Pereiti prie turinio
ArasLT

Seksualinis šeimos gyvenimas - kas normalu, o kas TABU

Rekomenduojami pranešimai

Skaitau skaitau aš viską, nu žinokit sorry bet nesuprantu daug ko.

Gaila kad į šią temą įlindau, nes turiu daug reikalų, bet jeigu įlindau pasisakysiu jau.

Pirmą, nesuvokiama man yra tai, kad pati tavo žmona yra su tavim jau 17 metų kartu. Antrą, dar labiau nesuvokiama kaip vyras gali gyventi tokį gyvenimą???

Žinai kaip sakoma, moteris gali mylėti du ir gyventi su vienu, o vyras gali mylėti vieną ir gyventi su dviem. Tai va man tos antros pas tave ir trūkstą atsižvelgiant į tai kiek metų tu kankiniesi.

Aišku aš neskatinu neištikimybei ir t.t. BET juk gyveni vieną kartą, ir viską paaukot, aš kalbu apsoliučiai VISKĄ, nes be sekso ir gyvenimo normalaus nėra, nemanau kad kas nors drystų papriekaištaut, dėl vieno žmogaus. Būkim atviri, juk suaugę žmonės esam, juk dėl to ir susitinka du žmonės, kurią gyvenimą kartu ir t.t.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Skaitau skaitau aš viską, nu žinokit sorry bet nesuprantu daug ko.

Gaila kad į šią temą įlindau, nes turiu daug reikalų, bet jeigu įlindau pasisakysiu jau.

Pirmą, nesuvokiama man yra tai, kad pati tavo žmona yra su tavim jau 17 metų kartu. Antrą, dar labiau nesuvokiama kaip vyras gali gyventi tokį gyvenimą???

Žinai kaip sakoma, moteris gali mylėti du ir gyventi su vienu, o vyras gali mylėti vieną ir gyventi su dviem. Tai va man tos antros pas tave ir trūkstą atsižvelgiant į tai kiek metų tu kankiniesi.

Aišku aš neskatinu neištikimybei ir t.t. BET juk gyveni vieną kartą, ir viską paaukot, aš kalbu apsoliučiai VISKĄ, nes be sekso ir gyvenimo normalaus nėra, nemanau kad kas nors drystų papriekaištaut, dėl vieno žmogaus. Būkim atviri, juk suaugę žmonės esam, juk dėl to ir susitinka du žmonės, kurią gyvenimą kartu ir t.t.

Labas,

Didžiausia bėda ta ir yra, kad aš pats esu prieš neištikimybę - tiek moters, tiek ir vyro.

Už VISKĄ aš gavau VISKĄ - taip kad mainai kaip ir tolygūs.

0d8a78c37d8e36369af3f0aba23e4a31.gif28791.gif380fdba9889b01228c52b814c4f18490.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kada paskutini karta kur nors tik vieni kartu buvote, restorane, koncerte ar pan.?? Gal vertetu bent jau is romantines puses labiau pasistengti, ar zmona net ir su tuo nenori nieko bandyti :rolleyes: Gal tiesiog per visa rutina ir pan. praradote sugebejima vienas su kitu bendrauti neieskodami kazkokios naudos is vienas kito :rolleyes: Kada paskutini karta vienas kita tiesiog apkabinote be priezasties, tik tam kad pajustumete vienas kito kuno siluma ir mintyse istartumete, kaip vis delto malonu tureti ir jausti zmogu salia?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
O kada paskutini karta kur nors tik vieni kartu buvote, restorane, koncerte ar pan.?? Gal vertetu bent jau is romantines puses labiau pasistengti, ar zmona net ir su tuo nenori nieko bandyti :rolleyes: Gal tiesiog per visa rutina ir pan. praradote sugebejima vienas su kitu bendrauti neieskodami kazkokios naudos is vienas kito :rolleyes: Kada paskutini karta vienas kita tiesiog apkabinote be priezasties, tik tam kad pajustumete vienas kito kuno siluma ir mintyse istartumete, kaip vis delto malonu tureti ir jausti zmogu salia?

Priimu kaip priekaištą - juolab, kad jis tikrai pagrįstas...

