Pereiti prie turinio
uoga

Gal dar studijuojate ar ruošiatės?

Rekomenduojami pranešimai

Dabar vakarinej baigineju 12kl, o dienom mokausi manikiuro (nesuprantu, ko as ten lindau, visiskai ne mano dalykas :victory: ). Baigus 12, vaziuosiu i Danija (sukryziavus pirstus laikau) mokytis psichologijos arba dietologijos. O jei nepavyks istoti, tai mokysiuos bileka, kad tik aukshtaji baigus buciau..

Vieni turi proto, o kiti neturi, ir viskas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Dabar vakarinej baigineju 12kl, o dienom mokausi manikiuro (nesuprantu, ko as ten lindau, visiskai ne mano dalykas :victory: ). Baigus 12, vaziuosiu i Danija (sukryziavus pirstus laikau) mokytis psichologijos arba dietologijos. O jei nepavyks istoti, tai mokysiuos bileka, kad tik aukshtaji baigus buciau..

o tai gerai moki anglu kalba? siaip visai neblogi planai :victory:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

oi jau baigiu po akademiniu tas studijas, nebenoriu jau mokytis, kiek galima, paskaiciavau kad sumoi prastudijavau 8 metus jau vemt vercia :victory:

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Baiginėju bakalaurą (Vadybą ir verslo administravimą). Kuo greičiau noriu pabaigti tuos mokslus ir bus rami galva. Iki magistrantūros... :flowers:

Vyras kaip pašto ženkliukas, gerai palaižius ilgam prilimpa.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Baiginėju bakalaurą (Vadybą ir verslo administravimą). Kuo greičiau noriu pabaigti tuos mokslus ir bus rami galva. Iki magistrantūros... :wub1:

oi kaip as tave suprantu :flowers:

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Studijuoju ezoterikos mokslus Ezoterinių mokslų centre "Du pasauliai". Esu labai patenkinta. Įdomu. Tik galėtų būti pigiau.

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

studijuoju buhalteriją, esu patenkinta, labai patinka skaičiukai tai ši specialybė tikrai man :mirksiukas:

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifflow14.gifflow9.gifpinigai.gif

“… prisimink, kad ne praeitis ir ne ateitis slegia tave, bet visada tik dabartis.“

ok40.gif

gretutyte.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aš irgi noriu kuo greičiau užbaigti, nes nuo mokslų jau vemti norisi

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Baigiau socialine pedagogika, taciau noriu testi studijas kitais metais Romerio universtitete, teises edukologija :flowers:

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kokia saunuole kad nori studijuoti,noriu paklausti o kur tu anksciau studijavai,kad dabar nori i Romerio universiteta :flowers: as ten studijuoju socialini darba :(

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

viko

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ačiū Dievui jau baigiau, šiemet nebestosiu į magistrą, gal kitais metais matysiu kaip situacija, gal man jo net ir nereikės

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.