Pereiti prie turinio
Snapė

Kalorijų skaičiavimas

Rekomenduojami pranešimai

Ar yra kas nors valgomo? :hm:

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aha ir labai daug :hm:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na as dar saves nekankinsiu ir neskaiciuosiu, nors paskutiniu metu esu truputi jau priaugus svorio, bet ateis laikas ir patys kg nukris :hm:

Dovanėlė

flow9.gif

15_75b_441C74D0_LRLuLgLiLlLe_0.gif

22_49b_49496850_LRLiLmLgLaLiLlLeLi_0.gif

regina.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as tris dienas nieko burnoj neturejau-penktadieni,nes nervinausi ir gaminau, sestadieni nervinausi ir nebuvo laiko, o sekmadieni buvo pernelyg bloga,kad ka valgyciau :hm:

bet ne kilogramas nenukrito :rolleyes: nors turetu,nes tiek prasukankinau tualete :flowers::super::doh:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kadangi mėgstu vytinta mėsą, dešrą, žuvį ir t.t. Tai šiandien visai netikėtai atradau(tiksliau tik grįžus namo perskaičiau), kad vytintų kuprių file gabaliukai, toks nu nemažas maišeliukas kaip vytintos žuvies t.y. 100g. ir jame yra tik 43 kcal. Tai apsidžiaugiau nerealiai, aš taip mėgstu ką nors vakarais tokio pakramtyti :rolleyes:

Tai va ir jum patariu, jeigu ko nors norit, o į dienos normą belike yra tik kokį 50 kcal.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kodel cia nieks nesidalina savo pasiekimais?nerasot savo valgiarasciu, ar kokiu nekoloringu receptuku. asmeniskai man butu idomu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Todėl kad tik vienintelė Eitvydė, pas mus skaičiavo. O dabar ir tu. Na ir aš prisijungiu. Šiadnien tik žiūrėsiu kiek maždaug kalorijų suvalgau šiaip neribodama savęs. Jeigu nebus labai gėda parašysiu meniu vakare. Tai ir tu parašyk savąjį :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man dabar gyvenime tas etapas, kad "nuo rydienos, nuo pirmadienio, nuo pirmo pradėsiu"... jokios valios...bet po truputį bandau kauptis...tik vis proga kokia persivalgyt iškrenta :)

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as galvojau galvojau ir sugalvojau stai ka padaryti. manau, kad tikrai man to reikia, nes siandien ziurejau laida, kur sake, kad istikro riebaliukai negali nukristi per savaite, tai skysciai pasisalina. tai manau, neprosali butu issivalyti organizma.tai vat. o darysiu stai ka:

PIRMA SAVAITĖ- NUODŲ ŠALINIMO SAVAITĖ

pirma diena: tik skysčiai

geriama daug vandens, galima įspaust citrinos.

taip pat galima gert nesaldintos žolelių ar prieskonių arbatos, pvz imbiero, kiaulpienių, paprastojo pankolio.

šviežiai išspaustų vaisių ar daržovių sulčių ( 4morkų ir dviejų obuolių sultys, aviečių ir persikų sultys tinka jei esi išblyškus ar pervargusi. (125g aviečių ir 2persikai)

taip pat galima rinktis sriubą iš šviežių daržovių, virtų vandenyje, pertrintų ir perkoštų.

antra diena:tik skysčiai ir vaisiai.

vaisiai padeda neutralizuoti rūgštingas sueikvotas medžiagas, susidariusias pradėjus šalinti nuodus.

rekomenduojami vaisiai:

obuoliai- skatina perestaltiką.

anannasai- turi fermento bromelino, kuris padeda gaminti rūgštis, maikinančias blogąsias bakterijas iš žarnyno, skatina gerųjų bakterijų augimą, prisideda prie audinių atstatymo.

mangai- padeda skaidyti sueikvotus baltymus.

vynuogės- išvalo kepenis ir inkstus, fruktozė suteikia energijos.

