Pereiti prie turinio
ArasLT

Seksualinis šeimos gyvenimas - kas normalu, o kas TABU

Rekomenduojami pranešimai

ir tik sakiau kaip as elgiausi kai pas mane buvo kai mano panele nenorejo kad jai daryciau oralini...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
ir tik sakiau kaip as elgiausi kai pas mane buvo kai mano panele nenorejo kad jai daryciau oralini...

Jeigu ji tau visgi veliau leido tai padaryti-reiskesi ji to norejo,tik gal gedijosi ar pns...tai normalu.

Bet dar niekas NEPRIVERTE moters noreti-ji arba taves nori-arba ne...o jeigu tu IGNUOROJI moters nuomone lovoje ir bandai daryti tik tai kas tau patinka-tai jau PRIEVARTA.

Jaigu atrodo kad gyvenimas jau baigesi-nusisypsok!

6514d6f1c6d64964acdd3ff5176472f4.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Jeigu ji tau visgi veliau leido tai padaryti-reiskesi ji to norejo,

Tikrai pritariu.

O jei zmogus VISISKAI nieko nenori, tada kam aplamai but kartu? ;)

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Tikrai pritariu.

O jei zmogus VISISKAI nieko nenori, tada kam aplamai but kartu? ;)

Bet gi buna ir taip-a ne?kai gyvena del turto,del pinigu ir dar del kokiu tokiu nesamoniu?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o jeigu tu IGNUOROJI moters nuomone lovoje ir bandai daryti tik tai kas tau patinka-tai jau PRIEVARTA. (nemoku as dar citatu daryt, tai dara paprastai:)) Ji tikriausiai dar nera to jausmo jutusi, taigi mano manymu jai reikalingas tas pirmasis persilauzimas... ir jai jam pavyktu ja iki to ikalbet, ir jis tai padaryu, jai 100% tai patiktu... Ir jam to nereikia daryti per jega... paprasciausiai nusileist ten zemyn ir viskas...

ir vienas klausimas, tik paprasciausiai tegl atsako: Arai, kai jus mylites, ar tavo zmona jaucia malonuma?

nes jai nejaucia, tai cia savaime aisku kad ji to nenori...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
o jeigu tu IGNUOROJI moters nuomone lovoje ir bandai daryti tik tai kas tau patinka-tai jau PRIEVARTA. (nemoku as dar citatu daryt, tai dara paprastai:)) Ji tikriausiai dar nera to jausmo jutusi, taigi mano manymu jai reikalingas tas pirmasis persilauzimas... ir jai jam pavyktu ja iki to ikalbet, ir jis tai padaryu, jai 100% tai patiktu... Ir jam to nereikia daryti per jega... paprasciausiai nusileist ten zemyn ir viskas...

ir vienas klausimas, tik paprasciausiai tegl atsako: Arai, kai jus mylites, ar tavo zmona jaucia malonuma?

nes jai nejaucia, tai cia savaime aisku kad ji to nenori...

Ar tu bent jau skaitei?-jis rase kad bande tai daryti 17 metu!...Ir i tavo paskutini klausima atsakimas ten irgi yra.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu gal skaitydamas praleidau ta eilute kur yra atsakymas i mano klausima... ir ka jum taip sunku tai dar karta parasyt, kad man nereiketu visko is naujo skaityti??? irgi idomei tu cia...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
nu gal skaitydamas praleidau ta eilute kur yra atsakymas i mano klausima... ir ka jum taip sunku tai dar karta parasyt, kad man nereiketu visko is naujo skaityti??? irgi idomei tu cia...

Tai kad klausimas ne man-kaip as galiu i ji atsakyt?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu bet tu sakei kad pries tai jau buvo toks klausimas ir i ji buvo atsakyta... tai tu ji tikriausiai perskaitei ir zinai atsakyma ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ir ji juk ne kiekviena diena ein i darba, taigi turi buti dienu kur ji ir nera pavargus ir pan...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
nu bet tu sakei kad pries tai jau buvo toks klausimas ir i ji buvo atsakyta... tai tu ji tikriausiai perskaitei ir zinai atsakyma ;)

Taip-perskaiciau.Ir atsakyma zinau.Tik memanau,kad turiu ta atsakima traktoti-nes ir pats gali perskaityti ta pati,ka ir as skaiciau...gal net gi taip butu geriau-jeigu tau tikrai idomu...nes nevisada gyvenime mus viskas buna duota ant lekstutes-kat=rtais reikia ir pavargti,kad rasti atsakyma i savo klausima...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
ir ji juk ne kiekviena diena ein i darba, taigi turi buti dienu kur ji ir nera pavargus ir pan...

Taisingai-pradedi suprast...juk gyvenime yra daug visokiu dalyku,kurie utakoja musu savijauta nuotaika ir t.t. ir pns...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.