Pereiti prie turinio
Nicole

Prašau įrėminti...1

Rekomenduojami pranešimai

Saunuole :mirksiukas::rolleyes: :rolleyes: Tuomet paskaityk pirmame puslapyje taisykles, kaip uzkrauti nuotraukas :D Ir parasyk, ko mazdaug noretum, tam tikro remelio, spalvos, tematikos ir pan. :hm: nenusimink, viskas ateis su laiku, tik reikia truputelio kantrybes, o mes jau padesim, kaip galesim ;)

fantastika!!!!!!!

remeli as turiu, turiu ir nuotraukeles surinkus - ten ju 12, kas menesiuka.... aisku, man tinka ir kitoks remelis, tinkantis tai temai, tad bandysiu sukelti... ir negaliu patiketi, kad yra tokiu nuostabiu zmoniu kaip jus..... ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

dieve kokie nuostabus ireminimai :hm: ;) :mirksiukas:

gaila as dar taip nemoku , as tik paprastai moku , be jokiu prbumbasu :D :D :D

na bet tikiuosi ismokti , ir keisti spalvykes , kad kaip pirmam puslapi buvo pakeista maikutes spalva ;)

saunuoles mergytes :rolleyes::rolleyes: :D

Didžiausia laimė gyvenime - Žinoti kad esi Mylimas ...d5ebf1bd2b930f069fe8801562d2a971.gif

Pati Gražiausia daina pasaulyje :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labai grazu, Vikuliaa :rolleyes: tik gal galetum siuos ireminimus perdeti i SIA temuke..tada ir parasysiu, kas ir kaip :rolleyes:

Aciu labai, uz grazius zodzius :hm: ;) :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nicole, parasiau tau AZ... :hm: tik bijau, kad per dideli mano norai bus..... ir jei viskas gerai - kada galeciau tiketis rezultato?... ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Tikrai ne per dideli, Rena :rolleyes: Duok pusvalanduka, ir bus padaryta :rolleyes:

:hm: ;) :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip gražuuuuu :flowers::victory:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nicole, dekoju is visos sirdies tau dar karta :victory: taip dziaugiuos tokiu rezultatu, ir aciu tau, tikrai daug darbo idejai... nuostabiai grazu....... :victory: bus puiki dovana seneliams ir draugams - kita savaite mano suneliui metukai :flowers: aciu tau uz tokia grazia dovana mums :victory:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aciukas, Indrute :flowers: Aciu labai, Rena :victory: Labai malonu, kad patiko ireminimai..Tikiuosi mazylio gimtadieni atsvesit labai linksmai :victory: Jau toks fainuolis jis man :victory:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.