Pereiti prie turinio
ArasLT

Seksualinis šeimos gyvenimas - kas normalu, o kas TABU

Rekomenduojami pranešimai

nu vistiek as su tavo pasakymu nesutynku, bet nebesigyncikim... nutolom nuo temos...

turi teise nesusitikti su mano nuomone...kaip ir as su tavo...is visi su visu...

Jaigu atrodo kad gyvenimas jau baigesi-nusisypsok!

6514d6f1c6d64964acdd3ff5176472f4.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Kodel sakai, kad neradai jokios naudos, AraiLT :) Gerai, gal zmogus ir pasikartojo konstatuodamas keleta faktu, kuriuos ir mes isreiskem savo postuose stengdamiesi padeti..Nebent ir musu atsakymuose neradai jokios naudos ;)

Nicole, aš kalbėjau tik apie vieną pasisakymą, tą G-spot, kur labai jau daug teksto ir "patarimų".

Gaila, kad mano žodžius, adresuotus G-spot pritaikei visam forumui...

Jie netaikomi visiems forumo dalyviams - vieni man padėjo mažiau, kiti daugiau. Dėkoju jums visiems...

Tam ir yra tema, kad naujai į ją atėjęs pirma išsiaiškintum, kas ir kaip, kieno kokios nuomonės ir pozicijos, o tik po to jau ir kažką nuo savęs galima parašyti. Buvau ir aš kažkada jaunas, karštas, viskas man turėjo būti "greit" - bet tai dar nereiškia, kad taip gaunasi ir "gerai", ir "teisingai"...

0d8a78c37d8e36369af3f0aba23e4a31.gif28791.gif380fdba9889b01228c52b814c4f18490.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
nuo sios temos pradzios jau praejo daugiau nei 2 su puse menesais... Gal gali pasakyti, kokiais patarimais naudojaisi ir kokie buvo rezultattai?

Na jau ne - iš manęs užteks.

Forumiečių mintys ir patarimai, padėjo pačiam galvoti - tik tiek. Nieko aš gyvenime negavau "ant lėkštutės" ir niekada to nesitikiu.

Mano sieloje ir gyvenime šiuo metu vyksta kardinalios permainos, nenoriu meluoti, sakydamas, kad tai - vien tik forumo nuopelnas. Taip nėra. O už geras mintis jau ne kartą forumiečiams padėkojau - manau pakaks. Vienintelis TIKRAI GERAS dalykas - kad būtent per forumą suradau žmogų kuris TIKRAI NORI IR GALI PADĖTI. Bet čia ne tiek forumo "nuopelnas", kiek "likimo išdaiga"...

Abejoju ar dar ilgai būsiu forume - beveik nebėra to tikslo ir prasmės, kurio vedamas atėjau į forumą...

0d8a78c37d8e36369af3f0aba23e4a31.gif28791.gif380fdba9889b01228c52b814c4f18490.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Vienintelis TIKRAI GERAS dalykas - kad būtent per forumą suradau žmogų kuris TIKRAI NORI IR GALI PADĖTI. Bet čia ne tiek forumo "nuopelnas", kiek "likimo išdaiga"...

Abejoju ar dar ilgai būsiu forume - beveik nebėra to tikslo ir prasmės, kurio vedamas atėjau į forumą...

Labai saunu, kad radai TA zmogu ir tikiuosi, jog pavyks isspresti minetas problemas ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Labai saunu, kad radai TA zmogu ir tikiuosi, jog pavyks isspresti minetas problemas ;)

Ir aš to labai tikiuosi.

Dėkui už rūpestį.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.