Pereiti prie turinio
alinaema

ALINOS seimynines nuotraukytes...

Rekomenduojami pranešimai

:) :) :D aciukas jums merginos...

:) zinai ZMONIKE tikriausiai kad ne visi noriai fotkinasi... :super: bet man pavyksta juos pagaut... :lol: kazkada kai neturejau fotiko vienam koncerte tai paprasiau nors autografo nuo Andriaus Rimiskio...ir pasirase man ant rankinuko...

:D taip KRYSTE ji is tikruju apsikabinus nenorejo net paleist, :lol: padariau net pora papildomu kadriuku... :D

o cia mano dukrytes delniukas ir visu zvaigzdunu-2 parasiukai... kazka norejosi sugalvot neiprasto...jis kabo ant sieno iremintas...

deb486a95cb18accd7.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Super mamyte! Ko tik neprigalvoja. Tikrai bus nuostabu veliau prisiminti.

Labai grazi dukryte

5_3_1167685200_4b524953545550454c495549.png

ineta.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

;) biskuti atsinaujinimui pasirodysiu...

cia mano dukryte su dede krepsininku(jo ugis daugiau kaip 2 metrai...)

77c63772eb2ct.jpg

o cia as su savo dukryte ir dvynes abiejais vaikuciais...

3eee94f3eb39t.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Grazios foto Alina :flowers: Ir jus man visi tokie panasus :flowers:

10442.png10440.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

labai grazios nuotraukytes :victory::victory::victory:

bet kaip man panasi tavo dukryte su tavo dvynes sesers suneliu...atrodo kad ir jie dvynukai..... :flowers::flowers::flowers::geda:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
:flowers: tu teisi OKSANA nes ir esu viresne visa valanda... :victory: ir austesne 3 cm. :D ir sake mama kol maza buvau visada sverdavau 1 kilogramu daugiau... :victory:

:geda: jauciu kad butu sunku atskirti jei mus vienodai aprenktu,padazytu ir nukirptu plaukus... :D

O man jusu sypsena visai skirtinga as tikrai atskirciau :flowers: kazkaip sioje nuotraukoje jus man net nepanasios :victory:

o cia mano dukrytes delniukas ir visu zvaigzdunu-2 parasiukai... kazka norejosi sugalvot neiprasto...jis kabo ant sieno iremintas...

Jau nuotraukos su zvaigzdunais superines :flowers: ir delniukas iremintas labai graziai, sauniai sugalvota. geri prisiminimai lieka :victory:

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:flowers: aciukas uz grazius zodelius merginos...

taip tikrai OKSANA jau daug kas pasako kad jie dvynukai... jauciu kad panasumas tik todel kad su dvynuke gymdeme tais paciais metais,skiriasi tik 2 menesiai...ir dar plius kad tai dvynukes vaikas...

taip BUTAFORIJA tu teisi...lieka tik geri prisiminimai... :flowers: vis idomiau nei iprasta... :flowers: bet uztat kaip su mielu noru dejo tuos parasiukus,nes mate kad ne siaip sau renku parasiukus ant paprasto lapo...o ireminimui... :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labai grazios nuotraukeles :flowers:

super :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.