Pereiti prie turinio
Snapė

Suši

Rekomenduojami pranešimai

gal galėtum receptėlį įmesti

labai skaniai atrodo

Kad suši receptas priklauso nuo vaizduotės :rolleyes:

Svarbiausia tam skirti ryžiai, ir jų paruošimas kaip priklauso, su ryžių actu-druska-cukrum. Proporcijos tokios du šaukšteliai druskos, trys šaukštai cukraus ir trys šaukštai ryžių acto. Šį mišinį reik užpilti ant išvirusių ryžių.

O toliau tepi ryžius ant nori, ant ryžių dedi jau tai ką tik sugalvosi. Pas mane buvo tokie : 1. lašiša, avokadas, agurkas, 2. krabų lazdelės, avokadas agurkas, 3. lašiša, juodieji ikrai, avokadas, agurkas, 4. Krevetės karališkos tigrinės, agurkas, avokadas, 5. krabų lazdelės, majonezas, agurkas.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Suši su lašiša

rec_1151_1211101278_fpmg2s.jpg

rec_1151_1207657023_bw6wm4.jpg

rec_1151_1207657023_uy43ne.jpg

rec_1151_1207657023_ntfev2.jpg

rec_1151_1211101278_e24p1r.jpg

Ingredientai:

Ryžiai

Jūros dumblių lapai Nori

Actas, ryžių

Sojos padažas

Lašiša, filė

Vasabi

Sezamas, sėklos

Avokadai

Agurkai

Paprika

Gaminimas:

Supjaustykite juostelėmis daržoves ir lašišą.

Išvirkite ryžius: 175 g. specialių sušiams skirtų ryžių, 250 ml. vandens. Kai vanduo pradeda virti, puodą uždenkite dangčiu ir virkite 4-5 minutes. Tuomet išjunkite ugnį, nupilkite vandenį ir palaikykite taip ryžius 10 minučių. Užpilkite ryžius padažu.

padažas gaminamas taip:

1 šaukštas druskos

1 šaukštas cukraus

2 šaukštai ryžių acto

Šie ingridientai kaitinami kol ištirps. Juo užpilkite ryžius ir išmaišykite juos. Kai ryžiai atauš, galima pradėti gaminti suši.

Paimkite lapą jūros dumblių ir paklokite jį ant bambukinio kilimėlio. Nuplaukite rankas šaltu vandeniu ir vientisu sluoksniu išdėliokite virtus ryžius ant dumblių lapo, paspausdami, vieną kraštą dumblių palikite neuždengtą, kad jis galėtų apsupti ruloną ir sulipti. Lapo viduryje juostele sudėkite lašišą ir daržoves taip, kad susukus jos būtų suši viduryje, tačiau nedaug, kad liktų laisvo dumblių lapo susukus - suši bus tvirtesni. Bambukinio kilimo pagalba viską susukite į ruloną. Dalį dumblių lapo, kuris liko laisvas patepkite vandeniu, kad ji priliptų. Aptepkite visą suši vandeniu ir supjaustykite jį į 8 dalis.

Sušis valgomas pavilgius gabalėlį į sojos padažą ir vasabi.

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zana, čia tavo gamybos procesas nufotkintas?

Nesuprantu kokių velnių tas cilofanas reikalingas??? :super: tik darbą trukdo, nebent dabar california rolls tai jo be jo neišsisuksi, bet paprastus rolikus nereik tikrai. BEt skaniai atrodo :(

Aš savaitgalį vėl suši darysiu :flowers:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Aš savaitgalį vėl suši darysiu :flowers:

;)

MB nevalgo susi :kadaryt: , tai tik del saves ir negaminu, nors man tai :lol:

Dieviskas patiekalas

sushi.jpg

Frozen_Sushi.jpg

sushi_mosaic_2.jpg

Dovanėlėflow14.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifmylimas%20autorius.gif

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Va mano sušiai vėl :grin:

6206c1d7bfd0t.jpg

e6ea3dca96aet.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Zana, čia tavo gamybos procesas nufotkintas?

Nesuprantu kokių velnių tas cilofanas reikalingas??? :super: tik darbą trukdo, nebent dabar california rolls tai jo be jo neišsisuksi, bet paprastus rolikus nereik tikrai. BEt skaniai atrodo :)

Aš savaitgalį vėl suši darysiu :wub1:

ne Indrute nemano, radau receptą ir įdėjau kad būtų aišku kaip daryti

o dar jei matėt kas tai šeštdienį ryte per btv rodė kaip reikia daryti ir aiškino

aš ir bandysiu jau viską susipirkau, tik kad labai jau viskas brangu, tik aš neturiu bambukinio kilimėlio ir nemačiau pirkti atskirai

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aha pirmam kartui viską susipirkti labai daug kainuoją. Bet daug kas lieka ir kitiem kartam, kad ir nori lieka jeigu mažą pokutį perkant tai lieka dar vienam kartui. Imbiero lieką dar bent kokie 5-6 kartam, wasabi irgi ilgam lieka.

O kilimėlių bambukinių yra apsoliučiai visose parduotuvėse ir maximoj ir iki tikrai mačiau ir čiupinėjau, kaina iki 19lt kažkur buvo. Jie buną padėti prie sojų, suši ryžių ir t.t.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Indrute, susiai :brunette: :D

Dovanėlėflow14.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifmylimas%20autorius.gif

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Aha pirmam kartui viską susipirkti labai daug kainuoją. Bet daug kas lieka ir kitiem kartam, kad ir nori lieka jeigu mažą pokutį perkant tai lieka dar vienam kartui. Imbiero lieką dar bent kokie 5-6 kartam, wasabi irgi ilgam lieka.

O kilimėlių bambukinių yra apsoliučiai visose parduotuvėse ir maximoj ir iki tikrai mačiau ir čiupinėjau, kaina iki 19lt kažkur buvo. Jie buną padėti prie sojų, suši ryžių ir t.t.

gal aš žinai kaip būna žiūri į knygą matai špygą, atrodo ieškojau bet nemačiau, reikės pažiūrėti

pabandysiu kurią dienelę parašysiu kaip sekėsi, gal net nufotkinsiu :brunette: nei normaliai išeis :D

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiandieniniai mano sušiukai :mirksiukas:

a644c6c049bc.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.