Pereiti prie turinio
ArasLT

Kokių dovanų moterys nori ?

Rekomenduojami pranešimai

na nelabai buciau patenkinta jeigu man padovanotu knyga.... o vat kupona apsipirkti knygyne as noreciau :tongu:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aš tai labai, vertinu knygas. Nesvarbu kokia, kieno ji ir t.t. bet tai meno kūrinys. Aš nesuprantu gal būt dailės, muzikos, bet ką ką jau knygas tai vertinti moku :tongu:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei apie dovanas, tai man asmeniškai patinka tokios, kurios išreiškia kito žmogaus galvojimą apie tave, rūpinimąsi. Net ne visai svarbu, kas tai, bet labiausiai vertinu tokias dovanas, kai žmogus jas ruošia, gal tai visai ne materialu, įrašytas filmas (specialiai parinktas), muzika, atvirutė su žodžiais, ypatinga išvyka į gamtą ir panašiai.

Iš daiktinių dovanų labiausiai vertinu visiškai ne praktiškus dalykus, svarbiau yra estetika, grožis, tai gali būti visokie menkniekiai, skulptūrėlės, fotografijos, paveikslai. Na, aišku dar patinka vsokie antikvariniai dalykai (tokių nesu dar gavus :blink: ), žinoma, dar knygos, čia išskirtinė vieta, bet knygas taip pat turi dovanoti žmonės, kurie gerai tave pažįsta (antikvarinės knygos tai čia jau visai super), nes būna, kad padovanoja knygą pagal savo skonį... o skoniai ne visada sutampa :wacko:

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jokiu budu ne praktiskos

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.