Pereiti prie turinio
alinaema

ALINOS seimynines nuotraukytes...

Rekomenduojami pranešimai

nuotraukos fantastiskos- visos labai grazios :D

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

:flowers: aciukas jums merginos...

:flowers: OKSANA malonu...

:flowers: zinai BUTAFORIJA tas pats ir pas manes yra... mes tik per kokia nors proga galim pasifotkint ir tai mano iniciatyva...

;) man taip pat KICULE nuotraukyte su laiveliu galingai atrodo... ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

labai grazios, siltos, mielos, nuotraukytes :super:

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

...Alina kaip tikra supermoterisškė, viena ranka laivą pakėlė..... ;)

Mergaitės, yra taimerio funkcija, nustatot 10s, susodinat šeimyną, sufokusuojat,,,pribėgat....šypsena ....ir tvarkellė... llaime: Vat ir bus nuotraukyčių su vyru.... :victory:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:geda: na kad vyras nevaziuoja dazniausiai... arba uzsiemes arba nenori vaziuoti...

:flowers: as esu aktyvi o vyras gal toks namiseda... jam kur ramiau... nors is charakterio tai pasakyciau yra atvirksciai... :lol:

as ramesnio budo o vyras karsto kraujo... :sird:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

labai grazi mergaite :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:super: cia vel musu sioks toks pasirodymas... na paskutiniu dienu orai tai ne kokie,tad cia kad prisimintume vasara... :D

8777069ddc688671dd.jpg

cia mano dukrytes pusbroliai ir pusseseres...jie visi kartu draugiskai maudesi...

107cd7cc64e889a07c.jpg

cia EMOS pusbrolis(mano dvynukes sunelis)

e8b013989eaddfe643.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Fainos nuotraukos labai :D noriu ir aš maudytis eriuke kokiam :super:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

labai siltos ir grazios nuotraukytes. Alina, o ten kur daug vaiku- tai berniukai dvinukai? ir tos mergytes dvinukes? nes labai jau tarpusavyje panasus :D

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

;) na toje nuotraukoje OKSANA yra tikrai ne dvynukai,tik abu berniukai yra broliai o tos mergytes sesutes... ir abu berniukai yra vienos vyro sesers o 2 mergytes kitos vyro sesers vaikuciai...gal panasus nes tarp ju tik 2 metu skirtumas... :D

:hm: ir tau aciukas INDRUTE uz pagyras...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
;) na toje nuotraukoje OKSANA yra tikrai ne dvynukai,tik abu berniukai yra broliai o tos mergytes sesutes... ir abu berniukai yra vienos vyro sesers o 2 mergytes kitos vyro sesers vaikuciai...gal panasus nes tarp ju tik 2 metu skirtumas... :D

:hm: ir tau aciukas INDRUTE uz pagyras...

kaip idomu :D o as pamaniau,kad dvynukai :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.