Pereiti prie turinio
ArasLT

Seksualinis šeimos gyvenimas - kas normalu, o kas TABU

Rekomenduojami pranešimai

nu tu idomi... tau sunku pasakyt... jau geriau man viska is nuajo skaityti... ;) net nzn ka sakyt...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
nu tu idomi... tau sunku pasakyt... jau geriau man viska is nuajo skaityti... ;) net nzn ka sakyt...

Tokios jau mes-moteris...jeigu ka...

Jaigu atrodo kad gyvenimas jau baigesi-nusisypsok!

6514d6f1c6d64964acdd3ff5176472f4.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
cia jau tu tokia, o ne visos moterys...

Kaip gali spresti-ko gero nespejei dar visu moteru pazisti?-atkreip demesi-sakau ne paneles,o moteris...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
nu mano mama tokia mano teciui nera ;)

Moteru yra daug-ir laaabai ivairiu...jeigu ka...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu tai db pati sau priesarauji :DDD ispradziu sakai cia mes tokios moterys, kad as moteru dar nepazystu... pasakau kad mano mama tokia nera ir tu db sakai kad visokiu moteru yra... taigi, kaip ir sakiau: cia jau tu tokia o ne visos moterys ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
nu tai db pati sau priesarauji :DDD ispradziu sakai cia mes tokios moterys, kad as moteru dar nepazystu... pasakau kad mano mama tokia nera ir tu db sakai kad visokiu moteru yra... taigi, kaip ir sakiau: cia jau tu tokia o ne visos moterys ;)

Mes tokios visos-visada priestaraujam pacios sau ir butinai priestaraujaum vyrams...Bet tai nereiske,kad mes nusiteikusios pries jus...

Beje-kad gerbi savo mama ir pana-tai yra labai gerai...moterims tai patinka...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu vistiek as su tavo pasakymu nesutynku, bet nebesigyncikim... nutolom nuo temos...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
ir vienas klausimas, tik paprasciausiai tegl atsako: Arai, kai jus mylites, ar tavo zmona jaucia malonuma?

nes jai nejaucia, tai cia savaime aisku kad ji to nenori...

Manau klausimas turėtų būti adresuotas ne man, o mano žmonai (juk klausei "ar jaučia"). Kadangi forume jos nėra, tai aš galiu nebent atsakyti ne "ką ji jaučia", o "ką ji pasako" - ogi visai nieko nesako, tiesiog nusisuka ir užmiega...

Labai prašau - perskaityk ATIDŽIAI kas jau buvo rašyta, tada ir bereikalingų klausimų, ir "kvailų" pasiūlymų bus mažiau...

0d8a78c37d8e36369af3f0aba23e4a31.gif28791.gif380fdba9889b01228c52b814c4f18490.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nuo sios temos pradzios jau praejo daugiau nei 2 su puse menesais... Gal gali pasakyti, kokiais patarimais naudojaisi ir kokie buvo rezultattai?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.