Pereiti prie turinio
uoga

Gal dar studijuojate ar ruošiatės?

Rekomenduojami pranešimai

neila tai ar studijuoji kur nors?Olia ar sunku studijuot administravima?koki darba po to gali dirbt?siais metais planuoju imoniu ir istaigu administravima studijuot,bet bijau pasirinkt tokia specialybe kuri bus ne man,nes dabar tikrai nezinau kokio darbo konkreciai noriu

1_14_6_956088000_6d65732076656465.png

1_10_134_967147200_4a555354554b4153.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
neila tai ar studijuoji kur nors?Olia ar sunku studijuot administravima?koki darba po to gali dirbt?siais metais planuoju imoniu ir istaigu administravima studijuot,bet bijau pasirinkt tokia specialybe kuri bus ne man,nes dabar tikrai nezinau kokio darbo konkreciai noriu

mama as ir dar niekur nestudijuoju,as tai bijau kur istoti nes atrodo tokia zalia nieko nemokesiu,geda poto bus,bet bandysiu kur nos ,nezinau ir as pati kur noriu,na istikruju kur noreciau niekada neistociau :rolleyes: ,na ir dar pas mane pazymiai neipatingai geri, ;) o kad bandysiu kur stot tai tikrai,tik rasysiu i kelis o kur priims jei tiks ir eisiu,na noriu kazka pabaigti :flowers:

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Neila pas mane tas pats.visa gyvenima nekenciau mokslu nes man jie nesiseke,tai ir dabar jau 2kartus buvau istojus ir ka figu nieko nebaigiau dabar bus 3kartas ir jau geda pries visus kiek stoju tiek nebigiu,nu bijau ir viskas,atrodo nieko nemoku,nieko nesuprantu,taip nori paismt pacia lengviausia spec ir baigt bet kur po to ja kist.o tos visos matematikos,ekonomikos net purto nuo tokiu paskaitu.bet reik vistiek baikt,nes metai bega o turet tik 12klasiu jau net geda

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Neila pas mane tas pats.visa gyvenima nekenciau mokslu nes man jie nesiseke,tai ir dabar jau 2kartus buvau istojus ir ka figu nieko nebaigiau dabar bus 3kartas ir jau geda pries visus kiek stoju tiek nebigiu,nu bijau ir viskas,atrodo nieko nemoku,nieko nesuprantu,taip nori paismt pacia lengviausia spec ir baigt bet kur po to ja kist.o tos visos matematikos,ekonomikos net purto nuo tokiu paskaitu.bet reik vistiek baikt,nes metai bega o turet tik 12klasiu jau net geda

mama bet tu buvai istojus kazkur? papasakok i kur buvai istojus studijuoti?as tai bijau kad manes isvis niekur nepriims ;) bet visvein bandysiu ir nepasiduosiu jug turiu kazkur istoti nenoriu buti balta varna :rolleyes:

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
bet reik vistiek baikt,nes metai bega o turet tik 12klasiu jau net geda

Tai tu man pasakyk, ar tau reikia "kazka" baigti, kad nebutu geda? Ar tau reikia specialybes darbui? Nori dirbti su popieriais, kompiuriu, stok i biuro komersantes, tai neaukstasis, bet sekretore, kuri nesios ir delios popieriukus, galesi dirbti.... :coffee:

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Tai tu man pasakyk, ar tau reikia "kazka" baigti, kad nebutu geda? Ar tau reikia specialybes darbui? Nori dirbti su popieriais, kompiuriu, stok i biuro komersantes, tai neaukstasis, bet sekretore, kuri nesios ir delios popieriukus, galesi dirbti.... :girl_devil:

ne ne del to kad geda o todel kad paciai norisi kazka baigti,juk siais laikais jei nori kazko siekt reik pirmiau mokslu,na man neuztektu baikt sekretores kursu reik aukstojo issilavinimo.o kas ten sekretore mokykla kokia baigti reik ar kas?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
ne ne del to kad geda o todel kad paciai norisi kazka baigti,juk siais laikais jei nori kazko siekt reik pirmiau mokslu,na man neuztektu baikt sekretores kursu reik aukstojo issilavinimo.o kas ten sekretore mokykla kokia baigti reik ar kas?

Jei ne paslaptis, kam tau reikalingas aukstasis? Ar tu nepagalvojai, kad baigus aukstaji moksla, gali darbo ir negauti :flowers: Siulau pasiziureti kokiu specialybiu dabar reikia darbo rinkai, gal ta mokykla, kuri ruosia sekretores tau suteiks didesne galimybe igyti darba nei baigtas aukstasis? Gal pirma reikia zinoti ka nori dirbti ir pagal tai ieskoti kur tu galetum studijuoti? Manau, kad tau reikia paciai sau uzduoti daug klausimu.....O mes cia maziausiai tau galime patarti, gal tik uzvesti "ant kelio" sekmes :super:

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Jei ne paslaptis, kam tau reikalingas aukstasis? Ar tu nepagalvojai, kad baigus aukstaji moksla, gali darbo ir negauti :mirksiukas: Siulau pasiziureti kokiu specialybiu dabar reikia darbo rinkai, gal ta mokykla, kuri ruosia sekretores tau suteiks didesne galimybe igyti darba nei baigtas aukstasis? Gal pirma reikia zinoti ka nori dirbti ir pagal tai ieskoti kur tu galetum studijuoti? Manau, kad tau reikia paciai sau uzduoti daug klausimu.....O mes cia maziausiai tau galime patarti, gal tik uzvesti "ant kelio" sekmes :(

tai as klausiu kur cia ta mokykla yra kur ruosia skeretores?as bent tokios nezinau,o del aukstojo,o tu pasakyk kam siais laikais nereik aukstoj?as jau kiek is pazystamu buciau turejus geru darbu ,deja man truko aukstojo issilavinimo,manau tikrai tai geriau nei 12klasiu,ar baigus ta sekretoriu moksla,nes kaip manau sekretorems tiksiu kol jauna ir grazi o kas po to,sluot gatves eit?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O as esu laiminga be aukstojo, gal but del to kad man mano darbas tiesiog labai patinka :( Ir mokyntis toliau noriu tik pagal savo specialybe (auksciau), as laiminga esu tuo kad kazkam galiu dovanuot gera nuotaika, kad esu kazkam reikalinga ir man visai negeda kad mano issilavinimas nera aukstasis :sird:

Gal but kada nors man atrodys kitaip, juk laikas eina ir mes keiciames :mirksiukas:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man irgi negeda, kad pas mane nera aukstojo- as dar studente todel jo dar neturiu. ir is viso noriu mesti mokslus ir normaliai ramiai dirbti,o tai neimanoma surinkti pinigu- uz moksla mokek, bilietus uzsakinek, lietuvoj irgi gyventi reikia- vat ir visos santaupos, kurias renki ilgai issileidzia per du menesius lietuvoje....

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sekretoriu buna kursai-reikia tik internete pasiknisti.Galbut uztenka tik tokio pazymejimo.Pradmenis duos,o patirtis ir supratimas ateina bedirbant...

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

labai ir as noreciau pabaigti mokslus geda net sakyti tik 10kl pabaigus symet galvoju stoti vidurine pabaigti ir koke profesija kartu ti vat nezinau kur stoti kad butu floristika ar kirpeje...........

GYVENIMAS GRAZUS TIEM KURIE PASTOVEI SYPSOSI......

TAD SYPSOKIMES IR DZIAUKIMES GYVENIMU...........

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.