Pereiti prie turinio
ignike

Prisistatykit

Rekomenduojami pranešimai

Sveikos visos :flowers::super:

Aš miela naujokė,tad manau susibendrausim. ;D )

sveikute prisijungusi- zinoma susibendrausim :flowers:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

rituxx,Ingridaa,labas... :flowers:

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labas vakarėlis. Ar priimsit į savo būrį?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Labas vakarėlis. Ar priimsit į savo būrį?

Aisku...Labas,sandryte :flowers:

Dovanėlė

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

laba INGRIDAA, sandryte :mirksiukas: :(

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveikute prisijungus sandryte :mirksiukas: :(

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveikutes,nors ne pirma diena cia bet tik dabar prisistatau :rolleyes: esu Neringa is Kedainiu :mirksiukas:

mano seima 3 zmogiukai:vyras-sportininkas ir kuris buna retas svecias namie ir dukryte tuoj svesianti dveju metuku gimtadieni...kol dar nedirbu turiu daugiau laiko tai ir praleidziu prie pc :mirksiukas: nu tai ar i buri priimsit? :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai zinoma kad priisim,saunu kud prisijungi prie musu :mirksiukas:

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
sveikutes,nors ne pirma diena cia bet tik dabar prisistatau :rolleyes: esu Neringa is Kedainiu :mirksiukas:

mano seima 3 zmogiukai:vyras-sportininkas ir kuris buna retas svecias namie ir dukryte tuoj svesianti dveju metuku gimtadieni...kol dar nedirbu turiu daugiau laiko tai ir praleidziu prie pc :mirksiukas: nu tai ar i buri priimsit? :rolleyes:

Priimsim priimsim :rolleyes:

Dovanėlė

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

labutis malonu tave cia matyti :rolleyes:

GYVENIMAS GRAZUS TIEM KURIE PASTOVEI SYPSOSI......

TAD SYPSOKIMES IR DZIAUKIMES GYVENIMU...........

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki :mirksiukas:

atrodo, ir aš dar neprisistačiau :mirksiukas: Norėčiau į jūsų smagų būrį :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.