Pereiti prie turinio
kicule

Ar pasakojate visiškai viską...

Rekomenduojami pranešimai

Nepasakojunes paprasciausiai susipykstam.Siaip pasikalbet neturiu namuos su kuom,taip sakant esu ne viena,bet jauciuos vienisa.

negerai kai taip yra. :mirksiukas:

as tai ne viska pasakoju...neverta vyrams visko zinoti..... vien del geru tarpusavio santykiu- suzinos kas jam nepatiks, o potosavaite itarines ar dar ka nors....

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
tikra tiesa parasei.... :mirksiukas:

oi mergaites, mano vyras taippat neviska supranta :victory: todel as ir neviska pasakau :victory: paskui tik nuotaika sugenda ir man ir jam. ;) :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na, nebūčiau moteris, jei pasakočiau visai viską, ir mažų paslaptėlių neturėčiau. Ne kažkokių didelių, bet šiaip. Juk neatsisėsi ir nepradėsi sakyt: "OOOO brangusis, man šiandien pirma meilė parašė e-mailą...". Juk iš karto jam kiltų įtarimai :D Ir nesvarbu, kad tam laiške žmogus tiesiog pasisakė, kad ką tik susituokė :super:

taitikas.jpg

Juokis pro ašaras, nes gyvenimas per trumpas liūdėti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Viską, viską. :flowers: neturiu ko slėpti .

Vienintelis būdas atsikratyti pagundos - jai pasiduoti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man gaunasi savaimė viską iškloti, kai tik grįžta iš darbo taip ir papasakoju viską iki smulkmenų

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tarp mūsų nėra paslapčių.

Mes matome daiktus ne tokius, kokie jie yra iš tikrųjų, bet tokius, kokie jie atrodo mums.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar ko,reikia ir savų paslapčių turėti,manau,kad moteris daug fainesnė turėdama kažkokį paslaptingumą :bredis:

Niekad nebuvau "atversta knyga".

Dovanėlėgrom.gifzvaigzde.gifpagalba.gif

Nepatinku-tai tavo problema.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dar ko,reikia ir savų paslapčių turėti,manau,kad moteris daug fainesnė turėdama kažkokį paslaptingumą :lol:

Niekad nebuvau "atversta knyga".

pilnai tau pritoriu,niekoda gyvenime visko nesakiou.turiu savo paslapciu.o otversta knyga vyrams nepatinka.

Dovanėlėforumo%20simpatija.gifcompliment.gifflow9.gifdaugiausiai%20forume.gif

b4489b1be503.gif

ok37.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
pilnai tau pritoriu,niekoda gyvenime visko nesakiou.turiu savo paslapciu.o otversta knyga vyrams nepatinka.

Pritariu :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ir pasakoju, ir manau, jog reikia pasakoti viska - taip nebus jokiu paslapciu, visiskas pasitikejimas ir maziau nesusipratimu ar problemu. o jei zmogus nesupranta - tada jau kazkas mano nuomone yra negerai :D nes jei negali visiskai pasitiketi zmogum ar jam atsiverti, tai galbut jis nera tas vienintelis su kuriuo tikrai galetum pasidalinti viskuo?... :victory:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.