Pereiti prie turinio
ArasLT

Seksualinis šeimos gyvenimas - kas normalu, o kas TABU

Rekomenduojami pranešimai

zinai tas tavo pasakimas apie savizudybe ir apie kilpas mane atvede prie tokios nuomones-esi LABAI SILPNAS zmogus.Neistveri ne menkiausio skausmo ir nesekmes...Gyvenimas mums duotas kaip isbandymas ir mes turim-ne-PRIVALOM-nueiti si kelia iki galo-BET NE MES TA GALA NUSTATOM..

Gal del to ji ir nenori taves?

Silpnas - gal.

Tai priklauso nuo vertinimo skalės.

Aš puikiai suprantu, kad vyrui išvis nedera (mūsų visuomenės masteliu) diskutuoti tokia tema (pačios pasižiūrėkite, kiek nuomonių sulaukiau iš moterų ir berods nei vienos - iš vyrų).

Mūsų visuomenėje vyrui parodyti ašarą todėl, kad įsijautei į knygą ar filmą, kad pamatei iki skausmo gražų saulėlydį ar pan. yra TABU, jis tampa atstumtuoju ir nesuprastu, mėme ar "boba" (jau man atleiskite mielos moterys).

Tada vyras vertinamas kaip silpnas, o aš manau, kad jis gali būti ne silpnas, o jautrus.

Užtenka pažiūrėti į paauglių elgesį - atsispindi visos visuomenės ydos ir požiūriai:

Kas tarp paauglių berniukų turi autoritetą - sadistai, mušeikos, vagys.

Ar bet vienas jautrus berniukas vertinamas (netgi tarp suaugusių ir mergaičių) - NE.

Ar bet vienas "moksliukas" vertinamas - NE.

Tada pasakykite, prašau, jei tokia yra vertinimo skalė, ar ne geriau būtų likti "nuvertintam", bet gyvam - mokančiam jausti, šypsotis ir verkti vienu metu ?

Ar aš privalau tapti grubus

0d8a78c37d8e36369af3f0aba23e4a31.gif28791.gif380fdba9889b01228c52b814c4f18490.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Silpnas - gal.

Tai priklauso nuo vertinimo skalės.

Aš puikiai suprantu, kad vyrui išvis nedera (mūsų visuomenės masteliu) diskutuoti tokia tema (pačios pasižiūrėkite, kiek nuomonių sulaukiau iš moterų ir berods nei vienos - iš vyrų).

Mūsų visuomenėje vyrui parodyti ašarą todėl, kad įsijautei į knygą ar filmą, kad pamatei iki skausmo gražų saulėlydį ar pan. yra TABU, jis tampa atstumtuoju ir nesuprastu, mėme ar "boba" (jau man atleiskite mielos moterys).

Tada vyras vertinamas kaip silpnas, o aš manau, kad jis gali būti ne silpnas, o jautrus.

Užtenka pažiūrėti į paauglių elgesį - atsispindi visos visuomenės ydos ir požiūriai:

Kas tarp paauglių berniukų turi autoritetą - sadistai, mušeikos, vagys.

Ar bet vienas jautrus berniukas vertinamas (netgi tarp suaugusių ir mergaičių) - NE.

Ar bet vienas "moksliukas" vertinamas - NE.

Tada pasakykite, prašau, jei tokia yra vertinimo skalė, ar ne geriau būtų likti "nuvertintam", bet gyvam - mokančiam jausti, šypsotis ir verkti vienu metu ?

Ar aš privalau tapti grubus

Beda tame kad sumaisem tu zodziu prasme-jautrumas nera silpnybes pozimis,grubus buna dazniausiai nepilnavertiskumo kompleksu kamojami nesubrendeliai...styprus zmogus moka uzjausti ir paleisti asara...tik viskas musu pasaulije susimaise...

Jaigu atrodo kad gyvenimas jau baigesi-nusisypsok!

6514d6f1c6d64964acdd3ff5176472f4.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Beda tame kad sumaisem tu zodziu prasme-jautrumas nera silpnybes pozimis,grubus buna dazniausiai nepilnavertiskumo kompleksu kamojami nesubrendeliai...styprus zmogus moka uzjausti ir paleisti asara...tik viskas musu pasaulije susimaise...

Dėkui, kad supratai.

0d8a78c37d8e36369af3f0aba23e4a31.gif28791.gif380fdba9889b01228c52b814c4f18490.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dėkui, kad supratai.