0d8a78c37d8e36369af3f0aba23e4a31.gif28791.gif380fdba9889b01228c52b814c4f18490.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nebutina tai priimti, kaip priekaista..Tiesiog visi esame zmones ir daznai per daug skubame gyventi, pamirsdami svarbiausius dalykus - tai kad turime vienas kita ir kad esame pakankamai sveiki tai suvokti ir vertinti :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Nebutina tai priimti, kaip priekaista..Tiesiog visi esame zmones ir daznai per daug skubame gyventi, pamirsdami svarbiausius dalykus - tai kad turime vienas kita ir kad esame pakankamai sveiki tai suvokti ir vertinti :rolleyes:

Gražūs žodžiai - nieko neprikiši.

O priekaištas visgi vietoj (seniai reikėjo kad kas įspirtų) - už tai ypač AČIŪ

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Priimu kaip priekaištą - juolab, kad jis tikrai pagrįstas...

Na va, nuo to ir reikėjo pradėt :rolleyes:

Reikšiasi tikrai dėmėsio per mažai rodai, o paskui dar nori normalaus sekso...

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ner uz ka, AaraiLT :rolleyes: Dabar tik belieka tai igyvendinti :flowers: Dukros, kaip supratau, pakankamai dideles, tad problemu jums dviems kartu kazkur iseiti neturetu buti..O jei truksta kazkokiu ideju, tai butinai rasyk, mes jau tikrai pasistengsim tau padeti :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Na va, nuo to ir reikėjo pradėt :rolleyes:

Reikšiasi tikrai dėmėsio per mažai rodai, o paskui dar nori normalaus sekso...

Va, va - prasideda žaidimas į vienus vartus. O ar neatrodo, kad šeimoj dėmesys turėtų būti abipusis, kad tai nėra vien tik vyro PAREIGA ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tikrai turetu buti abipusis demesys, bet taip jau gaunasi, kad moterys is vyru visada tikisi romantikos, o jei jos negauna, tuomet ir moteru demesys susitelkia i kitus dalykus, vaikus ir namu ruosos darbus..Beje, romantika nebutinai turi buti apibreziama tik zvakemis ir gelemis, ji gali buti isreiskiama pagalba namuose, pvz., isplaunant indus, grindis ar paruosiant pietus..Aisku, viskas pagal galimybes..bet net ir pats pasakymas moteriai ''Gal siandien noretum nueiti i grozio salona ar pan., as vaikus paziuresiu, namus patvarkysiu ar vakariene padarysiu tau sugrizus'' jau butu suprastas, kaip romantika..Taigi, pamastyk, ar bent kada nors tai pasistengei padaryti :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Tikrai turetu buti abipusis demesys, bet taip jau gaunasi, kad moterys is vyru visada tikisi romantikos, o jei jos negauna, tuomet ir moteru demesys susitelkia i kitus dalykus, vaikus ir namu ruosos darbus..Beje, romantika nebutinai turi buti apibreziama tik zvakemis ir gelemis, ji gali buti isreiskiama pagalba namuose, pvz., isplaunant indus, grindis ar paruosiant pietus..Aisku, viskas pagal galimybes..bet net ir pats pasakymas moteriai ''Gal siandien noretum nueiti i grozio salona ar pan., as vaikus paziuresiu, namus patvarkysiu ar vakariene padarysiu tau sugrizus'' jau butu suprastas, kaip romantika..Taigi, pamastyk, ar bent kada nors tai pasistengei padaryti :rolleyes:

Leisk paklausti: kiek kartų gavai gėles dovanų - šiaip, be progos ?

O kiek kartų pati vyrui gėlių nupirkai - irgi šiaip, kad dėmesį parodytum ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Oi geliu tai nemazai esu gavus, su proga ir be progos..Be progos tai tikrai bent 10 kartu (turek omenyje, mes kartu tik 3.5 metu) Zinoma, as suprantu, kad pradzioje stengiames labiau, nei toliau gyvenant kartu..O jam geliu nesu dovanojus :rolleyes: as ji pamaloninu kitais dalykeliais, kartais koki skanu, jo labai megiama deserta nuperku, kita karta apsipirkinedama jam ka nors nuperku, dar kitais kartais siaip kokia smulkmenele nustebinu, kartais masaziuku ir pan. Zodziu, musu seimoje demesys tikrai abipusis ( bent jau kol kas :rolleyes: )

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.