Pereiti prie turinio
ArasLT

Seksualinis šeimos gyvenimas - kas normalu, o kas TABU

Rekomenduojami pranešimai

Nezinau ar vietoj,ar ne, klausimas AruiLT. Na tu sakai negali skirtis,nenori,skolingas ir t.t. ir t.t.O zmonos klausei?Snekejot ta tema?Gal ji nori,bet nedrista.Bijo,kad vel taves nereiktu gelbeti...

Buvo kalba - pasakė:

"Jei nori - susirink skudurus ir čiuožk. Dukras ir viena kaip nors užauginsiu..."

Bet turint galvoj, kad ji-žemaitė ir dar išdidi žemaitė, tai nemanau, kad atsakė nuoširdžiai.

Greičiausia čia buvo tik momentinės emocijos.

0d8a78c37d8e36369af3f0aba23e4a31.gif28791.gif380fdba9889b01228c52b814c4f18490.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Vadinasi vienintelis sprendimas - skirybos ?

Ar tikrai ?

Kodėl iš karto skyrybos? Keisti viską ( bent jau požiūrį į gyvenimą) galima ir esant santuokoje. Žiūrėk i priekį :hm:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Buvo kalba - pasakė:

"Jei nori - susirink skudurus ir čiuožk. Dukras ir viena kaip nors užauginsiu..."

Bet turint galvoj, kad ji-žemaitė ir dar išdidi žemaitė, tai nemanau, kad atsakė nuoširdžiai.

Taip, pagarba ir supratimas šeimoje tiesiog pavydėtinas :hm:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Buvo kalba - pasakė:

nu sorry Arai, bet šventas nauvume, žmona tiesiai šviesiai pasakė, o tu tai nurašau kaip užsispyrimą žemaitišką :hm:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na jau Jūs man atleiskit, kad tiek Jūsų laiko be reikalo iššvaisčiau !

0d8a78c37d8e36369af3f0aba23e4a31.gif28791.gif380fdba9889b01228c52b814c4f18490.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Na jau Jūs man atleiskit, kad tiek Jūsų laiko be reikalo iššvaisčiau !

Kaip tai bereikalo, žinoma su reikalu. Jeigu tokios bėdos yra.

tik man atrodo su tavo žmona viskas tvarkoje(na gal čia išlenda mano nuomonė "visada už moterį") o ir tu žmogus esi labai geras. Tik tau pačiam reik gero spyrio šiknon, žinai kaip sakoma.

Nors į vidų neįlysi, gal ir klystu.

Neįsižeisk, ir nepriimk visko už rimtą pinigą.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na ne be reikalo laikas tiesiog visi issake savo nuomones :hm:

Gimusi būti laisva...

9fb936710a0c5d53ad9cf8b27a9f8546.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Idomumo dėliai gal gali pasakyt koks žmonos zodiako ženklas? Kažkaip paskaičiau, tai man čia viskas labai pažystama, nors man tai dar tik 21, o draugiai 25 ir draugystė trunka labai neilgai, tik tiek kad mano pastangos buvo žymiai didesnės, kad išgimdyti ta draugystę, dabar galvoju ar buvo verta ir kur aš brendu ar tik nedarau klaidos, kad po to tik nebūtų per vėlu... O sekso nebuvimas draugavimo laikotarpiu irgi buvo o jis buvo dėl rutinos, kad ir kaip stengiausi ta rutina naikinti ji pati ja kurė... Kol galų gale neištvėrė nervai, po to jau gavosi ilgas pasisšnekėjimas, viskas iškart pasikeitė ir rutina buvo panaikinta, žodžiu aš kaip ir nelabai kolkas noriu išsiplėsti nes pačiam sunku susidėliot kas kaip ir laiko nėra ir šiaip dar nelaikas i nevilti pulti, nesu nusiteikęs... Žodžiu nenurimsiu kol to žmogaus nepriversiu mastyt, ir pats kol klaidu neišsiaiškinsiu, tik neaišku kuom tai gali užsibaigti. gerai lekiu nėr laiko ir išsiplėst dar nenusiteikęs, gal net ir nėra apie ka...

Vakar parašiau, šiandien pagalvojau, kad nereikėjo čia man reikštis, nes iš esmės nėra apie ka... Juokinga pačiam pasidarė, kad taip šneku... Esu toks žmogus kuris pirmiau masto kas iš mano pusės negerai ir taisau klaidas, jei nesigauna, tada reik aiškintis, bet nepasiryžčiau taip gyvent kaip tu 17 metų arba nenurimčiau kol viską ištaisyčiau, taisyčiau savo klaidas, bet juk viska ant savo pečių irgi prisiimti nesamonė reik aiškintis ir reik supratimo ir iš partnerio... Jei nėra tai nėra ir santykių... Nesmagiai jaučiuosi bandydamas kažka patarinėti kaip pats esu toks jaunas ir nepatyręs, bet siūlyčiau biški pristabdyti ta savo poreiki ir atgaivinti santykius, panaikinti rutina jei tokia yra pakeiskit aplinka ir pan... Bent trumpam pabėgti nuo kasdienių rupesčių...

