Pereiti prie turinio
Snapė

Suši

Rekomenduojami pranešimai

O kurį rinkinuką užsisakėt?

Skanučiai jie man labai ir ten :rolleyes: bet Sinto jie labai mažuliukai, maniškiui tai sakė geriau telpą į burną, man tai dzin ir didelį telpą :lol: (jėėėzau kaip pošlai čia pavariau). Pavyyyyyyydžiu jum, aš nebeturiu su kuom eit, visiem atsibodę, neskanu, nepatikna ir t.t. viena tai neinu...

jei gerai prisimenu, tai vadinosi asorti Set1, jei dar kada eisiu, tai uzsisakysiu deserta, daugiau nekariausiu su tais pagaliukais :rolleyes: Kai busiu Akropolyje pasuksiu, jei ka, nueisime kartu :lol:

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
jei gerai prisimenu, tai vadinosi asorti Set1, jei dar kada eisiu, tai uzsisakysiu deserta, daugiau nekariausiu su tais pagaliukais :rolleyes: Kai busiu Akropolyje pasuksiu, jei ka, nueisime kartu :lol:

Vo būtinai :rolleyes: aš tai asė jau pagaliukų, aš net paprastą maistą namie valgau su pagaliukais, man taip daug skaniau :lol:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Vo būtinai :rolleyes: aš tai asė jau pagaliukų, aš net paprastą maistą namie valgau su pagaliukais, man taip daug skaniau :lol:

isivaizduoju save pietaujant su pagaliukais :rolleyes: pietus baigtusi vakare :lol:

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As taip pat nesu ragavusi susy vis planuojame nuvaziuoti kur pavalgyti,bet niekaip nenuvaziuojam :rolleyes:

270987.gif

270989.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ir as esu Susi myletoja, esu ir namie dariusi, visai nieko gavosi

o cia yra pamokeles kaip pasigaminti

Susi

Dovanėlėflow14.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifmylimas%20autorius.gif

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Karta paragavau bet man nepatiko ,dvieju rusiu kazkokius juos ragavau tai kazkokie veliasi man po burna o drauge ta su kuria valgem susi megeja tai sake kad jei gerai kaip priklauso paruosti tai labai skanu -tai vadinasi as tu geru dar nebandziau tik zinau kad ju garstycios ar kas ten buvo OI OI OI akys issprogo :super: pravale visus mano kvepavimo takelius :super: .Noreciau dar paragauti susi bet tik jau gerai paruosta

10442.png10440.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vakar valgiau įvairių sušių, nes su vyru važiavom vakarieniaut į gambėju :mirksiukas: niam niam niam ir šiandien norėčiau, tik kad kainos tai kandžiojasi :D

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o as iki siol nesu ragavusi :mirksiukas:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aš irgi neragavau suši :geda:

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mes šiandien su vyru pirmą kartą patys gaminomies suši, gavosi superiniai, ir žiauriai daug dar liko net rytdienai :rolleyes:

Įmetu jum pasirodyt, šleivoki gal biškį bet kaip pirmas blynas tai neprisvilęs sakyčiau :mirksiukas:

7bf0b03b4b94t.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip skaniai atrodo :super::mirksiukas::rolleyes:

Dovanėlėflow14.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifmylimas%20autorius.gif

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Mes šiandien su vyru pirmą kartą patys gaminomies suši, gavosi superiniai, ir žiauriai daug dar liko net rytdienai :flowers:

Įmetu jum pasirodyt, šleivoki gal biškį bet kaip pirmas blynas tai neprisvilęs sakyčiau :rolleyes:

7bf0b03b4b94t.jpg

gal galėtum receptėlį įmesti

labai skaniai atrodo

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.