Pereiti prie turinio
Nicole

Prašau įrėminti...1

Rekomenduojami pranešimai

Nicole , Kicule :unsure: :doh: ;) Labai grazu ....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Nera uz ka, Dijana ;) Ar tikrai patenkinta, o gal tikejaisi kazko kito :)

Tikejausi kazko panasaus, pati esu susikurusi viena remeli tai dar paprasysiu kad iremintumet man i ji nuotrauka nes pati nemoku :doh: :unsure:

982328f8e4f2.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siaip remelio rezoliucija labai maza, tad kazin ar gausis labai kokybiskas, jei noresi atsispausdinti nuotrauka :sird1: O kokios nuotraukos jame noretum :sird1: Ar tos pacios, kur jau idejus esi??

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Siaip remelio rezoliucija labai maza, tad kazin ar gausis labai kokybiskas, jei noresi atsispausdinti nuotrauka :sird1: O kokios nuotraukos jame noretum :sird1: Ar tos pacios, kur jau idejus esi??

Sakai o kaip ta rezoliucika padidinti ? :sird1:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tu cia remeli is darbastalio (wallpaper) darei ar ne :sird1: Jei atsimeni, is kur ji parsisiuntei, paziurek, ar yra didesniu jo dydziu, kad butu bent jau 1600x1200 :sird1: Neparasei, kokios nuotraukos jame noretum :sird1:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
O tu cia remeli is darbastalio (wallpaper) darei ar ne :sird1: Jei atsimeni, is kur ji parsisiuntei, paziurek, ar yra didesniu jo dydziu, kad butu bent jau 1600x1200 :sird1: Neparasei, kokios nuotraukos jame noretum :sird1:

Ne cia ne wallpaperis, dukrai labai patinka sitos winxes :hm: tai googlej radau sita paveiksliuka, ir tiek ... bandysiu kita foto ideti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labutis,o kodel pavyzdziui man neatidaro tos nuorodeles kur yra paaiskinimas kaip ikelti foto per ru.... raso kad ivyko klaida...tai gal ir man reikia surinkti 20pranesimu?

erika1.gif

Dovanėlėflow14.giflabas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifpinigai.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tik ka radau lygiai toki pati wallpaper'i tik didesnes rezoliucijos, Dijana :sird1: Galiu perdaryti, kad tiktu 10x15cm nuotraukai :sird1:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Tik ka radau lygiai toki pati wallpaper'i tik didesnes rezoliucijos, Dijana :sird1: Galiu perdaryti, kad tiktu 10x15cm nuotraukai :sird1:

Butu labai malonu :sird1: idesiu kiita foto

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.