Pereiti prie turinio
uogyte

Ar daug turite kosmetikos?

Rekomenduojami pranešimai

As taip pat turiu tiek, kiek man reikia, jei kokia uzsilaikius, kad nebenaudoju, tai atiduodu arba ismetu..o siaip pagrindine mano kosmetika - krempudra, seseliai, akiu piestukas, tusas, o lupdazis tik tam tikromis progomis, nes dazniausiai naudoju vazelina lupoms :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

o as turiu kosmariskai daug kosmetikos,net 8tusus skirtingu firmu ir skirtingu paskirciu,seseliu net nezinau kiek atspalviu.visko visko-ir viska naudoju.prie kiekvieno rubo dazausi skirtingai.norejau kazkada buti kosmetologe!!!!

perku visko ko reikia.neperku to ko man nereikia.turiu kvepalu gal kokius 9-10 buteliuku ir skirtingu rusiu.

ir visko man reikia.viska naudoju.nie vienas tusas ar kitkas nebuvo ismestas....

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
o as turiu kosmariskai daug kosmetikos,net 8tusus skirtingu firmu ir skirtingu paskirciu,seseliu net nezinau kiek atspalviu.visko visko-ir viska naudoju.prie kiekvieno rubo dazausi skirtingai.norejau kazkada buti kosmetologe!!!!

perku visko ko reikia.neperku to ko man nereikia.turiu kvepalu gal kokius 9-10 buteliuku ir skirtingu rusiu.

ir visko man reikia.viska naudoju.nie vienas tusas ar kitkas nebuvo ismestas....

O tusu kam net 8 ;)

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu blakstienų tušą, pieštuką lūpoms akims ir skruostams 3in1, lūpų dažus, vazeliną. Du buteliukus tualetinio vandens ir dar mėginuką. Bet taip jau būna, kad iš namų išėjus pastebiu, kad auskarų neįsivėriau arba nepasikvėpinau.

audrone1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dušo želė

kūno šveitiklis

kūno losjonas

rankų kremą pasiskolinu iš mamos

pienelis makiažui valyti, muilas su eteriniais aliejais veidui prausti

tonikas, arbatmedžio aliejus

kaukės veidui 4 vnt. (po 12,15-20 ml)

3 kremai veidui

1 paakių kremas

ricinos aliejus antakiams, blakstienoms

dekoratyvinė: pudra, akių šėšelių pagrindas, 2 dėžutės akių šėšelių, 2 tušai, 2 lūpų blizgesiai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir vėl kažkaip prisikaupė daug :D

Bet naudojamos ištisai tai tik tušas, šlapias akių kontūro pieštukas, ir sidabriniai šešėliai retkarčiais....Dar skaistalai, ir porą lūpų blizgių.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.