Pereiti prie turinio
Snapė

Bulviniai patiekalai

Rekomenduojami pranešimai

Labai patinka ir man kugelis su vistos gabaliukais :blink: ir labai patinka cepelinai su mesa na dar darom bulvinius blynus su mesa gaunasi kaip kepti cepelinai :essen labai skanu vyras pirstus apsilaizo :)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

as tai labai dznai supjaustau bulves riekelemis sudedu keliais sluoksniais...ant kiekveno sluoksnio uzberiu prieskoniu ir tarkuoto surio ir taip ant visu sluoksniu(kiek sluoksniu nesvarbu)...na ce kaip ir ne reseptas bet vistiek laaabai skanu :clap:

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
as tai labai dznai supjaustau bulves riekelemis sudedu keliais sluoksniais...ant kiekveno sluoksnio uzberiu prieskoniu ir tarkuoto surio ir taip ant visu sluoksniu(kiek sluoksniu nesvarbu)...na ce kaip ir ne reseptas bet vistiek laaabai skanu :clap:

O tu jas kepi po orkaite?Labai jau skaniai skamba :pack2_thumbup[1]:

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Mes darom kimstas bulves <_ tikras skanumelis :o>

 

Bulviu sk. priklauso nuo zmoniu, dazniausiai lupu po 4 vidutinio dydzio bulves kiekvienam zmogui..tada jas isskaptuoju, kad butu pakankamai plati ir gili duobute farsui prikimsti..I farsa smulkiai ipjaustau svoguno, pridedu prieskoniu pagal skoni, druskos, pipiru, Vegetos ir pan. viska ismaisau ir pridarau duobutes dydzio kamuoliuku..Tada kiekviena bulve taip prikemsu ir statau i puoda, kad farsas butu virsuje..Puodas turetu buti gan aukstokas, kad butu galima keliais sluoksniais sudeti, jei daroma didelei seimynai..Ant sudetu bulviu pilti vandens, kad visiskai apsemtu (galima i vandeni dar papildomai prieskoniu prideti) ir virti apie 30 min.(priklauso nuo virykles), kol mesa ir bulves isvirs..I virimo pabaiga galima paruosti padaza..as paprastai pakepinu spirguciu su svogunais, idedu grietines, sviesto ir prieskoniu..Baigus bulvems virti, jas nupilu, kad liktu ketvirtadalis vandens puode ir uzpilu kimstas bulves padazu..Tada dedu jas i lekstes ir uzpilu padazu is puodo..Skanaus :o

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nicole,

nu skaniai tu cia papasakojei <_<

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Neu?ilgo tur?sime raugintu kopustu,tad galima bus pasigaminti bulviu apkepa su raugintu kopustu idaru.

i? 10-12 virtu bulviu ir 0,5 stiklin?s pieno sugrudame ko?e.I ja imai?ome 2 kiau?inius ir 6-8 ?auk?tus miltu, vegetos ar bulviu prieskoniu.1l raugintu kopustu i?tro?kiname 1 stiklineje vandens ir 2 ?auk?tuose aliejaus.Tro?kiname 30-40 min.200g rukytos ?onin?s supjaustyti nedideliais gabaliukais ir apkepinti.Sud?ti i patro?kintus kopustus.3/5 bulviu te?los i?kloti skarda,prie? tai dugna ir ?onus gerai i?tepus aliejumu.?onuose padaryti auk?tus kra?tus.U?kr?sti idara ir ant vir?aus u?kloti likusia bulviu te?la.Kepti 200 laipsniu temperaturos orkait?je apie 20 min. :mirksiukas[1]:

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Neu?ilgo tur?sime raugintu kopustu,tad galima bus pasigaminti bulviu apkepa su raugintu kopustu idaru.

i? 10-12 virtu bulviu ir 0,5 stiklin?s pieno sugrudame ko?e.I ja imai?ome 2 kiau?inius ir 6-8 ?auk?tus miltu, vegetos ar bulviu prieskoniu.1l raugintu kopustu i?tro?kiname 1 stiklineje vandens ir 2 ?auk?tuose aliejaus.Tro?kiname 30-40 min.200g rukytos ?onin?s supjaustyti nedideliais gabaliukais ir apkepinti.Sud?ti i patro?kintus kopustus.3/5 bulviu te?los i?kloti skarda,prie? tai dugna ir ?onus gerai i?tepus aliejumu.?onuose padaryti auk?tus kra?tus.U?kr?sti idara ir ant vir?aus u?kloti likusia bulviu te?la.Kepti 200 laipsniu temperaturos orkait?je apie 20 min. :mirksiukas[1]:

 

?sivaizduoju kad labai skanu tur?tų b?ti :lol:


Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Neu?ilgo tur?sime raugintu kopustu,tad galima bus pasigaminti bulviu apkepa su raugintu kopustu idaru.

i? 10-12 virtu bulviu ir 0,5 stiklin?s pieno sugrudame ko?e.I ja imai?ome 2 kiau?inius ir 6-8 ?auk?tus miltu, vegetos ar bulviu prieskoniu.1l raugintu kopustu i?tro?kiname 1 stiklineje vandens ir 2 ?auk?tuose aliejaus.Tro?kiname 30-40 min.200g rukytos ?onin?s supjaustyti nedideliais gabaliukais ir apkepinti.Sud?ti i patro?kintus kopustus.3/5 bulviu te?los i?kloti skarda,prie? tai dugna ir ?onus gerai i?tepus aliejumu.?onuose padaryti auk?tus kra?tus.U?kr?sti idara ir ant vir?aus u?kloti likusia bulviu te?la.Kepti 200 laipsniu temperaturos orkait?je apie 20 min. :mirksiukas[1]:

na reiks kada isbandyti isivaizduoju turetu but skanu.


ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

man labai labai patinka kugelis , ir epelinai , o tiesiog dievinu bulvinius blynus :mda:


Didžiausia laimė gyvenime - Žinoti kad esi Mylimas ...d5ebf1bd2b930f069fe8801562d2a971.gif

 

 

Pati Gražiausia daina pasaulyje :)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

As irgi kiekviena diena galeciau valgyti bulvinius patiekalus... :mda: Ypac kai buvau nescia :lol:


Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

 

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

 

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.