Pereiti prie turinio
Nicole

Prašau įrėminti...1

Rekomenduojami pranešimai

Net apsalau is laimes,pamacius koki grozi sukurei :super::rolleyes: Be galo aciu tau, Mellysa,labai labai grazus ireminimai !!! :mirksiukas::mirksiukas: Liksiu tau skolinga :D Tik va nepatogu sakyt biskuti... :rolleyes: Pirmaja foto buvau ir as ireminus i remelius su tuo gandru, bet man norejosi,kad nuotraukoje butu nurodyti gimimo duomenys...

pabandysiu pati padaryti remeli kur butu galima irasyti duomenis ir ireminsiu ;) bet tai uztruks biski laiko , zinoma jeigu palauksi :sird:

Didžiausia laimė gyvenime - Žinoti kad esi Mylimas ...d5ebf1bd2b930f069fe8801562d2a971.gif

Pati Gražiausia daina pasaulyje :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ieka , mano darbeliai , nera tokie grazus , kaip pas musu profesionales , bet tikiuosi patiks :mirksiukas:

Aciu Kiculei uz nuostabu remeli !!!

e8375ee9adf544c973.jpg

nezinau kam dekoti uz si remeli :mirksiukas:

b4e4112c7dea86feef.jpg

Redagavo Nicole

Didžiausia laimė gyvenime - Žinoti kad esi Mylimas ...d5ebf1bd2b930f069fe8801562d2a971.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Pridedu informacija treciajai nuotraukai (cia sunelio pirmoji foto) :

gimimo laikas : 2005 - 11 - 22 4val.38 min.

svoris : 3520,0 kg

ugis : 51 cm

Aciu is anksto :flowers: :)

koks vardas sunleio ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
koks vardas sunleio ?

Arianukas :flowers:

News.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
pabandysiu pati padaryti remeli kur butu galima irasyti duomenis ir ireminsiu :flower: bet tai uztruks biski laiko , zinoma jeigu palauksi :flower:

Aisku,kad palauksiu, vikuliaa :flowers::flower: Aciu,kad pasisiulei padeti :) :flower:

News.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aciu visom mergytem uz pagyras!!! Anqeliuquee smagu girdiet,kad tau patiko mano darbelis.... :cocktail:

Dovanėlėmenas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gifVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vikuliaa tu ir greita ir labai grazius parinkai remlius....didelis aciukas ir buciukas.... :D

o per kur tu krauni foto,kad man nei remeliai tavo nepasididina nei iremintos nuotruakytes.... :doh: kas nutiko?

erika1.gif

Dovanėlėflow14.giflabas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifpinigai.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Vikuliaa tu ir greita ir labai grazius parinkai remlius....didelis aciukas ir buciukas.... :rolleyes:

o per kur tu krauni foto,kad man nei remeliai tavo nepasididina nei iremintos nuotruakytes.... :victory: kas nutiko?

tu spausk ant to juodo bruksnio , kur raso kad pamazinta iki 80 % tada pasididins :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vikuliaa, blogai uzkrovei remelius Iekai todel ir neatsidaro nepamirsk nuimti visu varneliu radikale isskyrus preview :flowers: Inetaa, nera uz ka, dziaugiuosi, kad patiko :mirksiukas: Skaistule, del remelio ir kalendoriaus parasiau Kalendoriu uzsakymo temoje :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nicole , as ruskiskai nesuprantu , todel ir nezinau kur tas preview randasi :mirksiukas:

o krovaiu per keep4u.ru

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.