Pereiti prie turinio
Nicole

Įrėminimų kalendoriuose užsakymas

Rekomenduojami pranešimai

kokios grazios nuotraukytes- kokie grazus vaikuciai ;) ;) :D :D

Aciu labai buvome fotosesijoje labai graziai padare nuotraukas :unsure: ;) ;) ;) ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Skaistule, butinai ireminsiu, tik nezinau, kada tiksliai, nes remelis su menesiais ir + kalendorius uzims nemazai laiko, pasistengsiu per sia savaite, jeigu tinka ;)

Buciau labai dekinga tik dabar galvoju visai netiks man ta melyna spalva kaip as norejau todel pasitikiu tavo skoniu didelis aciu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Aciu labai buvome fotosesijoje labai graziai padare nuotraukas ;) ;) :D :D :unsure:

bet tu tokia jaunute esi ( bent jau atrodai) ir turi jau du vaikiukus?

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Skaistule, paziurek ar tiks, panaudojau 2 bent jau man graziausias nuotraukas, nors visos nuotraukytes fantastiskos ;) Kadangi norejai melynos spalvos, pabandziau padaryti su melsva ir zalsva spalvomis, tikuosi tiks ;)

f1336886859a01baf2.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Skaistule, paziurek ar tiks, panaudojau 2 bent jau man graziausias nuotraukas, nors visos nuotraukytes fantastiskos :tongu: Kadangi norejai melynos spalvos, pabandziau padaryti su melsva ir zalsva spalvomis, tikuosi tiks :tongu:

f1336886859a01baf2.jpg

Labai didelis aciu aciu :susigedes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Labai didelis aciu aciu :susigedes:

visiem daraugam labai patiko sake tu profesonale :tongu::tongu:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
bet tu tokia jaunute esi ( bent jau atrodai) ir turi jau du vaikiukus?

Aciu labai visi sako kad labai jaunai atrodau neduoda man tiek kiek yra o jau turiu 22 :susigedes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Skaistule, paziurek ar tiks, panaudojau 2 bent jau man graziausias nuotraukas, nors visos nuotraukytes fantastiskos :D Kadangi norejai melynos spalvos, pabandziau padaryti su melsva ir zalsva spalvomis, tikuosi tiks :D

labai grazus kalendorius.... :tongu::tongu::susigedes:

Jei norite, kad gyvenimas jums šypsotųsi, iš pradžių dovanokite jam savo gerą nuotaiką. (B. Spinoza)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As labai ir noreciau kalendoriaus nuvesciau vyrui dovanu kai skrisiu ji aplankyti,nes jis db dirba uzsieni,tai galetu skaiciuoti dieneles iki gryzimo :lol: :D :wacko: Atsiusiu jums viena nuotraukyte i elektronini pasta gal ka padarytumete? :lol: :D :geda:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Eglute0226, siusk nuotrauka man i AZ ir parasyk, kokio mazdaug kalendoriaus noretum :flowers:

Redagavo Nicole

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Eglute0226, siusk nuotrauka man i AZ ir parasyk, kokio mazdaug kalendoriaus noretum :flowers:

Retai prisedu as prie kompo tai nelabai susigaudau kaip cia su tuo ikelimu ;) ;) .Nes kai bandau ikelti tau Nicole as nuotrauka tai neleidzia ,nes per didelis formatas,o apkarpyti tai man neiseina,nes nuotrauka kai atidaro tai nerandu niekur,kad apkiprt eitu...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.