Pereiti prie turinio
ignike

Prisistatykit

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

Esu Kristina. Auginu sūnelį Nojų, kuriam spalio mėnėsį sueis ketveri. Likimas pateikė didžiulį išbandymą, susirgau vėžiu, netekau kojos, bet pasiduoti tikrai nežadu. Mano sūnus teikia gyvenimo džiaugsmą.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveikutė Nojaus.mama :D

Labai didžiuojuosi ir su pagraba žiūriu į tokias stiprias moteris kaip tu :D

Gero bendravimo :D

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dėkui už gerus žodžius.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Sveiki,

Esu Kristina. Auginu sūnelį Nojų, kuriam spalio mėnėsį sueis ketveri. Likimas pateikė didžiulį išbandymą, susirgau vėžiu, netekau kojos, bet pasiduoti tikrai nežadu. Mano sūnus teikia gyvenimo džiaugsmą.

Sveika prisijungus Kristina, malonaus bendravimo tau :flowers:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Sveiki,

sveikute prisijungusi- malonaus bendravimo tau :victory::flowers:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ačiū kad taip šiltai priėmėte

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labai malonu, kad prisijungei. Nesupyk, bet paklausiu, ar tik apie tave nerašė viename iš žurnalų apie vaikus? :)

8c837d9c8540.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Ačiū kad taip šiltai priėmėte

nera uz ka :) malonaus bendravimo tau :hm:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki,

Aš naujokė, norėčiau prisijungti prie šio sudominusio forumo. Tikiuosi priimsit ... :victory:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Sveiki,

Aš naujokė, norėčiau prisijungti prie šio sudominusio forumo. Tikiuosi priimsit ... :victory:

labukas :lol:

junkis junkis- priimsim visus :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.