Pereiti prie turinio
ArasLT

Seksualinis šeimos gyvenimas - kas normalu, o kas TABU

Rekomenduojami pranešimai

Ir dar-jei kai tu ją apkabini,jai tas nepatinka,nekelia jokių teigiamų emocijų-pagal mane beviltiška viskas..ji tik atliks pareigą geriausiu atveju,blogiausiu atveju ir to nebus...

labai teisingai parasyta, pritariu Retai :flower::flower:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Kaip išsiskyrusių tėvų vaikas,aš aplamai prieš bet kokias skyrybas,jei tik riksmų daug nėra ir bendravimas daugmaž normalus...

Aš irgi išsiskyrusių tėvų vaikas, bet jau geriau išsiskyrę negu kartu ir nuolatiniai barniai.

Aš bendrauju ir su tėvo šeima ir su mamos šeima. Ir net gi brolius net 2 netikrus turiu :flower: nors susipažinom visi suaugę, nes mama mano ištekėjo virš 50 metų :flower:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Perskaičiau temos pavadinimą ir galvoju- kas gali būti tabu? Nebent prievarta...Daugiau tikrai nieko...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Perskaičiau temos pavadinimą ir galvoju- kas gali būti tabu? Nebent prievarta...Daugiau tikrai nieko...

pritariu Geiste-prievarta seimoje yra tabu.... :mirksiukas:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tikiuosi nera per sena tema... tingejau viska skaityt, kazkaip viska iki 8 psl perskaiciau ir nebegalejau daugiau... reikejo amn pasisakyt... Skaitau ir stebiuosi kad tiek mazai tau vyru siame forume padejo... nors man 17 ir gal kai kuriem atrodo nepatyres berniokas, bet pasistenskiu kuo geriau isrireiskti, kad neatrodytu keistai ar pan...

1. Kada tu ja paskutini karta nustebinai? be progos, tiesiog seip... (geles, dovaneles ir t.t.)

2. Kaip jau ir pries tai skaiciau, gal jus tiesiog per mazai laiko skiriat vienas kitam? (tai yra lb svarbus dalykas santuokoje... pradziai uztektu ir kartu daryti valgyt nebutinai i restoranus ar pan eiti uztenka ir vakarais eiti pasivaikscioti... tiesiog skirti laiko jums dviem... jusu meilej. bet kokios smulkmenos, nes tai seimyniniame gyvenime lb svarbios ir jos lb daznai pamirtamos... taip buvo pas mano tevus... bet kai isvaziavom i vokietija ir jie galejo skirti daugiau laiko vienas kitam viskas lb pagerejo(mano kambarys prie ju ir naktimis jie mane pazadina :P))

3.Ar rodai jai pakankamai demesio? (masazas, meilus zodziai, pagalba namuose pvz suplauti indus, isvalyti kambarius ir visi kiti darbai kurie yra daromi namie...)

4. Ejo kalba apie oralini... tai pats geriausias budas pradeti grazia nakty...(zinoma pirma koks masazas poto glomones bucinai ir galiausiai galima pabandyti oralini...) ar jus tai nors karta bandete? su mano panele buvo irgi taip... kai as jai ta pasiuliaun ji buvo pries tai... Sake NE!!! ir t.t. bet as tiesiog ja ignoravau... liepiau atsipalaiduoti ir leisti pabandyti... duoti man sansa pasirodyti ar pan... uir tiesiog pradejau... pries tai tai buvo jai nepriimtina...(nepriimtina gal ir negeras zodis, bet tiesiog to nenorejo... mano manymu ji gedijosi...) poto tai tapo kasdienybe... kaip daryti oralini moteriai yra lb daug informacijos internete, nes vistiek gali kaika netaip daryti... o aji yra klausimu gali klaust siame forume... jaigu ji tau tai leis, tai sakyk jai kad jos skonis nepakarojamas... nors ir nebus lb skanu... toks per viduri skonis, nei blogas nei geras, bet vistiek sakyk kad tua nerealiai patinka... jai tai padetu atsipalaiduot... uzvestu ja... nes manau kad jai tu nuleistum ir tavo zmona pasakytu duok man dar savo sulciu ar kanors panasau tai juk tave irgi uzvestu...( betn jau mane uzveda.. :P)

5. Ar ji tave prileidzia prie savo krutines kai jus gulite lovoje? jai jo tai tai lb geras budas ja uzvesti... Susikoncentruok i jos spenelius... is pradziu tiesiog buciokites ir su viena ranka zaisk su jos speneliais... isivaizduok kad ten butu ant peneliu kokie plaukiukai ir u per juos braukytum(nors ten plauku nera bet tu turi lb lb lb svelniai per juos braukyt... kol pamaysi kad ji pradeda uzsivest... tada gali tiesiog leistis zemyn ir zaisk liezuviu su jos spenialiais...)

