Pereiti prie turinio
Snapė

Kalorijų skaičiavimas

Rekomenduojami pranešimai

Gal žinote, kiek kcal turi vienas keptas vištos sparnelis? Namie keptas. Rytoj kepsiu sparniukus, tai įdomu kiek aš jų suvalgyt galėsiu :mirksiukas:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

as biski nesupratau Eitvydes. tu suvartoji 2000kcal per diena? :mirksiukas: ir tau krenta svoris?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
na gerai, ikalbejai. tai tada skaiciuosiu kolorijas

Man būtų daug labiau patikę, jei būtum pasakius, kad labiau pasigilinsi į organizmo valymą ir tada nuspręsi ką daryt :lol: Aš tavęs nebandžiau atkalbėt, nors turbūt taip atrodė.. aš bandžiau suteikti info biškiuką, kad nesusižalotum...

as biski nesupratau Eitvydes. tu suvartoji 2000kcal per diena? :) ir tau krenta svoris?

Aš šiai dienai sveriu apie 109kg (max svėriau apie 117kg), manai, kad mano organizmui užtektų kokio 1000? Man kalorijų kiekį nustatė gydytojas, tad...

aš pradėjau jau va taip labai rimtai save žalot ir laikytis dietų kai svėriau berods 70kg (ūgis 1.65 m), nes maniau, kadesu žiauriai stora, po biškį numesdama ir daug daaugdama dasiritau iki tokio svorio, tad turbūt dėlto labai kategoriškai pasisakau prieš visokias durnas dietas... kas yra durna labai diskutuotinas klausimas aišku :mirksiukas:

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Man būtų daug labiau patikę, jei būtum pasakius, kad labiau pasigilinsi į organizmo valymą ir tada nuspręsi ką daryt :lol: Aš tavęs nebandžiau atkalbėt, nors turbūt taip atrodė.. aš bandžiau suteikti info biškiuką, kad nesusižalotum...

Aš šiai dienai sveriu apie 109kg (max svėriau apie 117kg), manai, kad mano organizmui užtektų kokio 1000? Man kalorijų kiekį nustatė gydytojas, tad...

aš pradėjau jau va taip labai rimtai save žalot ir laikytis dietų kai svėriau berods 70kg (ūgis 1.65 m), nes maniau, kadesu žiauriai stora, po biškį numesdama ir daug daaugdama dasiritau iki tokio svorio, tad turbūt dėlto labai kategoriškai pasisakau prieš visokias durnas dietas... kas yra durna labai diskutuotinas klausimas aišku :mirksiukas:

dabar supratau, siaip ir pati nemazai sveriu. tai tada dar pasiskaitinesiu ir jei ka, pasikonsultuosiu su tavim. aisku jei galima bus :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

paskaiciau idomumo delei ir suzinojau, kad siandien suvartojau 1400 kaloroiju... kadangi dar tik 20.45 val. tai sis skaiciukas iki kol nueisiu miegot dar kokiais 200 tikrai padides ;)

azen2.png

ok23.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiandien suvalgiau pusryčiam(tiklsiau jau buvo gerokai pietūs pavieluoti):

Silkė aliejuje (100g.)- 343kcal

Duona kaimiška (50g.)-96kcal

Karštų sumuštinių 4 o gal 5 :D na tai jiem duodu kokius 600kcal

Apelsinas 55kcal

pomidoras 25kcal

kava 3in1 74kcal

Kepta duona su česnaku 500kcal ( o gal ir dar daugiau reiktų duoti :flower: )

Na pagal mane jeigu gerai suskaičiauvau tai viso : 1693kcal :super: o dar galvojau vakare varškės kokios įvarysiu :super:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kas čia per karšti sumuštiniai? Kaip pagaminti? :flower:

Man rodos, kad keptos duonos su česnaku 100gr yra apie 530 kcal - kažkada labai norėjau ir ant pakuotės buvo parašytas kaloringumas....

pomidorą svėrei? :super:

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu nenervink tu manęs dar daugiau :super: ne o jei rimtai tai tu mano didžiausia pagalbininkė šiame reikale, nežinau kaip atsilygint tau reiks.

