Pereiti prie turinio
Nicole

Prašau įrėminti...1

Rekomenduojami pranešimai

As ir noriu kad iremintumet keleta mano dukriuko nuotraukeliu. Remelius jau issirinkau, kur ir kaip atsiusti?

Atsiusk man į AŽ foto :flower:

Kaip uzkrauti per Radikal.ru yra paaiškinimas 1-me puslp.,

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Negi nera norinciu nemokamai isireminti nuotraukas :hm::victory:

Labai noreciau isireminti nuotraukytes

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Labai noreciau isireminti nuotraukytes

Viskas yra paaiškinta pirmame šios temos puslapyje :victory:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Labai grazios tavo nuotraukos is tos sesijos. Gal gali tikliau pasakyt, pas ka ? kas tas She?Kaip tik ir as dabar domuosi kur galetume savo mazyli vieneriu metuku proga nuvest i fotosesija , kad liktu atsiminimas??? :victory: :D

atsakiau į až :)

Nijoliux, aciu uz grazius zodzius :) Malonu :D

Labai grazios tavo foto.

Nijoliux, foto istiesu labai grazios, ir be remeliu :victory: Todel bandziau siek tiek kitaip ireminti ;)

Jei nori vis del to remeliu, tai sakyk! :hm:

Ačiū Kicule, labai gražiai padarei :sird: nekankinsiu daugiau, yra kitų mamyčių norinčių jūsų paslaugų, aš savo jau gavau su kaupu :super: Man dar labai įstrigo Neringailės mažiuko pirma foto rėmelyje, ta su katinuku, kai foto taip iškadravai, vaikiukas atsiskleidė visu grožiu, ant atsiųstos pradinės nuotraukos net neatkreipiau dėmesio, kokia nuostabi jo šypsena, o dabar net iš toli šviečia, akių atitraukt neina, nerealu :sird:

Beje, ir ačiū už tiek pagyrimų, šitos nuotraukos ir man labai patinka (beje ne vienintelės iš tos fotosesijos), tikrai gražios, nes profesionalo darytos, šiaip sunku fotografam iš manęs kažką išlaužt, stuobrys neblogas esu, bet geri sugeba padaryt stebuklų :lol: (čia patirties jau sočiai turiu, ne vieną išvarginusi esu ;) )

Dar kartelį ačiū ir sėkmės kūryboje :flower:

Dovanėlė forumo%20simpatija.gif

nijoliux1.gif

ok11.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Malonu kad patiko :hm:

Jei nori galesiu ireminti, tik kartai neiseina ta pacia diena padaryt :victory:

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Malonu kad patiko :D

Jei nori galesiu ireminti, tik kartai neiseina ta pacia diena padaryt :victory:

Suprantu :victory:

Be abejo smagu būtų, tik nenoriu piktnaudžiauti jūsų laiku ir darbu :hm:

Dovanėlė forumo%20simpatija.gif

nijoliux1.gif

ok11.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Perziurejau dauguma darbeliu ir negaliu atsistebeti kokius stebuklus jus darote :victory: Super darbeliai! Gaila,kad pati niekaip neismokstu padaryti bent daleles tokio grozio,koki jus sukuriate, savo nuotraukytems :hm:

News.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kicule,gal gali ikelti foto i issirinkta remeli...prasau prasau prasau... :rolleyes:

erika1.gif

Dovanėlėflow14.giflabas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifpinigai.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nikole,labai labai noreciau, kad iremintum keleta mano ir sunelio nuotraukyciu :lol: Buciau neapsakomai dekinga :rolleyes:

News.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as dar noreciau jusu paprasyt, kad iremintumet nuotraukyciu ar tai yra ribojama???? :rolleyes:

Jei norite, kad gyvenimas jums šypsotųsi, iš pradžių dovanokite jam savo gerą nuotaiką. (B. Spinoza)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aciu, mergaites, uz grazius zodzius :flowers: Angeliquee, parasiau tau i AZ del ireminimu :flowers: Neringaile, siaip labai neribojame, priklauso, kiek uzsisakanciu vienu metu, jei nedaug, tada darome po du remelius i diena, jei daug, tuomet po 2 remelius i savaite vienai dalyvei :flowers: Aisku, dar priklauso ir nuo musu paciu uzimtumo :victory:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Kicule,gal gali ikelti foto i issirinkta remeli...prasau prasau prasau... :flowers:

Jau atsakiau i AZ :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.