6. Jai 4 ir 5 pavyks ir bus norm... galesi ir bandyti pakeisti poza... pozas cia apibudint reiketu lb daug laiko ir pastangu, bet yra pakankaimai literaturos Sexshope ir knigynuose pirkti, o dar paprasciau internete, (bet dar neradau nei vieno gero puslapio lietuviu kalba... ) kaip kokia poza geriausia(nes priklauso ri nuo tavo penio dydzio formos ir t.t.)

nu nenoriu as db cia sitam skyrelyje per daug i tema saxas ir pan gilintis... tiesiog pabandyk atsakyt i mano klausimus ir isbandyk 1-3... jai matysi kad sanykiai gereja gali pereit prie 5 ir galiausiai prie 4... ir jai tau pavyks... jus galesite bandyti ir kitas pozas ir pan...

prasyti kad ji tau padarytu oralini geriau nereikia, nes pas ja toks nusistatimas tai geriau ne... jai tau pavyks viskas su sexu ir jusu sexualinis gyvenimas pasidarys normalus tai tada galesi ir jos apie tai paklaust... tik tiesiog nepersistenk ir neperdek... jai pasakys nea... nenusimink... gausi pagalvot kaip ikalbet... bet iki to dar manau lb toli...

Tikiuosi man zargonai nebuvo per ziaurus ar pan... turiu tiesiog ta toky kiemini Bazara :P nes kito neismokau nes isveze mane i vok tai stengiuosi tau padet kaip galiu ...

p.s. nenusimink jai ji nedes tiek daug pastangu tave patenkint kaip tu jai duosi... cia jau keist manu yra gal net pervelu kazkas... pas mane tas pats buvo kad as savo panele patenkindavau ir ji poto sakydavo: nu viskas, reikia eiti mokintis ar pan... nu typo nebelikdavo laiko man, bet kai apie tai su ja rimtai pakalbejau, ji susiprotejo ir viskas db norm...

nzn, gal as biski cia per daug perdejau, gal per daug issigilinau, bet as stengiausi kuo normalesni parasyt... ;)

taigi jaigu tu turi klausimu bet kokia tema gali visada sugrysti... :))

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labas, G-spot,

Pabandysiu atsakyti į tavo klausimus... kadangi tu (cituoju) "tingejau viska skaityt", tai ir užduodi dalį klausimų, kurių visai nereikėtų, jei mokėtum ne tik skaityti, bet dar ir suprasti tai, ką skaitai... Noriu paklausti, kiek metų esi vedęs, nes sprendžiant iš "patarimų", tikriausiai jau bent kokį 20 metų (nors tau tik 17)... Šiaip tai aš tą temą pradėjau ne dėl "seksologo" patarimų - kalba buvo apie šeimą (net ir pavadinime tas parašyta), apie tarpusavio santykius ne vien lovoje. Tavo "teorinis" šeimos įsivaizdavimas gal ir nieko, bet tai tik teorija, o aš kalbu apie kasdieninį gyvenimą, apie realius santykius, apie realias problemas - kaip "turėtų" atrodyti ideali šeima, aš tau galiu pripilstyti visą knygą, tik naudos iš to, kaip iš ožio kūlės - nei pieno, nei mėsos... Suprantu, kad norėjai pasigirti, kaip ir ką moki lovoje (ar bent svajoji mokėti), gal kuriai jaunesnei panelei forume tą ir patiko skaityti, bet mudu niekaip nesusikalbėsime... Susidaro toks įspūdis, kad sliekas paukščiui dėsto skraidymo pamokas... Tad gal abseisim be absurdiškų debatų ?

0d8a78c37d8e36369af3f0aba23e4a31.gif28791.gif380fdba9889b01228c52b814c4f18490.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

To G-spot-

ar jus tai nors karta bandete? su mano panele buvo irgi taip... kai as jai ta pasiuliaun ji buvo pries tai... Sake NE!!! ir t.t. bet as tiesiog ja ignoravau... liepiau atsipalaiduoti
-noreciau pamatyti,kaip tu mane galetum priversti ATSIPALAIDUOTI jeigu as taves VISAI NENORIU-nenoriu,kad manes lestum...tokiu atveju galetum priversti mane tik sudraskyti tave i skutelius...

