Pereiti prie turinio
alinaema

ALINOS seimynines nuotraukytes...

Rekomenduojami pranešimai

:brunette: aciukas jums merginos...

;) taip ir as esu prisiklausius,bet nesu to darius... bet ir siaip kad ir dvynukes bet mus kazkaip visvien skirdavo... :super:

is tikruju as matau tarp jusu skirtumus....manau,kad atskirciau.... :victory:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nesibaiminkit. :super: mus tikrai eis atskirt. mes panasios bet ir tuo paciu labai skirtingos :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na cia viena is nuotrauku kur mes kartu

6ecb37c076a14b8d74.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir panašios ir tuo pačiu skirtingos :flowers:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
na cia viena is nuotrauku kur mes kartu

6ecb37c076a14b8d74.jpg

labai grazi nuotraukyte, bet sitoj nuotraukoj jus man nesat kaip dvynukes-Alina man atrodo vyresne sesute,o klaipediete jaunesnioji ;) bent jau sitoj foto :D- atleiskit jeigu ka ne taip parasiau :doh:

bet kas zino jeigu padaryti vienoda sukuosena, vienodau pasidazyti plaukus, vienodai padasryti makiaza ir apsirengti.....????? :flowers::victory::bredis:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:super: tu teisi OKSANA nes ir esu viresne visa valanda... :D ir austesne 3 cm. :D ir sake mama kol maza buvau visada sverdavau 1 kilogramu daugiau... :lol:

:lol: jauciu kad butu sunku atskirti jei mus vienodai aprenktu,padazytu ir nukirptu plaukus... :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O as tai tikrai atskirciau, net ir taip paciai atrodancias :lol: Veido forma siek tiek apvalesne pas Klaipediete, siek tiek kitokia sypsena ir man atrodo akiu forma siek tiek skiriasi, nors sunkoka spresti is tokios mazos nuotraukos :D Beje, labai graziai atrodote :super: :lol: :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:super:

Gera tureti seseri dvyne :lol:

Mergytes- Jus Nuostabios

Dovanėlėflow14.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifmylimas%20autorius.gif

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:lol: aciukas jums merginos...

:super: taip NICOLE tavo pastebejimai teisingi,mano dvynes veidas apvalesnis,sypsena kitokia,nes KLAIPEDIETES zandikaulio forma kitokia...

:D na ir siaip yra dar daug skirtumu... :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.