Pereiti prie turinio
Snapė

Kalorijų skaičiavimas

Rekomenduojami pranešimai

Aš manau, kad tu prisitaikysi sau ką gražaus ir tokių gabaritų kaip dabar esi... :geda:

Tai prisitaikyt žinai visad gali prisitaikyt, bet gi norisi ir ant mažesnių lašekų, nors ir ant milimetro mažesnių lašekų, suknelė užtempti :lol:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Man ir vėl nepavyko šiandien įstot į vėžes :mirksiukas: ir pati žinau kad reik tik pradėt, paskui daug lengviau būną ir t.t. bet vis nepradedu.

Suvalgiau šiandien tris kiaušinius, vištienos krutinėlės kepsnį su daržovėm ir česnakiniu padažu, šaltibarščių ir dar sknikerį ant galo įverčiau. Ir dar ne vakaras.....

Eitvyde, elen@, kaip jum šiandien sekėsi? Ką valgėt?

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Ai :mirksiukas:

Kas per ai, davai pasipasakoji :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Morkų mišrainės maximinis mažas indelis... Šoninės šaltai rūkytos kavalkas... svoris nežnau koks.. dydžio maždaug 8cmx3cmx12cm, pautienės (kepta ant 2 šaukštų aliejaus).. maždaug iš 400ml pieno, 2 kiaušinių ir saujelės svogūnų laiškų, agurkas vidutinio dydžio... na apie 150 gr.., kibinas, alaus kokteilis D light, puodelis kavos 3 in 1, saldainiai keli, tiksliau 2vnt.. tokie čiulpiami su grietinėlė...dar ne vakaras dar šoninės yr... man dabar ryjimo metas... :geda:

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Noriu šoninės ir aš :geda:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu ką jau su tavim.. atvaryk.. turiu dar gabaliuką :geda:

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai gal aš geriau palauksiu šeštadienio, kitą skanėstą atveši :geda:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ir as uz vakar diena sakai ai :( bet va siabdien kavos puodelis ir dvi reikutes duonytes us sviestu. siaip aisku nera super pusryciai, bet nieko gero nera valgomo :geda: bet uztat jauciuosi prisiedus kaip niekad. beje, sestadieni darau iskrovos diena.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tai šeštadienį valgysiu valgysiu valgysiu :fool:

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Aš tai šeštadienį valgysiu valgysiu valgysiu :fool:

Aš irgi, pirmą kavinei ką nors daug ir skanaus, paskui pas draugus baliuj, o dar šimtalapį kai kas atveš tai šeštadienį mirtis :doh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tai pusryčiam valgau iš indelio pienišką grūdų košę. Ji kcal turi 145, ir kainuoja 1,99lt maximoj. Indelis kartus su uogienės indeliu mažyčiu, kaip jogurtų indeliai būną, kad uogienę pats išsimaišyt turi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.