Pereiti prie turinio
kicule

Ar pasakojate visiškai viską...

Rekomenduojami pranešimai

as viska papasakoju, mes ir vyras ir zmona, draugai ir meiluziai viename :blush: kam slept

mano nuomone, jei tarp vyro ir zmonos nera pasitikejimo, tai ne seimos santykiai

line_baby1-FF6699.gif_beg_vaik9-slank.gif_time_1152133200_text_Milutei%20.gif

line_vest6-229A3E.gif_beg_vest4-slank.gif_time_1136584800_text_Kartu%20jau.gif

line_born1-CC9966.gif_beg_nest_slank1.gif_time_1236549600_text_mano%20leliui.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

As tai tikrai viska pasakoju savo vyrui ,apsoliuciai nieko nuo jo neslepiu,mes kasdien kalbames ,na aisku db tai neturiu su kuo pakalbeti,nes vyra truputi i uzsieni isleidau...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man vyras pats geriausia draugas kuriam galiu visa laik isipasakoti

61425.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš viska vyrui pasipasakoju, manau kaip kitaip galima būti nuoširdiem jei turi paslapčių.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na nemegstu daug malti liezuviu todel pasakoju tik tai ka reikia kad zinotu, o ten kaip kitos grysta is darbu ar dar is kaskur ir nuo menkiausiu smulkmenu viska pasakoja," kas buvo ka mate kas ka dare ir tt." tai tas nera mano hobi :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mes nemažai kalbam, bet stengiuosi nepasakot dalyku kurie jam sugadintu nuotaika.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as va ir nevisda viska pasakau, nes zinau, kad tai gali ji supikdyti,,,tai kam to reik...kaip sakoma...maziau zino, geriau miega... (manai ir mano vyras man nevisada viska pasako)... ir nemanau, kad tai trukdo seimininiams santykiams ar pasitikejimui vienas kitu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

moteris neturi buti kaip atversta knyga....kai ja perskaitai uzverti, ieskai naujos :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man vyras tikrai geras draugas, bet kaip ir bet kuriam draugui visko patikėti negalima

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
man vyras tikrai geras draugas, bet kaip ir bet kuriam draugui visko patikėti negalima

tikra tiesa parasei.... :mirksiukas:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nepasakojunes paprasciausiai susipykstam.Siaip pasikalbet neturiu namuos su kuom,taip sakant esu ne viena,bet jauciuos vienisa.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.