Jaigu atrodo kad gyvenimas jau baigesi-nusisypsok!

6514d6f1c6d64964acdd3ff5176472f4.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

hmmm...

cia db taip idomei... dawiau tau tik patarimus... buvo jau velu tai rasiau kas sove i galva... Pasigirti tuom tikrai nesiekiau... rasydamas irgi galvojau ar biski nepersistengiau(man taip daznai pasitaiko)

Man dar tik 17 tai seimyninio gyveno dar kaip ir nepatyriau, tai bandziau padeti kaip galiu...

tik nesupratau kodel afrodita raso: -noreciau pamatyti,kaip tu mane galetum priversti ATSIPALAIDUOTI jeigu as taves VISAI NENORIU-nenoriu,kad manes lestum...tokiu atveju galetum priversti mane tik sudraskyti tave i skutelius... nejaugi tavo zmona nenori kad tu juos isvis liestum??? jaigu jo tai nemanau kad ji tave myli... cia jau nebetavo problema o jai reikia bandyti keistis(zinoma jai ji to nori...)

Nes matau kad stengiesi ir dedi daug pastangu kanors pakeist, tiesiog sakyk kad tu su dabartine situacija esi nepatenkintas, ir jai ji tave myli tai bent biski pasistenks pasikeisti, nes del mylimo zmogaus galim bet ka padaryti...( betn jau as bet ka del savo paneles padaryciau, ttu manau irgi del savo zmonos kalnus nuverstum nes ja myli, tai tiesiog kiekvienas zmogus pasistenktu dle to kuri jis myli, ir jai ji tave myli tai ji turetu keistis, o jai nea tai...)

Bet gal ir tu kanors netaip darai? Gal smurtauji pries ja kai pykstates ar pan? (klausiu nes tai pasitaiko 65% seimu...)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
hmmm...

cia db taip idomei... dawiau tau tik patarimus... buvo jau velu tai rasiau kas sove i galva... Pasigirti tuom tikrai nesiekiau... rasydamas irgi galvojau ar biski nepersistengiau(man taip daznai pasitaiko)

Man dar tik 17 tai seimyninio gyveno dar kaip ir nepatyriau, tai bandziau padeti kaip galiu...

Aciu uz nuosirduma G-spot :P

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
hmmm...

tik nesupratau kodel afrodita raso: -noreciau pamatyti,kaip tu mane galetum priversti ATSIPALAIDUOTI jeigu as taves VISAI NENORIU-nenoriu,kad manes lestum...tokiu atveju galetum priversti mane tik sudraskyti tave i skutelius... nejaugi tavo zmona nenori kad tu juos isvis liestum??? jaigu jo tai nemanau kad ji tave myli... cia jau nebetavo problema o jai reikia bandyti keistis(zinoma jai ji to nori...)

Nes matau kad stengiesi ir dedi daug pastangu kanors pakeist, tiesiog sakyk kad tu su dabartine situacija esi nepatenkintas, ir jai ji tave myli tai bent biski pasistenks pasikeisti, nes del mylimo zmogaus galim bet ka padaryti...( betn jau as bet ka del savo paneles padaryciau, ttu manau irgi del savo zmonos kalnus nuverstum nes ja myli, tai tiesiog kiekvienas zmogus pasistenktu dle to kuri jis myli, ir jai ji tave myli tai ji turetu keistis, o jai nea tai...)

Bet gal ir tu kanors netaip darai? Gal smurtauji pries ja kai pykstates ar pan? (klausiu nes tai pasitaiko 65% seimu...)

Kažko neįkirtau - Afrodita toks pat forumietis, kaip ir mes visi.

Ir ji - NE MANO ŽMONA...

O už bandymus - dėkui, nors ir nerandu juose jokios naudos sau...

0d8a78c37d8e36369af3f0aba23e4a31.gif28791.gif380fdba9889b01228c52b814c4f18490.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kodel sakai, kad neradai jokios naudos, AraiLT :hm: Gerai, gal zmogus ir pasikartojo konstatuodamas keleta faktu, kuriuos ir mes isreiskem savo postuose stengdamiesi padeti..Nebent ir musu atsakymuose neradai jokios naudos :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nes kai ji pasake: -noreciau pamatyti,kaip tu mane galetum priversti ATSIPALAIDUOTI jeigu as taves VISAI NENORIU-nenoriu,kad manes lestum...tokiu atveju galetum priversti mane tik sudraskyti tave i skutelius... as supratau taip, kad tavo zmona nenori kad tu jos liestum

ir kad afrodita ne tavo zmona tai as irgi suprantu...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.