Pereiti prie turinio
ArasLT

Kokių dovanų moterys nori ?

Rekomenduojami pranešimai

Sutinku su daugelio jau išsakyta nuomone, kad geriausiai nematerialios dovanos :hm: o šiaip tikrai smagu gauti ką nors netikėta- pvz kažkada paminėjau kad noriu tam tikro daikto, o neužilgo jis jau mano rankose kaip staigmena :doh: na žinoma ne viskas ko užsinori :wub1: o dėmesys ir rūpestis tikrai niekad nekliudo...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

as visada noriu geliu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as tai visai noriu visokiu dovaneliu,kad tik butu dovaneles,nesvarbu ar tai maziukas suvenyriukas ar didele geliu puokste...svarbu kad kas ir kaip padovanoja.... :rolleyes:

erika1.gif

Dovanėlėflow14.giflabas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifpinigai.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As megstu geles, bet nemegstu puoksčiu :mirksiukas: Man tiesiog patinka rozes, tai vyras visada dovanoja kokias 25-35 rozes, tas kur po metra ilgio, kad jau vos apglebiu :flowers: va cia smagu kai tempi toki susni geliu :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

viskas gerai ka gauni is mylimo zmogucio. beja puiki dovana paciai kai jis priima tavo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o man atrodo,kad moteris nori visko kas tik yra pasaulyje....papuosalu, rubu, eksesuaru ir panasiai..... llaime:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Va aš pvz gavau kuponą apsipirkti knygynę, nu man tai nereali dovana llaime:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O as labai myliu geles... :grin: ypac rozes man patinka... :flower:

laura.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man geriausia dovana butu glebis geliu :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as ir per savo gimtadieni gavau kupona i kosmetikos parduotuve- tad nusipirkau tai ko man is ties reikia.... kvepalu ir t.t. :rolleyes:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pvz. asmeniškai man, visada įtiks jeigu padovanos gerų kvepalų, knygų, arba dar geriau kuponus nusipirkti knygų ar kvepalų :tongu:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.