Pereiti prie turinio
Snapė

Meil?s trikampis

Rekomenduojami pranešimai

Svečias kicule

Na va.. ir porele isejo :ma:

Man atrodo kad jie tikrai vienas kitam patiko, bent jau panelei tai tikrai :grin:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Svečias kicule

Na.. nieka neziuri Meiles trikampio? :hm:

As kai uztaikau tai paziuriu.

Siandien pavizdziui prisijuokiau :laugh: nu ir vaikinukas :hm: Kazkoks kosmaras, viska zino, vis kazka planuoja :laugh:

O siaip grubianas ziaurus :doh Man nepatiko :mamba:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

?iandien ir a? pus? ?iurejau. Bet bent dabar adomu ?iuret, kaip jie ka?kur vyksta ir t.t.

Net nesitikejo kad eia "Meiles trikampis".

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Na.. nieka neziuri Meiles trikampio? :hm:

As kai uztaikau tai paziuriu.

Siandien pavizdziui prisijuokiau :laugh: nu ir vaikinukas  :o Kazkoks kosmaras, viska zino, vis kazka planuoja :laugh:

O siaip grubianas ziaurus  :doh Man nepatiko  :mirksiukas:

as tai ir kai uztaikau, jau kokia juokinga laida buvo kuomet tie vyresni dalyvavo :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Varkse Astra isimylejo Deivyda, o tam ji ryskiai nepatinka. Paziuresim, koks bus merginos kerstas si vakara. :rolleyes: Turbut, paprasciausiai, pasirinks kita vaikina. :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Varkse Astra isimylejo Deivyda, o tam ji ryskiai nepatinka. Paziuresim, koks bus merginos kerstas si vakara. :) Turbut, paprasciausiai, pasirinks kita vaikina. :rolleyes:

mhm,man ir atrodo kad su kitu pasiliks :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

niu as nevisa ta serija maciau, bet kiek teko pamatyt tai likau labai suzaveta to Deivydo (??) berods tiksliai net nepamenu vardo :geda ) nuosirdumu... ji tikrai butu ta mergina pasilikusi jei jis nebutu jai viska pasakes, as turbut buciau ji ir pasilikusi.... :geda

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias kicule

Kaip gaila kad vakar neziurejau :hm:

ji tikrai butu ta mergina pasilikusi jei jis nebutu jai viska pasakes, as turbut buciau ji ir pasilikusi

Bambyna, ka jis kam sake? :susigedes

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Kaip gaila kad vakar neziurejau  :hm:

Bambyna, ka jis kam sake?  :susigedes

nu jis tai merginai taip viska graziai isdeste, kad tarp ju gali buti tik draugiska draugyste, kad jis mato kad kazkiek ji juo domisi, ir kadangi jis nenorejo kad jinai kokiu vilciu netikslingu tiketusi, pasake, kad tarp ju nieko rimciau negaletu buti...

bet jei jis viso sito nebutu pasakes per antra dienos pusdieni, jinai tikrai butu jo neismetusi...

per savo sazininguma ir isleke is zaidimo... :doh

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias kicule

Aisku dabar, tai reikia jis isleke.

O ta Astra kaip ir ka :hm:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O gi Astros nebera, susiprotejo vaikinukas, kad ji tik suka ja aplink pir?ta, kad tik ?aidime pasilikto :rolleyes: Bet ta Marija tai siaubingai tiesmuki?ka ir save pernelyg i?kelia :mad: Tikiuos greit i?leks i? ?aidimo, nors turbut dabar ateis vaikinas ir ji ai?ku pasiliks ja kad ir koks ateito, nes kaip sake - a dabartina ne ?iuret nebegali :doh ?iaip nepraleid?iu ne vieno vakaro nepa?iurejus, labai jau adomus ?ou :pack2_thumbup[1]:

Menas būti išmintingu – tai žinoti, į ką nereikia kreipti dėmesio.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias kicule

Man ir ji nepatiko :rolleyes: jau taip graziai mazinosi prie to nauja vaikino, bet tas saunuolis kad nepasidave, nor ir ta Marija man taip pat nepatinka :hm:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.