai gryzo ispudziu pilni ir nuvarge tiek prisiduke vandeny,maziukas dar nemokejo kalbeti bet ir tas tiek savo kalba pasakojo ir rode tai supratau kad labai patiko :D

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O as buvau vichy vandens parke, is tikruju nepatiko, kad islipus is vandens reikia kelent dantimis :this: bet vanduo siltas... labiausiai nepatiko chlorkalkem smirdintis vanduo, ypac dziakuzi...bet aisku niekur nuo to nepabegsi...

pirtyse buti neimanoma, nei vienas prakaito laselis nenulasejo, nes nuolat duris darineja vaikai, tai silumos gal 50 laipsniu :blink: bet va atrakcionai...NEREALU :super: vienas malonumas jais ciuozineti :super:

p.s. buvome kovo 11, nuo 2 val, tai jau 4 val zmoniu buvo LABAI mazai :wub1:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.