Pereiti prie turinio
uogyte

Kaljanas ...

Rekomenduojami pranešimai

Mes turime kaljana, tikrai geras dalykas. Patinka parukyti prie kompanijos. Kai ateina sveciai, visada papraso, tai uztraukiame su malonumu :) Labiausiai patinka obuolinis, o vyrui tai vaisinis :)

an1cA6k0g410010MjA3OTlkfDMxNzU1NjBkYXxEdWtyeXRl.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Mes turime kaljana, tikrai geras dalykas. Patinka parukyti prie kompanijos. Kai ateina sveciai, visada papraso, tai uztraukiame su malonumu :rolleyes: Labiausiai patinka obuolinis, o vyrui tai vaisinis :(

O man kazkaip obuolinis ne itin,nes gerkle grauzia.Labiau patinka metu,gerkle taip maloniai atsaldo :mirksiukas:

News.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mes ir turime ,ir man tikrai patinka kartais parukyti :geda:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O mes vakar apziurejom, kad kaljano apatine stikline dalis itrukusi labai :( bet man regis turetu buti pirkt ir daliu kaljanu parduotuveje :geda:

News.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turetu buti, nes mano pusbroliui per baliu sudauze stikline vaza ir sake, jog galima tik ja nusipirkti, bet kur tiksliai net nezinau..Turetu buti Kaune kazkur, jei ka rasyk, paklausiu jo :geda:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai kurie zinau tai pritaiko stikline zvake,kur ant kapu nesam :sird1: bet man tai... :wub1: :rolleyes: Maciau alt atidarytoj naujoj maximoj yra specialus skyrius kaljanams,kaip pvz vaistines,foto skyriai.tai manau ten ir bus :D P.S aciu,kad rupiniesi B) :rolleyes:

News.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Turetu buti, nes mano pusbroliui per baliu sudauze stikline vaza ir sake, jog galima tik ja nusipirkti, bet kur tiksliai net nezinau..Turetu buti Kaune kazkur, jei ka rasyk, paklausiu jo :geda:

daliu galite rasti http://www.kaljanai.lt

www.kaljanai.lt DŪMAS GERIAUSIAS

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

turim pora metų jau kaljaną,bet gal tik kokius 3-4 kartus buvom išmėgine.Šiaip smagu su kompanija parūkyti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turim kaljaną savo pirtelėj, kai susirenka kompaniją tai parūkom, patinka vynuoginis :super:

mik_min.png1h1i0j123c757j3j0j4d26233336333b7326233337313b206476796e756b616d73.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jau neberukau cigareciu, tai ir kaljeno neberukau, o kazkada( nu pries metus) tai patikdavo, bent retkarciais parukyti :rolleyes:

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.