Pereiti prie turinio
kicule

Ar naudojat keiksmažodžius?

Rekomenduojami pranešimai

paskutiniu metu tik jais ir kalbu ...

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

naudoju tada kai labai supykstu ar labai sunervuoja net pati nepastebiu kai juos pavartoju

line_vaikai2-0099FF.gif_beg_vaik2-slank.gif_time_1124744400_text_Saulytei.gif

1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
:sird1: retai... o jei tai pasitaiko tai kai esu viena ar pasnibzdomis... mano vyras tai biskuti dazniau vartoja keiksmazodzius...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Paskutiniu metu darbe tenka tvardytis ,kad ir garsiai nenuskambetu... :blush:

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Paskutiniu metu darbe tenka tvardytis ,kad ir garsiai nenuskambetu... :blush:

bandau isivaizduoti kaip tu visu garsu isreki pvz. uzp..... :super::flowers: :flowers:

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tai pasikeikiu pasikeikiu :blush:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kad darbe nekliutu,kartais garsiai sakau "pofig" ir "nafig"...Ne keiksmazodis,o skamba kaip keiksmazodis.Tai net geriau ant dusios palieka... :blush:

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kiekviena miela diena, man cia kaip cigarete, be jos negaliu :super:

tikriausiai be ju net kalbeti nebemokeciau, o is sono taip slyksciai skamba, kad nera kur akiu deti :blush:

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Geda prisipazinti bet tikrai taip :kadaryt: ir nors puikiai zinau kad sunelis dabar tokio amziaus kai tik ir klauso ausis istempes, ir bando kartoti, bet jie netiketai issprusta, kartais bent jau stengiuos keiktis lietuviskai, o ne taip riebiais keiksmazodziais :wub1:

Dovanėlėcompliment.gif

cec9e6c82f5c.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir man gėda, bet keikiuosi kaip vežikas :geda: Laimė, dar darbe pavyksta susilaikyti, bet jei pasakoju ką įsijautusi, tai išsprūsta :wub1:

Non rex est lex, sed lex est rex

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

DIEVE,VISI MES ZMONES ESM JAUSMINGOS BUTYBES (ypac moterys), TAI KA CIA IR BE PRIDURSI :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.