arbūzai.

trečia diena:papildoma šviežiomis daržovėmis.

daržovės turi daug vaisinių savybių, o tos, kurias sesame į salotas- puikių nuodus šalinančių ypatybių.

ketvirta diena: papildoma virtomis daržovėmis ir tamsiaisiais ryžiais.

daržoves geriausia virti garuose. ryžiai turėtų būti nepoliruoti ir trumpagrūdžiai. jie puikiai veikia kaip absorbentas, yra gerai suvirškinami ir turi daug skaidulų. iš prieskonių geriausia raudonieji ankštiniai pipirai ir imbieras, jie padidina nuodingų medžiagų išsiskyrimą per odą.

penkta diena: papildoma pupelėmis, lęšiais, riešutais ir sėklomis.

pupelės ir lęšiai yra geras baltymų šaltinis, tačiau šiandien jau nerekia valgyti ryžių. riešutai valgomi nekepinti ir be druskos. jie suteis organizmui riebiųjų rūgščių. dar reiktų suvalgyti saujelę saulėgrąžų gemalų ir sezamo sėklų.

šešta diena: papildoma grūdais ir gyvu jogurtu.

grūdai turėtų būti rupiai smulkinti, tinka visi išskyrus kviečiai.. tai ir avižos, ir grikiai, ir miežiai...

jogurtas geriau natūralus.

septinta diena: papildoma žuvimi.

geriausia tinka ŠVIEŽIAS tunas, lašiša ar sardinės.

Grįžtant prie įprastinio maisto

geriausia vėl pradėti valgyti visų rūšių maistą pasdien įtraukiant po vieną papildomą rūšį. pradėk valgyti pieno produktus, mėsą.. galiausia kvietinius produktus...

visą šią savaitę patariama pasportuoti. geriausia tinka aerobika su geru apšilimu preš ir atsipalaidavimu po jos.

nuodų šalinimas iš odos. sumaišyk saują rupios druskos su 2 a.š. sezamų ar alyvų aliejaus ir nusišveisk kūną. tai pati paprasčiausia priemonė negyvoms ląstelėms pašalinti. 2k per savaitę.

tikiuosi valios uzteks :( :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Man dabar gyvenime tas etapas, kad "nuo rydienos, nuo pirmadienio, nuo pirmo pradėsiu"... jokios valios...bet po truputį bandau kauptis...tik vis proga kokia persivalgyt iškrenta -_-

Eitvyde, susigriebk, tu man didžiausias pavyzdys :(

tikiuosi valios uzteks ^_^ :this:

eina šikt, nei už ką aš taip savęs nekankinčiau :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiandien suvalgiau nesilaikydama, tiesiog susirašiau kiek ko maždaug valgiau ir kiek kcal:

Ryžiai 170kcal naminis guliašas nežinau kiek turi tai užmetu kokiuis 300kcal.

Juodos duonos 3 riekutės ??? užmetu maždaug 100kcal(???) šlapdešrės 5 riekutės plonos tai neįsivaizduoju kiek sveria bet primetu kad apie 50g. Tai būtų 183kcal 2 kiaušiniai 170kcal jacobs 3in1 74kcal ir bandelė su varškę 178kcal.

Dar valgiau visai nesenai guliašo to pačio tai dar dadedu kokius 300kcal ir duonos rieke nu maždaug 50kcal (???). dar žadu išgerti alaus butelka(nes vis dėl to sesija pabaigiau :) ) suvalgyt vieną apelsiną, ir kažkiek traškučių, ir prie alaus vytintos rukytos šoninės kažkiek (???) :this:

Na tai kas čia man gaunasi? dar benesuvalgytų ir išgertų produktų jau 1525 kcal jeigu aš čia viską gerai apskaičiavau. Eitvyde, tu meistrė, patikrink ką? :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ai tiesa, dar išgėriau beveik litrą coca colos dietinės, tai dar plius 4kcal pagal etiketę sprendžiant.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.