Pereiti prie turinio
Snapė

Kalorijų skaičiavimas

Rekomenduojami pranešimai

as visai susipainiojau, kiek duotumete kcal sumustiniui: batono riekele (sumustiniu batonas), margarino 3g, ir rukytos desros 2 grezineliai?

Batonas yra lengvesnis nei duona, bet jame daugiau kalorijų. Batono riekė berods sveria apie 25 gramus, jau tokia normali ne visai kraštinė... nors seniai svėriau... o kaloringumą pasižiūrėk ant krepšiuko. Ir kaip tu čia sugebėjai pasverti margariną, o batono ir dešros nea? Tada gi tiksliau gaunasi :) jei jau nesvertas ir nežinomas kaloringumas imčiau 70kcal.

Rūkyta dešra Griežinėlis (10 g) 35-50kcal (naturele.net)

Margarinas, jei jis sakykim turi 60proc. riebumo, tai 3gr. 16kcal, bet visai gali būti, kad valgei ir liesesnį..

valgau ir pykstu ant saves

aš tai jau jei nusprendžiu valgyt, tai ir valgau ir visai nepykstu.. nėra tikslo... ir išvis save mylėt reikia, o ne pykt :)

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tame ir beda, kad as neturiu svarstykliu, viska mazdaug skaiciuoju

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aišku tada :hihihi: Manosios paprastos ir sugraduotos kas 10gr. ir kažkaip nesijaučiu, kad galėčiau jomis pasikliausti jau taip 100proc. :pikta_pana: o normalios naujos mačiau apie 60lt kainuoja...bet turbūt visvien reiks kada nusipirkt pasitaupius...

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Aišku tada :pana2: Manosios paprastos ir sugraduotos kas 10gr. ir kažkaip nesijaučiu, kad galėčiau jomis pasikliausti jau taip 100proc. :hihihi: o normalios naujos mačiau apie 60lt kainuoja...bet turbūt visvien reiks kada nusipirkt pasitaupius...

Aš tai kažkada senai turiu įsigijus geras normalias elektrines svarstykles. Berods ir mokėjau apie 60lt :flowers:

Šiandien aš dar tyliu :pikta_pana:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:wub1: aga, patylesiu ir as

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Oho :sird:

o aš per savaitę 2kg numečiau :wub1:

nors lipau tik profilaktiškai (pirmadieniais visad sveriuosi) ir galvojau kiek gi čia daėdžiau... buvau labai nustebus :)

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

eitvyde, dziaugiuosi uz tave :mirksiukas: o as tai geriau nelipsiu ant ju

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

viskas. nuo ryt imsiuosi rimtai. skaiciuosiu kcal ir sportuosiu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na aš irgi jau sakau nuo ryt, nes pagaliau galėsiu normaliai gryžti į vėžias ( :lol: tipo jose kada nors buvau ).

Tik dabar mastau, rytoj tikrai virsiu barščių, kaip jų kaloringumą apskaičiuoti???? Arba pvz kauliukus aš visad verdu sriubai, o ir juos apgriaušti paskui mėgstu, tai kaip juos įvertinti?

Eina peklon, nebenoriu atidėt kitai dienai dar dietos. Nes per 10 lygiai savaičių, norėčiau bent 10 - 15 kg numest, o būtų gerai ir 20 :geda: ( nu ok ok žinau kad juokinu svietą :) )

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šita mūsų kompanija meta svorį "nuo pirmadienio"... :lol: aš dabar niekaip neišgaliu, gal, kad delčia... nors šiaip per delčią laikantis sako, kad svoris gerai krenta... tik niekaip nesusimu.. šiandien vėl visko prisipirkau, taip, kad... :geda:

Tau Indrute dėl kaloringumo apskaičiavimo, tai jau čia nepatarsiu.. niekad taip nedariau...o dėl svorio, tai per mėnesį reiktų džiaugtis, kad nukristų 3kg.. čia jau būtų gerai.. jei daugiau, tai per greitai krenta.. toks svoris linkęs ir greitai ataugti.. o taip, kad numetei staigiai ir paskum išlaikai lengvai tą svorio ribą, tai linkusioms į storumą manau, kad sunkoka turėtų būti...bet aišku pasvajoti galima...

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
niekad taip nedariau...o dėl svorio, tai per mėnesį reiktų džiaugtis, kad nukristų 3kg.. čia jau būtų gerai.. jei daugiau, tai per greitai krenta.. toks svoris linkęs ir greitai ataugti.. o taip, kad numetei staigiai ir paskum išlaikai lengvai tą svorio ribą, tai linkusioms į storumą manau, kad sunkoka turėtų būti...bet aišku pasvajoti galima...

Žinai kaip sakoma, po manęs kad ir tvanas :geda: tai čia tiktų po to jau bus matyt kaip ten bus.....aš iki vestuvių, į kurias tirkaiusiai teks eit piršliene, turiu sukūsti mirk - gyvenk :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš manau, kad tu prisitaikysi sau ką gražaus ir tokių gabaritų kaip dabar esi... :geda:

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.