Pereiti prie turinio
uogyte

Mėgstamiausias metų laikas...

Rekomenduojami pranešimai

o as jau ne pakenciu vasara,nes gyvenu paciam kraste Ispanijos ir ten ziauriai karsta, noriu ziemos, sniego.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Matai, kaip idomu, o as viska atiduociau, kad galeciau gyventi amzinoje vasaroje :rolleyes: Sniego tai tikrai niekada nepasiilgsiu ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kiekvienas metu laikas yra savaip nuostabus..

Labiau megstu pavasari, vasara, nes silta, daug pramogu gamtoje, atostogos...

Bet ir ziema faina. buna daug graziu svenciu...

O ruduo irgi savotiskai nuostabus...Geltoni lapai krenta...Bobu vasara...Rtomantika

1h11i0j160822aj61j2j526f626572747569i0jd61c82j37j0j4b61726f6c696e6169.png

1126966351.gif1126966351.gif

1126966354.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man tai pavasaris :lol: viskas atgyja pradeda zaliuot ech... :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tikrai, kiekvienas metu laikas yra savaip grazus :rolleyes: vasara - silta, faina, galima maudytis, atostogauti prie juros, pavasari viskas prazysta, ypac labai grazu kai alyvos zydi, ruduo taip pat grazus, na, o ziema smagu kai daug sniego ir su rogutemis nuo kalniuku galima ciuozineti :hm:

laura.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

megstamiausias laikas vasara

10442.png10440.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na megstamiausio jauciu ir neisrinksiu, na tik pavardinsiu visus ir kodel jie man patinka: Pavasaris del gamtos pabudimo is gilaus ziemos miego, vasara del silumos, nuostabaus oro, gamtos grozio, juk visur zalia zalia :victory: Ruduo del krentanciu medziu lapu, kurie taip nuostabiai atrodo... :) Ziema, del to jog man lbj patinka vakare kai tamsu ir salta iseit i lauka, sest i automobili nuvaziuot iki misko, ir grozetis kaip graziai krenta snaiges ant medziu - tiesiog nuostabu... :victory:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man patinka žiemos 'atkarpele' - kada sniegas pasidaro toks tvirtas - kai ant jo gali vaikščioti ar guleti - neismigdama gilynn... patinka kada pavasari pirma karta kvepia nupjauta žole.... vasara- kai žydi liepos..... ir rudens lapu kvapas.... Pasitikslinau dabar savyje ir vis delto - patinka tas ko labiausiai truksta- žiema... :)

LAIME- tai lyg brangus kvepalai..Jei nesikvepinsi - niekas nezinos, kad juos turi...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tai nuo širdžiai sakau nemėgstu rudensa, nižei tų lapų nieko...

Žiemos irgi nemėgstu, bet ir mėgstu vienu metu....

O va vasara ir pavasaris kita kalba.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As tai prisidedu prie nuomones, kad kiekvienas metu laikas savaip zavus, nors salto oro kazkaip nemegstu :blushh:

bet kiekvienas is ju turi ir minusu

Visada surasi tai, ko neieškai...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man visi metu laikai kazkuo patinka, taciau labiausiai patinka pavasaris, o gal vasara :grin:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vasara - nes ilgiausios atostogos.. xD Žiema dar visai patinka .. Ruduo - , nes gimšiukas tada , o Pavasaris - gražus metų laikas :victory:

dibujo2km8.png

dibujo3bi3.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.