Ai vienu žodžiu x ir y du visai skirtingi ir nesuderinami dalykai, tiek vienas tiek kitas turi pasistengti suprasti vienas kita... Gyvenimo normos ir standartai, jei tu gyveni pagal juos tai tu nesi savimi, o tai dusina asmenybę ir ugnelę daraisi abejingas... Viskas čia per tuos netinkamus auklėjimus, visokios krikščionybės ir pan. nesamonės, kurios yra netinkamai suvokiamos ir kišamos per prievartą į galvą. Ne visi tinkamai suvokia tikrovę, o tie kurie suvokia tai jie ir gyvena, visi kiti kurie prikimšti standartų egzistuoja ir elgiasi kaip marionetės...

Žmogus turi pažinti save turi žinot ko nori, turėti svajonę ir jos siekti, kitu nuomonė kam ji rupi jei esi laimingas ir žinai ka darai... Jei nežinai tai pats laikas sužinoti... Visi yra kažkuom išsiskiriantys yra tik panšių į tave, busi išskirtinis busi įdomus, elgsies kaip nori elgtis tave pastebės tam kam reikia pastebėti, busi ne toks koks esi tave pastebės ne tas kas turi pastebėti ir gausis uždaras ratas iš kurio sunku išsiveržti kai nenori prarasti to prie ko esi pripratęs ir paskyręs daug laiko, baimė prarasti tai ko pasiekiai, nes nežinai ar vėl ka nors pasieksi, bet tu nebusi savimi, o busi įkalintas ne į savo rėmus...

Neiki prieky manęs,

Nes galiu nepasekti.

Neiki man iš paskos,

Nes galiu nenuvesti.

Tiesiog eiki greta

Ir būk mano draugas.

Albert Camus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
na ne be reikalo laikas tiesiog visi issake savo nuomones :cocktail:

Tas ir yra, kad į forumą atėjau, norėdamas kitų nuomonę išgirsti.

Ir puikiai žinojau, kad nevisos bus malonios ar priimtimos.

... o apie Jus ateidamas tai nepagalvojau ...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tikiuosi rasi cia kazka naudingo sau :cocktail:

Gimusi būti laisva...

9fb936710a0c5d53ad9cf8b27a9f8546.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Idomumo dėliai gal gali pasakyt koks žmonos zodiako ženklas?

Galiu - ožiaragis.

Laukiu minčių tęsinio...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Apie ožiaragius nieko negaliu pasakyti...

Galiu pasakyti,kad yra moterų,kurios net tos vienos dienos nebūna nevaisingos..o gumytės man irgi labai nepatinka..Bet kažkaip susiklostė,kad apsaugos priemonės visada mano kompetencijoj buvo,tai daugiau ta tema nieko protingo gal nepasakysiu...o jei palaikyti mane mėnesį be sexo ,tikriausiai sužvėrėčiau.Metų man beje beveik 40, o vedę mes panašiai tiek laiko kiek temos autorius..

Aš norėčiau jo dėmesį biški kitus nukreipti...O kaip žmona ręeaguoja,kai tu grįžti namo?Ar apsidžiaugia bet truputį?O gal jai gyvenimas pasidaro nebe mielas,kai tu šalia esi...O kaip tu reaguoji į ją grįžęs pavargęs namo iš darbo?Jei sakysim manęs jis grįžęs nepaklaustų kaip gyvenu,kuo kvėpuoju ir tradicinio bučkio bebūtų,špyga vakare būtų,o ne seksas..ir visai nebūtin klausytis labai,ką pasakoja,aš jau seniai pastebėjau,kad nei manęs jo darbinės problemos nedomina..Svarbiausia yra dėmesys...

Ir dar-jei kai tu ją apkabini,jai tas nepatinka,nekelia jokių teigiamų emocijų-pagal mane beviltiška viskas..ji tik atliks pareigą geriausiu atveju,blogiausiu atveju ir to nebus...

Dėl to konservatyvaus auklėjimo auklėjimo-aš irgi buvau labai konservatyviai auklėta,ir jis kantriai kelis mėn.su tuo mano auklėjimu kovojo (jokiu būdu ne drastiškai)..aš dabar kai save prisimenu tokią užsikompleksavusią,tai juokas ima....O galėjo juk nurašyti,kaip šaltą,kuri aplamai mylėtis nemoka...

Kaip išsiskyrusių tėvų vaikas,aš aplamai prieš bet kokias skyrybas,jei tik riksmų daug nėra ir bendravimas daugmaž normalus...

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.