Pereiti prie turinio
uoga

Gal dar studijuojate ar ruošiatės?

Rekomenduojami pranešimai

man irgi negeda, kad pas mane nera aukstojo- as dar studente todel jo dar neturiu. ir is viso noriu mesti mokslus ir normaliai ramiai dirbti,o tai neimanoma surinkti pinigu- uz moksla mokek, bilietus uzsakinek, lietuvoj irgi gyventi reikia- vat ir visos santaupos, kurias renki ilgai issileidzia per du menesius lietuvoje....

Oksana, kiek tau dar liko mokyntis? :coffee:

Tu gerai pagalvuok, cia tau ne pradziu-pradzia... reikia tik siek tiek kantrybes :mirksiukas:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
tai as klausiu kur cia ta mokykla yra kur ruosia skeretores?

juk turi "po ranka" kompiuteri :mirksiukas: ieskok, nes aukstojoje besimokant reiks ismokti informacija paciais ivairiausiais budais susirasti :coffee:

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
man irgi negeda, kad pas mane nera aukstojo- as dar studente todel jo dar neturiu. ir is viso noriu mesti mokslus ir normaliai ramiai dirbti,o tai neimanoma surinkti pinigu- uz moksla mokek, bilietus uzsakinek, lietuvoj irgi gyventi reikia- vat ir visos santaupos, kurias renki ilgai issileidzia per du menesius lietuvoje....

jokia cia turetu buti geda :mirksiukas: jei jau pradejai - nemesk :coffee: pakentek, o po to galesi ramiai normaliai dirbti ir gyventi. Viska, ko ismoksi ant peciu nenesiosi, o gyvenime nezinai kur prisireiks, sekmes ir kantrybes :doh:

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Oksana85 vyk salin tokias mintis del metimo mokslu,yra zmoniu kurie noretu mokytis bet nera galimybes o tu jau mokais ir dar truputi kantrybes ir jegu ir tu busi pabaigus mokslus :coffee: ,isivaizduoju kad sunku bet tu saunuole viska suderini ir viska speji,buk tvirta ir pasieksi savo tikslo nenuleisk ranku,as tai zaviuosi tavimi kaip tu speji ir suderini ir vaikiuko auginima ir darba ir mokslus tiesiog saunu :mirksiukas:

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as nesakau kad blogai tai kad kiti neturi aukstojo,paprasciausiai gal kitiem jo nereik,va Kicule laiminga budama kirpeja,pavydziu ir nereik aukstojo ir darbas patinka o as saves neisivaizduoju tokioj sferoj,neisivaizduoju ir siuvejos saves ar dar kuom, todel manau kad man reik aukstojo,reik paziuret tuos sekretoriu kursus gal rimtai gerai butu tik nezinau ar pas mus tokie yra

1_14_6_956088000_6d65732076656465.png

1_10_134_967147200_4a555354554b4153.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Oksana, kiek tau dar liko mokyntis? :rolleyes:

Tu gerai pagalvuok, cia tau ne pradziu-pradzia... reikia tik siek tiek kantrybes :rolleyes:

man dar liko du su puse metu :coffee:

galvoju ir galvoju vis :flowers: nutariau nemesti mokslu, gaila tiek metu.... tiek kantryber ir panasiai :sird:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
man dar liko du su puse metu :this:

galvoju ir galvoju vis :huh: nutariau nemesti mokslu, gaila tiek metu.... tiek kantryber ir panasiai :(

man irgi tiek pat liko studijuot.Nors nekenciu as tu mokslu,bet reikia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kur tu mokaisi?Gal as praleidau ka ar nesakei?

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kur tu studijuoji? gal kartu m okomes ir gal vienoj grupej :mirksiukas: kas zino-sutapimu ir netiketumu pilna buna :rolleyes:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Baigiau savo issvajuotus kvalifikacijos kelimo kursus "Pivot Point" tai yra pasaulio kirpejo mokymo lyderis.

Gavau tarptautini diploma :mirksiukas::flowers::super: su kurio dabar galesiu dirbti, galima sakyt bet kurios sali ;)

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveikinu :mirksiukas: Saunuole...Tai per ilgaji savaitgali rekia "laistyti" ;)

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Su mielu noru, bet negaliu ;) geriu antibiotikus :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.