Pereiti prie turinio
kicule

Kaip vadinate tevelius vyro/žmonos?

Rekomenduojami pranešimai

jus ir tiek, retai mama, nes is esmes ji man ne mama. o anyta kazkaip visai nelimpa. :)

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Visad kreipiuosi "Jus" mama ir tėčiu nė karto nesu pavadinus, nors MB mano tėvams sako "mama, tėtis" o man tai kažkaip lėžuvis neapsiverčia, o ir manau anytai nelabai patiktų jei aš ją mama pavadinčiau :wub1:

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visad kreipiuosi "JUS" niekada negaleciau pasakyti vyro mamai (MAMA) kai zinau,kad mamos savo jau nebeturiu,kodel tureciau kazka vadinti tuo zodziu....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

oi kai su vyru kabu tai vadinu ..... :lol: , o seip tai dabar niekaip nevadinu tiesiog ANA, cia ne kaip vardas AAAAAAna is rusu kalbos- ji aisku ne i akis. :lol:

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

anyta

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o as vadinu mamuku! nes neturiu ka daugiau taip vadinti,mamukas labai puiki moteris, :flowers: kartais ir taip buna kad vyro mama gali buti ir puikiu draugu ir atstoti mama.......

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As tai kreipiuosi JUS :flowers:

as1cCF80g410000MDU5NzY2cHwzODUxNnB8SWtpIEthbGVkdSBsaWtv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As tai pat vadinu savo vyro mama uosviene :D vardu niekada nevadinu kazkaip nepatogu butu man :kadaryt: o man uosviene mane vadina vardu su pagrazinimais :) kartais martele vadina :D <_<

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Į juos kreipiuosi "jūs", Šnekėdama apie juos vadinu uošveis arba vyro tėvais

e700be267b32.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as vadinu mama, MB mano mama ir mama vadina :wub1:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sakau "jus", negaleciau jos vadinti mama,o i sutarimas ne toks... o siaip jei kalba eina apie juos su kuo nors tai sakau mb tevai, ne uosviai ar dar kaip, bet mb tevai :kadaryt:

Dovanėlėflow14.gif

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.