Pomidoro nesvėriau, radau tokį kaloringumą, taip pat ir apelsino :super: prisimenu kad reik pasverti tik suvalgius...

Dė duonos tai numirsiu tuoj, aš jos kokius 200g surijau :flower:

O butikai, paprastai ant bulkos lašas majonezo, tarkuota šlapenka, svogūno ir sūrio tarkuoto.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Nu nenervink tu manęs dar daugiau :D ne o jei rimtai tai tu mano didžiausia pagalbininkė šiame reikale, nežinau kaip atsilygint tau reiks.

Kada kartu paėsim be kompleksų :D :D :D

(kai niekas nematys :flower: )

humoras

Pomidoro nesvėriau, radau tokį kaloringumą, taip pat ir apelsino :D prisimenu kad reik pasverti tik suvalgius...

Aš neveltui klausiau... pomidoras yra sunkus, kad jį velnias, kad jį.. o 25kcal, tai nė 100gr nesveria, tai mažulytis jis turėjo būt B)

Dė duonos tai numirsiu tuoj, aš jos kokius 200g surijau :super:

Ir aš... ir žinok apsimoka duonos suvalgyt riekelę nei kokios žolės puskilį..

O butikai, paprastai ant bulkos lašas majonezo, tarkuota šlapenka, svogūno ir sūrio tarkuoto.

Jei pasidarei padorius, tai apie kalorijas nėr nė ko kalbėt... jei paprastučius, tai bulkos riekėj normalioj maždaug 60kcal. na jau pamažinkim (valgyt tai norisi :D ) - minimum 50kcalx4=200kcal, šlapenka, sakykim 1 plona riekė ant keturių sumuštinių 55kcal; sūris... irgi viena riekutė liesiausio sūrio apie 82kcal (tas kur raikytas parduodamas), svogūnai, tai mizeris, o majonezas jei ten tik po lašą.... žėk ir kiek pamažinau.... :super:

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu o jeigu nepamažinus tai įsivaizduoju 240kcal, 220kcal , 320kcal = 780kcal :flower: eina peklon, o paėdus normaliai tai nesijaučiu :super: +1060(duona kepta) + 439kcal pusryčiai, 55kcal apelsinas, 36kcal pomidoras(nulėkiau pasvėriau panašų, ir paskaičiavau, tiksliau ten už mane skaičiavkė kažkokia paskaičiavo :super: ) na ir išviso gaunasi = 2370kcal :D :D B)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir miegot turbūt dar neini...

Bet sutik suvalgyta nemažai, jei taip viską sudėjus į vieną lėkštę, tai ojojoj ir duona, bulka, sūris... viskas koloringa... vot tame ir esmė, kad pradžioj kol įpranti, tai sunkoka, nes valgyt norisi, o kalorijos jau baigėsi, tad vaikštai po parduotuvę ir žiūri kas čia kolorijų mažiau turi ir kas sočiau...o po kurio laiko, tai jau ant svarstyklių dedi ir daug maž žinai kiek čia bus ir mintyse nuo ryto galvoji, kad dabar bananas, paskui karštas sumuštinis su arbata ir saldikliu (chana turbūt kepenim), paskui ką nors sočiau, pavakariams koks vaisius... ar šiaip kas lengvo, vakarienei aš valgau normalaus ką nors, nes pelėda, tai suvalgius kažką lengvo iki 1 nakties nedatraukčiau... ir žinai kas bent jau man padėjo pačioj pradžioj... vanduo... butelis ant stalo prie kompo visad stovi per tokį atstumą, kad labai siekti nereiktų...ir vis gurkšnoju... skrandis ne tuščias ir netaip ir žiauriai norisi.. aišku alkana labai, tai nepagukšnosi :flower:

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Eitvyde, turiu toki kl. va rytoj mes nusprendem pasidaryti saltibarciu. is rugstyniu, kefyro, kiausinio, agurko. bet kaip pvz apskaiciuoti kiek yra 200ml koloriju?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.