Pereiti prie turinio
alinaema

ALINOS seimynines nuotraukytes...

Rekomenduojami pranešimai

:flowers: aciukas jums merginos...

:super: apsiprekinimas buvo sekmingas nupirkau dukrytei zaisliuku... o as apsiziurejau suknele,bet dar nepirkau... ;) o suknele man bus reikalinga drauges vestuvems... :D vis ieskau ir vis nerandu kuri man kristu i aki... :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na kai nusipirksi,tai lauksim dar vienos nuotraukos-su suknele :super:

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pasakiskos nuotraukos, Alina :) :) :unsure: Jus su mergyte tikros grazuoles, nors ir kartojuosi, bet smagu matyti tokias grozybes :victory::flowers: :flowers: :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Grazuolytes....uogytes :rolleyes:

erika1.gif

Dovanėlėflow14.giflabas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifpinigai.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

labai grazios nuotraukytes.... as tai nemegstu apsipirkineti su savo mazaja,nes pastoviai isterijas kelia ir viska stveria nuo lentynu is eiles.

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

;) taip tikrai ji megsta fotografuotis ir maivytis pries objektyva... ;)

:D o jei dar ja specialiai papuosi ir aprengi graziai kokiai fotosesijai namuose tai is vis palieka pamaiva... :D pas ja dabar toks amzius kai jai patinka barbes ar bratz leles ir norejimas buti panasioms i jas...

:super: eidamos pasivaiksciot ji pati netgi praso kad ja nufotkinciau... :super: ir jau moka fotkinti ir ji...kai reikia nufotkina ir mane... :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Grazi labai dukryte, kuduke tokia, gales but uzaugus modelis; D

:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:D aciukas FOTOMANE uz grazius zodelius... :flower: na mano dukryte nera visai kudute,na sakyciau normalios mergytes kuno sudejimas... :victory:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.