Pereiti prie turinio
Snapė

Kalorijų skaičiavimas

Rekomenduojami pranešimai

Eitvyde, elen@, kaip jum sekasi? Aš žadu jau grįžti į doros kelią, nes per mamos gaminama maistą jaučiu užsimečiau kokius 5kg, bijau net svertis :flowers:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Neskaičiuoju. Šiaip mažiau valgau, sportuoju čiut čiut.. kol kas krenta, tai ir taip tęsiu.. kai (jei) sustos kritimas, tada kažką kito mąstysiu... sveriuosi kasdien dabar (turiu elektronines), tai labai puikiai reguliuojasi valgymas... :flowers:

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Neskaiciuoju.... dabar...valgau mazai.... bet pries mano dienas tai valgau beprotiskai daug saldaus....tiesiog negaliu nueiti nuo spinteles,kur jie guli :flowers:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

skaiciuoti neskaiciuoju kaloriju, valgau zuvi , soja, sriuba, sultis , kava , labai daug ko pradejau nevalgyti, o po sesiu is viso nevalgau ir aciu dievui -5 jau :) jauciuosi puikiai + dar sportuoju :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveikos. Bandau ir as prie jusu jungtis :)

As jau 5 - ta diena skaiciuoju. Valgau per diena 1200 - 1300kcal. Uzsibreziau 1500kcal, bet vis tiek nesuvalgau ;)

Kol kas ir sveriu maista (akys nepriprato), rasausi, skaiciuoju... Pameciau 3kg kol kas.

Labai man patinka toks rezimas - kitaip jau ir nebeisivaizduoju ;)

Smagiausia, kad galima valgyti visko, ko tik sirdis geidzia :sird:

showimg-1drachP_i74P_79_55_55_abs.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o aš nelabai suprantu kaip jas teisingai skaičiuoti :) :hm: Jus su svarstyklėm tuos gramus ir sveriat? Ar kaip?

skaiciuoti neskaiciuoju kaloriju, valgau zuvi , soja, sriuba, sultis , kava , labai daug ko pradejau nevalgyti, o po sesiu is viso nevalgau ir aciu dievui -5 jau jauciuosi puikiai + dar sportuoju

Nera, tą pati žuvis ir soja ne visiems tinka, aš pvz., iš soja :)

pasvaiste, sveika prisijungus :super:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
o aš nelabai suprantu kaip jas teisingai skaičiuoti :) :) Jus su svarstyklėm tuos gramus ir sveriat? Ar kaip?

pasvaiste[/b], sveika prisijungus :hm:

Dekoju.

As su svarstyklemis mazomis skaiciuoju, sveriu. Jos iki 1kg sveria. Ant svartykliu dedasi toks kaip dubenelis, tai man dabar jis lekste atsoja :super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tiesiog pradėjau valgyt mažiau :super: Nepersivalgyti ( man tai padėdavo). Ir aišku nevalgau po 18 val.,

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
o aš nelabai suprantu kaip jas teisingai skaičiuoti :) :flowers: Jus su svarstyklėm tuos gramus ir sveriat? Ar kaip?

Nera, tą pati žuvis ir soja ne visiems tinka, aš pvz., iš soja :doh:

na kadangi man soja tinka , rekomenduoja paagal kraujo grupe, tai as ja ir valgau, man tai ji super skanu, aisku kai skaniai paruosi :D zuvyte irgi megstu , kaip kicule ir minejei po 6 nevalgymas pats geriausias budas liekneti. :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveikos.

Mano ryts prasidejo su vaisiais: bananas (100g) - 74kcl; kivis (120g) - 77kcal; vynuoges (100g) - 74kcal; abrikosas (100g) - 52kcal.

Viso 277kcal.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pasvaiste sveika prisijungus :mirksiukas:

Norėčiau ir aš vėl skaičiuoti, tik šiuo metu nėra tam sąlygų, ta prasme nėra net sąlygų normaliai pavalgyt :doh: po visų vestuvių link rudenio ar net rudenį žadu būtinai vėl skaičiuoti kalorijas.

Beja, tavo pusryčiai :D aš irgi tokių noriu :flowers:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Sveikos.

Mano ryts prasidejo su vaisiais: bananas (100g) - 74kcl; kivis (120g) - 77kcal; vynuoges (100g) - 74kcal; abrikosas (100g) - 52kcal.

Viso 277kcal.

Oj aciu labai uz info., :mirksiukas:

Taip daug lengviau :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.