Tai kad nera uz ka...as ir pati tokia-verkiu del alkanu pauksciuku uz lango-kad nebus kam pabert jems kruopu kai isvaziuosiu is cia...Bet niekas nepasakys kad esu lepunele ir sugebu pastoveti uz save ir kitus...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Tai kad nera uz ka...as ir pati tokia-verkiu del alkanu pauksciuku uz lango-kad nebus kam pabert jems kruopu kai isvaziuosiu is cia...Bet niekas nepasakys kad esu lepunele ir sugebu pastoveti uz save ir kitus...

Padėkojau ne už tai, ką parašei, o už tai kad skaitei mano tekstą ne vien akimis - už tai dėkoti verta.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Padėkojau ne už tai, ką parašei, o už tai kad skaitei mano tekstą ne vien akimis - už tai dėkoti verta.

Tikrai apsiverte musu pasaulis...

Sekmes tau...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sekmes tau...

P.s. dėl gramatikos.

Ar nieko, kad bendraujame vienaskaita ?

Man "Tu" yra ir paprasčiau, ir nuoširdžiau.

Kiek pastebėjau šiandien dažniausiai ir susirašinėjame...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sekmes tau...

Kodėl apsivertė ?

Nesugebėjau suprasti (matyt perdurnas...)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Kodėl apsivertė ?

Nesugebėjau suprasti (matyt perdurnas...)

turejau galvoje kad dekojame uz tai kas savaime turetu buti normalus ir iprastas dalykas...-todel sakau kad apsiverte...

O del "tu"-na taip jau gavosi...gal del to kad esam bendraamziai-gal kitem-jaunesnem-nelabai idomu ar neaktualu...Jaunisteje ir as buvau labai kategoriska-jaigu sakau "ne'-reiskes "ne" ir jokiu kompromisu...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
turejau galvoje kad dekojame uz tai kas savaime turetu buti normalus ir iprastas dalykas...-todel sakau kad apsiverte...

O del "tu"-na taip jau gavosi...gal del to kad esam bendraamziai-gal kitem-jaunesnem-nelabai idomu ar neaktualu...Jaunisteje ir as buvau labai kategoriska-jaigu sakau "ne'-reiskes "ne" ir jokiu kompromisu...

Visgi nesutinku, kad apsivertė.

Pasaulis visada toks buvo, tiesiog mes jame esame daugiau išimtis, nei taisyklė.

Kad tenka dėkoti už tai kas TURĖTŲ BŪTI SAVAIME SUPRANTAMA (mūsų akimis), tai išties ir yra mūsų pasaulio ir (ar) visuomenės "nuopelnas".

Aš jau kadaise susitaikiau su mintim, kad esu "balta varna" (jors jei atvirai, tai man nėra mielesnės spalvos nei juoda).

Susitaikiau ir su tuo, kad mano vertybių skalė dažniausiai smarkiai skiriasi nuo "daugumos" (kad ją kur ...).

Todėl ir buvo keista ir nuostabu sutikti ką nors ne iš "daugumos".

Dažniausiai žmogus vertina (ar net pervertina) tai, ko neturi, ar ko smarkiai trūksta...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Visgi nesutinku, kad apsivertė.

Pasaulis visada toks buvo, tiesiog mes jame esame daugiau išimtis, nei taisyklė.

Kad tenka dėkoti už tai kas TURĖTŲ BŪTI SAVAIME SUPRANTAMA (mūsų akimis), tai išties ir yra mūsų pasaulio ir (ar) visuomenės "nuopelnas".

Aš jau kadaise susitaikiau su mintim, kad esu "balta varna" (jors jei atvirai, tai man nėra mielesnės spalvos nei juoda).

Susitaikiau ir su tuo, kad mano vertybių skalė dažniausiai smarkiai skiriasi nuo "daugumos" (kad ją kur ...).

Todėl ir buvo keista ir nuostabu sutikti ką nors ne iš "daugumos".

Dažniausiai žmogus vertina (ar net pervertina) tai, ko neturi, ar ko smarkiai trūksta...

As irgi susitaikiau su tuo kad esu ne tokia...Ir dabar visiskai nesikankinu del to.gyvenu savo gyvenima taip kaip ismanau...

Ir visada atsimenu sena kinu patarle-"jaigu negali tureti to,kas tau patinka-lai tau patinka tai,ka turi"

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Ir visada atsimenu sena kinu patarle-"jaigu negali tureti to,kas tau patinka-lai tau patinka tai,ka turi"[/b][/font][/size][/color]

tikrai geri zodziai, siuo metu mano gyvenimui jie labai tinka.....

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.